Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Test osobnosti: Medvídci odhalí to, co nikomu nepřiznáte

/
  • Ke kterému byste se přitulili?
    Ke kterému byste se přitulili? (archiv)
    28. ledna 2019 ● 08:00

    Plyšák, medvídek, důvěrník dětských a pubertálních nocí, vzpomínka na mládí. Co na vás může prozradit? Vyberte si toho, který je vám nejbližší, a dozvíte se něco o sobě.

  • 1.

    1.

     

    1
    1
    Autor: archiv

     

    Je jedno, jestli se vám momentálně daří nebo ne. Rádi byste žili v luxusu, i když jím často okázale pohrdáte, a podobné medvídky byste prezentovali „ironicky“.  Víte, že je zdravější své touhy si poctivě přiznat, než je v sobě dusit.

  • 2.

    2.

     

    2
    2
    Autor: archiv

     

    Pokud vás někdo zastihne s knihou, bude to určitě hodnotná literatura, pokud si kupujete roztomilou drobnost, zdůvodníte si to touhou mít designovou věc.  Ruku na srdce, nejste trošku, malinko snob?

  • 3.

    3.

     

    3
    3
    Autor: archiv

     

    Život je někdy tvrdý, a i když bojujete, někdy máte chuť přetáhnout si peřinu přes hlavu a před celým světem se schovat. Nebojte se říct si svým nejbližším o pomoc.

  • 4.

    4.

     

    4
    4
    Autor: archiv

     

    Váš život není tak dobrodružný, jak byste si představovali, očekávání zaostávají za realitou a na změnu nemáte dost kuráže. Zkuste začít malými krůčky, a tak se přiblížíte k vytouženému cíli.

  • 5.

    5.

    5
    5
    Autor: archiv

     

    Roztomilé. Možná byste tohohle medvěda nikomu neukázali a cukrovou vatu ochutnáváte jen pod záminkou, že musíte zkusit, jestli je pro děti dost kvalitní. Dopřejte si i tyhle „zakázané radosti“.

  • 6.

    6.

    6
    6
    Autor: archiv

     

    No, trošinku pozér, že ano?  Když už medvídka, tak děsivého, aby vám to nekazilo image cynika.  Uvolněte se trochu. Pokud je vám víc než 16, nemusíte za každou cenu předstírat, že v černé kůži i spíte.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz