Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Horoskop buddhistických mnichů prozradí, jací ve skutečnosti jste!

/
  • (iStock)
    15. března 2024 ● 06:00

    Myanmarští (barmští) buddhističtí mniši věří, že každý den od pondělí do neděle má svůj vlastní posvátný význam. Ke každému dni přiřadili kdysi dávno jedno posvátné zvíře, které má podle nich magickou moc. Podobně jako čínský horoskop i tento buddhistický přirovnává lidské vlastnosti k těm zvířecím. Pokud víte, který den v týdnu jste se narodili, snadno zjistíte, jací ve skutečnosti jste.

    Buddhističtí mniši v Myanmaru (dříve Barma) prokazují zvířatům nesmírnou úctu. Podle nich mají posvátná zvířata neobyčejnou moc, kterou přenášejí i na nás – podle toho, který den v týdnu jsme se narodili

     

  • 1.

    Pondělí – Tygr

    ...
    Jste velmi inteligentní a intuitivní. Zajímáte se o detaily. Jste také silní a trpěliví a dokážete se soustředit na to, na čem vám záleží. Jste zaměření na cíl a většinou jste velcí perfekcionisté. Toužíte vždy uspět. K životu moc lidi nepotřebujete a vystačíte si klidně i sami. Respektujete zákony a vždy přebíráte zodpovědnost za svoje činy. Zkuste si občas odpočinout a trochu si života užívat.

     

    Náš tip: Jací jste podle egyptského horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

    Na co máte talent podle znamení zvěrokruhu? To se dozvíte ve videu:

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop: Na co mají talent jednotlivá znamení? • Videohub

     

  • 2.

    Úterý – Lev

     

    ...
    Jste silní, ušlechtilí a přirození vůdci. Jste důstojní a čestní, snažíte se pokaždé jednat přímo. Máte silnou vůli a za svými názory si stojíte. Váš odhad na cokoli bývá obvykle správný. Rozhodujete se snadno a nemáte rádi kompromisy. Přijmete jakoukoli výzvu, která vám přijde do cesty. Dokážete pomáhat druhým a každý s vámi může počítat.

     

    Náš tip: Jací jste podle aztéckého horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE.

  • 3.

    Středa – Slon

     

    ...
    Jste nepředvídatelní a nadšení, milujete nebezpečí a aktivitu, což vás někdy přivádí do potíží. Jste spontánní a lidé vás pro to milují. Jste také nezávislí a chcete mít kontrolu nad všemi situacemi. Pokud jste se narodili ve středu odpoledne, patří k vám slon bez klů, takže jste skromnější a rádi propagujete sami sebe. Vaše povaha je rozporuplná a nevyhledáváte tolik rizika. Zejména v podnikání můžete být velmi úspěšní.

     

    Náš tip: Jací jste podle keltského stromového horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 4.

    Čtvrtek – Krysa

    ...

     

    Podle buddhistických mnichů je krysa (potkan) až nadmíru moudrá a vychytralá. I vy jste chytří, vtipní a inteligentní. Umíte se na věci dívat z nadhledu. Někdy jste introvertní a obezřetní, i proto dokážete čelit nástrahám života. Vaše kroky jsou pomalejší a opatrnější, ale moc dobře víte, že jedině tak dosáhnete toho, co chcete.

     

    Náš tip: Jací jste podle mayského horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE.

  • 5.

    Pátek – Morče

     

    ...

    Jste umělecky založení, velmi kreativní a naprosto okouzlující. Máte spoustu báječných nápadů, ale jen málokdy vidíte cíl. Může to být proto, že jdete mnoha směry naráz. Kdyby vás ale někdo nutil vybrat si jen jednu věc, asi byste nebyli šťastní, protože nesnášíte nudu a stereotyp. Jste milující, laskaví a velmi příjemní. Jste také velmi empatičtí vůči druhým a jsou z vás výborní přátelé.

     

    Náš tip: Jaký je podle horoskopu váš osud a můžete ho změnit? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

  • 6.

    Sobota – Drak

    ...

     

    Jste velmi vytrvalí. To, co začnete, vždy dokončíte. Jste rozumní a ostatní přirozeně přitahujete svou silou a také důvěryhodností. Máte velký smysl pro humor. Raději pracujete sami, protože si myslíte, že jste mistrem svého vlastního osudu, a nechcete být závislí na druhých. Měli byste se učit větší trpělivosti, abyste byli spokojenější.

     

    Náš tip: Jací jste podle arabského horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE.

  • 7.

    Neděle – Garuda (mystický buddhistický pták)

    ...

     

    Tenhle mystický pták má křídla, zobák a nohy jako orel skalní. Jeho sochy najdete na mnoha místech jižní a jihovýchodní Asie. Jste laskaví a štědří. Klidně dáte ostatním svou vlastní košili, když ji budou potřebovat. Někteří si o vás myslí, že jste až moc velcí dobráci. Milujete výzvy, čím větší překážka, tím větší motivace, abyste bořili bariéry. Jste energičtí a málokdy se necháte stáhnout dolů. Přirozeně motivujete ostatní a jste pro ně inspirací.

     

     Náš tip: Jací jste podle hebrejského horoskopu? ZJISTÍTE TO ZDE.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz