Nejprve se zhluboka nadechněte a soustřeďte se na své pocity. Představte si, že sedíte uprostřed světla, kde vás nic neruší. Pak si zkuste představit osobu, kterou milujete nebo kterou byste si přála vidět vedle sebe. Na ni se soustřeďte a pak zavolejte konkrétního anděla, a požádejte ho, aby vám pomohl.

Archanděl Michal

Je to anděl ochrany, odvahy a síly. Poskytuje vám sílu k tomu, abyste zjistili, že máte zdravý vztah. Tohoto anděla můžete také požádat, aby pomocí svého mocného meče přeťal pouta, která vás zdržují v minulosti a v nezdravých vztazích, a dodal vám sílu posunout se do nového a lepšího způsobu života.

Archanděl Jofiel

Je to mocný anděl osvícení a moudrosti. Jeho posláním je prosvětlovat a zkrášlovat dovnitř a ven, pomáhá přitahovat dokonalý plán vašeho života. Nevíte, zda váš partner mluví pravdu? Přivolejte si Jofiela, pomůže vám, abyste to cítili.

Archanděl Chamuel

Tenhle anděl vám pomůže najít cokoli, co hledáte, včetně romantiky a partnerského vztahu. Dokáže otevřít srdce tím, že rozpálí plamen lásky ve vašem nitru. Se svým božským protějškem Dobročinností přináší do života růžový paprsek bezdpomínečné lásky. Má na starosti rozvoj srdeční čakry. Někdo vám srdce zlomil nebo poranil? Zavolejte si na pomoc Chamuela, pomůže ho uzdravit. Stejně tak vám pomůže, pokud máte srdce zablokované a nedaří se vám druhému odpustit.

Archanděl Rafael

Tento anděl pomáhá uzdravit srdce z minulosti a nechat ho otevřené současné lásce nebo ho otevřít té budoucí. Rafael pomáhá, abyste se soustředili, a posiluje schopnost tvořit prostřednictvím vizualizace vlastní představivost. Tento archanděl působí na smaragdově zeleném paprsku srdce, jeho léčivé schopnosti jsou nasměrovány na rozpuštění negativních bloků, které způsobují nesnáze v lásce, a na pozitivní sílu lásky.

Archanděl Raguel

Tento anděl vzbuzuje harmonii ve vztazích a zajišťuje klidnou interakci a komunikaci. Je to anděl, který hlídá dobro a přátelství. Chová se jako „baterka“, která vás dobije, když to budete potřebovat, a to i ve chvílích, kdy vám ve vztahu ubývají síly. Pomáhá s řešením hádek s partnerem, harmonizuje rodiny a vztahy a pomáhá urovnat spory.