Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Který předmět jste ve škole nesnášeli? Podle toho zjistíte vaši povahu i přednosti!

/
  • (iStock)
    16. února 2019 ● 06:00

    Určitě si moc dobře pamatujete, které předměty vás ve škole bavily, a kterým byste se nejraději vyhnuli. Spoluzakladatelka poradenské firmy zaměřené na kariéru a motivaci Jill Spiegelová tvrdí, že nás přitahují předměty, které se slučují s nejsilnějšími rysy naší osobnosti a naším přirozeným talentem, a odpuzují ty, které jsou v rozporu s tím, jací jsme uvnitř. Jací jste tedy vy?

    Povahu i přednosti poznáte nejen podle oblíbené barvy, hudby či květiny, ale taky podle předmětu, který jste ve škole nesnášeli. Nevěříte? Zkuste se otestovat a uvidíte sami.

  • 1.

    Nesnášeli jste matematiku

    Autor: iStock

    Jste vášniví

    Nebavila vás matematika? Podle Jill Spiegelové je pro vás tento předmět moc chladný. Do všeho, co děláte, dáváte na sto procent svoje srdce. Máte sklon nejdřív konat, pak přemýšlet. Pravděpodobně máte rádi červenou barvu, kterou odborníci spojují s náruživostí a vzrušivostí.

     

  • 2.

    Nesnášeli jste český jazyk

    Autor: iStock

    Jste ambiciózní

    Lidé, kteří nesnášejí mateřský jazyk a literaturu, jsou akční typy, kteří radši prožívají dobrodružství na vlastní kůži, než aby o něm četli. Jste neposední, ambiciózní, neposedíte v klidu a často podupáváte nohama, abyste se lépe soustředili. Vaše pohyby jsou koordinovanější než u ostatních lidí.

  • 3.

    Nesnášeli jste tělocvik

    Autor: Shutterstock

    Máte v sobě vnitřní klid

    Patříte k lidem, kteří si užívají více samotu a ticho než adrenalinové aktivity. Často přemýšlíte o smyslu života a rádi filozofujete. Než se pro něco rozhodnete, potřebujete si to dlouho promýšlet a důkladně zvažujete všechna pro a proti.

     

     

  • 4.

    Nesnášeli jste chemii

    Autor: iStock

    Jste nestálí a společenští

    Podle Jill Spiegelové patříte k přátelským a společenským lidem, kteří nesnášejí nudu a stereotyp. Zvláště ženy se rády oblékají nápadně a výstředně. Snadno vyslovujete svoje pocity a obvykle se s vámi všichni ostatní cítí dobře. Nuda s vámi totiž nikdy není.

  • 5.

    Nesnášeli jste dějepis

    Autor: iStock
     

    Jste spontánní

    Vy patříte bezesporu k lidem, kteří žijí přítomným okamžikem, v minulosti se nepatlají a nevracejí se ke starým křivdám. Rádi myslíte do budoucnosti a všechny chyby, kterých jste se kdy dopustili, berete jako další příležitost k posunu.

     

  • 6.

    Nesnášeli jste cizí jazyky

    Autor: iStock

    Jste kreativní

    Ať už to byla angličtina, němčina nebo ruština, pokud jste cizí jazyky nesnášeli, pak máte tendenci být kreativní. Vždy si hledáte raději svou vlastní cestu a postup, nesnášíte rutinu a jednotvárnost. Dost často patříte k fanouškům filmu, jste totiž orientovaní spíše vizuálně.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz