Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Magičtí domácí mazlíčci: Zvířata, která vám přinesou štěstí

/
  • Havran je mocný magický průvodce
    Havran je mocný magický průvodce (profimedia.cz)
    7. března 2017 ● 08:00

    Češi domácí mazlíčky milují. Někdo se spokojí s kočkou, či se psem, někdo si pořídí papouška, někdo zlaté rybky. Víte, že i zvířata mohou do vašeho domu přínést štěstí a požehnání? Vyberte si pro sebe to pravé. 

  • 1.

    Cvrčci

    Autor: shutterstock.com

     

    Cvrčci jsou oblíbení především v orientu. Do domácnosti přinášejí dobrou náladu a hojnost, v ložnici fungují jako strážci. Když cvrček přestane cvrkat, máte v domě nezvanou návštěvu.

     

  • 2.

    Hadi

    Autor: shutterstock.com

     

    Hadi jsou symbolem moudrosti, také jsou falickým symbolem a působí jako ochránci domu. Pokud tyto plazy zrovna neoblibujete, nebo se jich dokonce pojíte, pořiďte si domů čolky. Vládne jim Venuše a přinášejí do domácnosti lásku.

     

  • 3.

    Ještěrky

    Autor: Profimedia

     

    Chameleoni jsou považováni za strážce zdraví. Můžou vám ale pomoci i s vaším partnerským životem. Pokud jsou totiž chováni v ložnici, zvyšují sexuální touhu. Ještěrky obecně jsou pak považovány za Martova zvířata a také dodávají svým chovatelům zdraví. Leguáni dodávají svému majiteli odvahu. Naneštěstí se s nimi však jen velmi těžko sblížíte.

     

  • 4.

    Ptáci

    Autor: shutterstock.com

     

    Ptáci v domácnosti pomáhají zlepšit paměť a duševní schopnosti obyvatel, vypadaná pírka se hodí pro magické účely. Posíláte-li přátelům balíček, přiložte šedé pírko, přinese jim štěstí, modré zas pevné zdraví a zelené peníze. Jestliže svážete několik pírek dohromady a pověsíte je nad postel, zaženou noční můry. Pírka se také používají na kouzla spojená s cestováním. Ptáci jsou zasvěceni Merkurovi, přinášejí domu štěstí, ale pozor, obrazy opeřenců a vycpaní ptáci by se v domě objevovat neměli. Přináší to smůlu.

  • 5.

    Papoušci a kanárci

    Autor: profimedia.cz

    papoušcích se říká, že jejich přítomnost ostří smysly. I oni přinášejí domu štěstí. Kanárci jsou zasvěceni Slunci, přinášejí harmonii, štěstí a dobrou náladu.

  • 6.

    Kočky

    Autor: profimedia.cz

     

    Kočka je zvířetem natolik mytickým, že se nedá popsat jen pár slovy. Jejím vládcem je Měsíc, kočka bývá zasvěcena Dianě, Ištar, Freye, Isis, tedy božstvům čarodějnictví nakloněným. Tříbarevné kočky přinášejí domu štěstí, kočka s černým čumákem je polem blahobytu, rezavé nebo mourovaté kočky jsou nejlepšími družkami čarodějnic. Kočka je zkrátka pro magickou domácnost požehnáním.

  • 7.

    Netopýři

    Autor: Profimedia.cz, archiv Blesku

     

    Netopýr, ano, i ten bývá chován jako domácí zvíře. Zaručuje majiteli štěstí, dlouhý život a blahobyt, jeho planetou je Saturn.

  • 8.

    Opice

    Autor: Petr Hamerník, Zoo Praha

     

    Opice, Merkurovi zasvěcenci, jsou v mnoha částech světa posvátné. Přinášejí domácnosti úspěch a štěstí.

  • 9.

    Pavouci

    Autor: profimedia.cz

     

     

    Pavouky samozřejmě můžeme také chovat jako domácí mazlíčky, nejčastěji však s námi žijí i bez našeho přičinění. Domácí pavouky nikdy nezabíjejte. Pavoučí sítě se hodí k meditacím a dá se z nich také věštit.

  • 10.

    Psi

    Autor: iStock.com

     

    Psům vládne Venuše, ale také Hekaté. Psi mohou vycítit přítomnost smrti i nadpřirozených bytostí, jsou výbornými strážci nejen před světem reálným. Při praktikování magie ovšem není pes zrovna ideálním prostředníkem, k důležitým operacím a zejména k evokacím ho rozhodně neberte. Ušetříte tak nervy své i jeho.

  • 11.

    Žáby

    Autor: shutterstock.com

     

    Ropuchy bývaly kdysi oblíbenými domácími zvířaty, středověk však s tímto názorem rázně zatočil a jejich schopnost reagovat na paranormální energie vztáhl ke zlu. Ropuchy by se měly vždy chovat venku. Vládne jim Saturn. Žáby obecně se chovají kvůli zvýšení plodnosti, jsou zasvěceny Venuši, přitahují také nové přátele. Pokud k vašemu domu náhodou zabloudí žáby, rozhodně je nezabíjejte, znamenají štěstí a požehnání.

  • 12.

    Rybičky

    Autor: profimedia.cz

     

    Rybky se hodí k meditacím, zlaté rybičky přitahují peníze, zajišťují plodnost a odhánějí negativní energii.

  • 13.

    Sovy

    Autor: shutterstock.com

     

    Sovy proslavila jejich moudrost, jsou ale i posly smrti. Pokud s vámi sdílejí příbytek, zvýší se vaše inteligence i vnímavost. Poněkud problematická je nutnost krmit je živými zvířaty, pokud vám to vadí, sovu raději oželte. I ona patří pod vládu Saturna.

     

  • 14.

    Želvy

    Autor: Shutterstock.com

     

    Želva, Venušin plaz, symbolizuje dlouhověkost a plodnost, zejména pro ženy. Želvy přinášejí štěstí a jsou také dobrými magickými ochránkyněmi.

Autor: neo

Klíčová
slova

magie zvířata čarování patron

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz