Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Jaký je váš ideální přítel podle zvěrokruhu? K Beranům se hodí Panny, k Rakům zase Střelci

/
  • (Shutterstock)
    18. února 2017 ● 06:00

    Vaše sluneční znamení může nastínit víc, než si myslíte. Třeba i to, jaký je pro vás nejvhodnější partner nebo přítel. Ne každé znamení totiž s tím vaším dobře rezonuje. Koho byste si tedy měli vybrat za nejlepšího přítele?

  • 1.

    Beran

    Autor: Shutterstock

     

    Berani jsou přirození myslitelé plní kreativity, spontaneity a taky citu. Taky jsou známí pro své ambice. Nicméně někdy je ctižádostivost přivádí k netrpělivosti, což způsobí, že až příliš rychle reagují na určité záležitosti. Nejlepší přítel je pro ně osoba narozená ve znamení Vah. Váhy dokážou Berana udržet na uzdě, hlavně jeho přehnanou impulzivitu a pomůžou mu přivést ho zpátky na zem.

  • 2.

    Býk

    Autor: Shutterstock

    Býci jsou známí pro svou tvrdohlavost. Jejich cílevědomost jim může působit problémy, pokud jde o jednání s některými lidmi, ale také z nich dělá jedny z nejvýznamnějších a věrných pracovníků. Jsou silní a mají pevnou vůli. Nejlepší přítel: Ryby. Ryby jsou totiž jedno z nejklidnějších a nejméně konfrontačních znamení, jsou loajální a nesobečtí přátelé. Vzhledem k jejich tiché povaze se nepředpokládá, že by se mohly „srazit“ hlavami s Býky a jejich někdy iracionálními názory.

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: Shutterstock

    Blíženci jsou kreativní, soucitní lidé, kteří obvykle neváhají reagovat. Přestože mohou často měnit názory díky své „dvojí“ povaze jejich osobnosti, obecně jsou velmi flexibilní a spoustu věcí dokážou pustit. Nejlepší přítel pro ně je Vodnář. Obě tyto znamení jsou velmi tolerantní a spolu se mohou těšit na spoustu společných zážitků. Když Blíženec spadne do některé ze svých špatných nálad, přítel Vodnář nemá problém se stáhnout a nechat jim prostor.

     

  • 4.

    Rak

    Autor: Shutterstock

    Raci jsou domácí typy. Netouží po tom, aby na ně byla upřená pozornost, obvykle se spokojí s drobnostmi ve svém životě, jako je rodina a pár dobrých přátel. To je pro ně skutečně důležité. Někdy bývají Raci nevrlí, ale to neberte osobně. Je to jen známka jejich povahy. Nejlepší přítel: Střelec. Protože jsou Raci obvykle introvertnější, klapat jim to bude se Střelci, protože ti je budou inspirovat. Střelci jsou, jak známo, velcí „filozofové“ , což určitě prospěje Rakům.

     

  • 5.

    Lev

    Autor: Shutterstock

    Lev je jedním z nejvíce převládajících znamení v celém zvěrokruhu. Stejně jako lev, který je pánem tvorstva, Lvi jsou přirozeně poháněni směrem k tomu, aby získali moc a respekt, obvykle jsou to alfa samci a samice i ve společnosti svých přátel. Lvi jsou cílevědomí, velmi charismatičtí a důvtipní, když vyjadřují své názory. Nejlepší přítel: Kozoroh. Zatímco Lev může být velmi sobecký, poháněný vidinou hvězdných přehlídek a show, Kozorohové jsou velmi obětaví přátelé, kteří dokážou (občas) srovnat pompéznost lvího charakteru.

     

  • 6.

    Panna

    Autor: Shutterstock

    Panny mají šarm i charisma a taky schopnost konverzovat. Jsou od přírody zastánci týraných lidí, zejména těch slabších. Nejlepší přítel: Beran. Vzhledem k tomu, že Panny jsou známé pro svou schopnost vtipně konverzovat, rády uvítají společnost Berana, který je jedním z nejvíce tvůrčích znamení. S Beranem se Panna nudit nebude.

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: Shutterstock

    Váhy jsou o rovnováze, reprezentované symbolikou jejich zvěrokruhu. Váhy mají rády krásu a smysl pro jemný vkus. Nejlepší přítel: Lev. Vzhledem ke schopnosti ocenit krásu, je tedy přirozené, že on nebo ona budou rády trávit čas se Lvem, který si libuje v moci a hvězdných situacích.

     

  • 8.

    Štír

    Autor: Shutterstock

    Štíři jsou jedním z nejtajemnějších znamení zvěrokruhu. Obvykle mají smysl pro styl, ale neradi se tím chlubí na veřejnosti. Místo toho mají svůj tajnůstkářský život. Ovšem pozor, nesmíte jeho styl přehlédnout, jinak budou Štíři pořádně jedovatě kousat. Nejlepší přítel: Vodnář. Vodnář se ke Štírovi hodí, protože má vyhrazené a nenápadné chování, což Štírům vyhovuje.

  • 9.

    Střelec

    Autor: Shutterstock

    Střelci jsou známí pro intenzitu všeho, co dělají. Obvykle mají pevný cíl, na který se zaměří, a jedou. Proto taky nemají moc času na frivolní přátelství a přátelství, která jim nic nepřinesou. Jsou cílevědomí a vždycky se dokážou vzpamatovat z každého neúspěchu, i když další šance jsou mizivé. Nejlepší přítel: Kozoroh. Vzhledem k jejich mentalitě nejlépe vyjdou se Střelcem, protože Kozorozi rádi plánují a organizují.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: Shutterstock

    Kozorozi jsou známí pro svou vysokou úroveň myšlení a obecný intelekt. Jsou systematičtí, organizovaní plánovači, kteří jsou poháněni směrem k udržení struktury. Zatímco obvykle neberou kritiku na lehkou váhu, jsou to soucitní a nesobečtí přátelé, kteří jsou ochotni řešit problémy jiných lidí kromě svých vlastních. Nejlepší přítel: Střelec. Jako důsledek svého systematického životního stylu Kozorohové jistě ocení vysokou intenzitu způsobu života, kterou bude podporovat právě Střelec. Kozorohové nemají problém pomoct svým přátelům, když mají potíže, takže tahle dvě znamení si budou v dlouhodobém horizontu prospěšná.

  • 11.

    Vodnář

    Autor: Shutterstock

    Vodnáři nevyžadují velkou „údržbu“ nebo pozornost, aby zůstali spokojeni. Je to dáno jejich temperamentem. Tento aspekt osobnosti může být ovšem na druhou stranu negativní, zvláště když je Vodnář dlouho bez inspirace. Nejlepší přítel: Býk. Protože Vodnáři jsou tak bezstarostní, pravděpodobně velmi ocení společnost Býků, kteří navzdory své tvrdohlavosti mají měkké přátelské srdce.

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: Shutterstock

    Ryby jsou také jedno z nejtajemnějších znamení. I když se může zdát, že jsou jednoduché a nenáročné, obvykle v sobě mají studnici moudrosti. Jsou to bezstarostní, nesobečtí přátelé, na které se můžete kdykoli spolehnout, když je budete potřebovat. Jeden z jejich mála nedostatků je, že jejich charitativní povaha může povzbudit ostatní, aby jejich dobroty zneužili. Nejlepší přítel: Štír. Zatímco Ryby jsou obecně klidné a bezstarostné, Štíři jim pomohou, aby se čas od času vymanili ze své skořápky.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz