Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Láska podle krevních skupin: Hodíte se k sobě?

/
  • ...
    ... (Shutterstock)
    11. února 2017 ● 06:00

    Zatímco někteří se stydí přiznat, že se čas od času podívají do horoskopu, jiní si „chodí“ pro radu ke hvězdám neustále. Věděli jste, že kromě partnerské kompatibility na základě slunečního znamení, ovlivňuje podle některých teorií úspěch v lásce taky krevní skupina? V Japonsku si některé ženy dokonce vybírají partnera právě podle toho, jakou skupinu má. Takže, jaký bude perfektní partner a milenec právě pro vás?

  • 1.

    Krevní skupina A

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Lidé s touto krevní skupinou jsou známí pro svou jemnost, někdy až změkčilost. Jsou to perfekcionisté až do morku kostí a ve všem chtějí být 100%, ať dělají cokoli. Mají také velký smysl pro zodpovědnost a dobře zváží všechny možnosti, než se rozhodnou.

    Jako milenci a partneři jsou laskaví, trpěliví a přesní, nikdy nezapomenou poslat esemesku, když se zdrží. Jsou ve vztazích stabilní, ale jejich potřeba mít věci pod kontrolou a nedostatek spontaneity může vést k napětí, a to zejména pokud žijí s někým, kdo má krevní skupinu B. Nejlepším partnerem pro typ A je krevní skupina A nebo AB, případně 0.

     

  • 2.

    Krevní skupina B

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Lidé s touto krevní skupinou touží odjakživa po sociální interakci. Snadno si vytvářejí přátele, ale velmi často selhávají při budování vztahů. Dost často totiž porušují pravidla a často jimi dokonce i pohrdají. Jsou rádi tam, kde mohou vyjádřit svou kreativitu.

    Vztahy s těmito lidmi jsou skvělé, pokud toužíte po překvapení a vášni, zejména pokud jde o sex. Na druhou stranu ale mají tendenci jednat sobecky bez ohledu na následky. V Japonsku označují osoby s touto krevní skupinou jako „srdeční jističe“. Nejvhodnějším partnerem pro „B“ je opět skupina B, ale také AB, případně 0. AB může „béčko“ inspirovat vlastními nápady a aplikovat nějakou racionalitu do vztahu. Skupina 0 zase oslabuje jejich nezodpovědnost a zvyšuje citlivost.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky na rok 2017 podle astroložky Martiny Boháčové • 

  • 3.

    Krevní skupina AB

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Lidé s touto krevní skupinou jsou určeni k „pronásledování“ svých snů a často mají velmi silný smysl pro morálku. Přes jejich snahu realizovat svoje sny ale neměří úspěch konvenčně nebo finančně a ze všech krevních skupin jsou nejméně chamtiví. Většinu času totiž tráví přísným dodržováním morálky. Mají rádi klid a racionalitu.

    Jako partneři bývají velmi adaptabilní. Jejich kreativita „sedí“ krevní skupině B, ale jejich citlivost naopak může vyvolávat napětí. Skvěle spolu padnou s typem A, protože obě krevní skupiny mají silné morální zásady. Navzdory velkému respektu k sobě navzájem se mohou ale někdy hádat, pokud se jejich základní hodnoty liší. Typ AB a 0 vytváří dobré přátele a obchodní partnery. V případě partnerského vztahu to bude fungovat jen tehdy, pokud mezi nimi přeskočí opravdu silná jiskra.

     

  • 4.

    Krevní skupina 0

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Lidé narození s touto krevní skupinou jsou známí pro svou romantickou povahu, ctižádostivost a taky sílu čelit nepřízním osudu. Velmi často se pasují do role efektivních mentorů, kteří rádi poučují mladší a méně zkušené. Bývají na tom také velmi dobře po stránce finanční, protože věnují hodně času své profesi.

    Jako milenci jsou „nulky“ velkorysé a hravé a tutéž pozornost a lásku očekávají od svého partnera na oplátku. Pokud si však ale myslí, že je podvádíte, nebudou váhat kontrolovat váš telefon, když budete v koupelně. Nulky jsou kompatibilní s většinou krevních skupin, ovšem nejvhodnější je pro ně partner se skupinou A. Oba mají intenzivní pracovní morálku a „0“ je navíc se svým klidem skvělým antistresorem.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz