Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kdo je váš anděl strážný podle znamení? Zavolejte si ho a pomůže vám!

/
  • (Profimedia)
    26. října 2023 ● 06:00

    Každé znamení zvěrokruhu má svého osobního anděla strážného? Pokud to ještě nevíte, seznamte se. Je dobré vědět, na koho se obrátit ve chvílích smutku, úzkosti či ztráty energie a sebevědomí. Až vám bude nejhůř, zavolejte ho a on vám přiletí na pomoc. Za každých okolností se na něj můžete spolehnout.

    Proč byste měli mít svého anděla strážného? Protože vás bezmezně miluje a vždy je připraven vám pomoci. Který k vám patří podle data narození

     

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Vaším andělem strážným je Machidiel nebo také anděl odvahy. Využívá sílu Slunce, aby vám poskytl sílu a optimismus v náročných chvílích a dobách. Machidiel je také spojován se stromem života a jara. Jeho energie povede vaše srdce správným směrem. Pokud potřebujete více lásky nebo lásku chcete najít, zavolejte si tohoto anděla.

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Vaším andělem strážným je Asmodel, anděl trpělivosti. Pomáhá, abyste byla opatrná, zodpovědná a praktická. Nemáte-li tyhle vlastnosti, požádejte Asmodela, aby vám pomohl. Je to také anděl, díky němuž můžete získat bohatství. Díky podpoře Asmodela vám bude také přát štěstí v lásce.

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Vaším andělem strážným je anděl Ambriel, anděl komunikace. Což pro vás asi žádné překvapení není. Pokud potřebujete něco ujasnit nebo získat naději, zeptejte se právě tohoto anděla a v dané situaci vám pomůže. Budete se cítit mnohem pevnější v kramflecích a určitě uděláte správné rozhodnutí. Tento anděl navíc posílí vaše intuitivní schopnosti a odrazí od vás negativitu, kterou na vás přenáší vaše okolí. Naučí vás také naslouchat srdci – v něm najdete odpověď na všechno.

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Vaším andělem strážným je anděl Muriel, který vyzařuje lásku a radost. Pokud náhodně ucítíte květinovou vůni, pak vězte, že tento anděl je ve vaší blízkosti. Zaměřuje se na soucit a dělá z vás emocionální a milou lidskou bytost. Jeho vibrace vás objímají jako samet a odhání od vás utrpení. Jakmile máte pocit, že vám chybí citlivost a soucit, zavolejte si Muriel na pomoc.

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Vaším andělem strážným je anděl Verchiel, který vám dodá důvěru a připomene vám, abyste myslela také na sebe a na svoje osobní potřeby, jako je relaxace, zábava, volný čas. Verchiel vám dodá odvahu a energii zejména ve chvílích, kdy máte dojem, že vaše ego bylo nějak pošlapáno. Díky pomoci Verchiela můžete rozněcovat vášně a nadšení u svých blízkých a probouzet oddanost. Tento anděl ve vás probudí vůdcovské síly a můžete strhnout svou energií i ostatní.

     

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Vaším andělem strážným je anděl Hamaliel. Je to anděl logiky, takže se k vám hodí naprosto dokonale. Jakmile se budete cítit mimo kontrolu, zavolejte si ho na pomoc, uklidní vás a uzemní. Přináší vám paprsky lásky k posílení vašich vztahů a vyřešení všech problémů. Jeho energie usnadňuje postup na vaší cestě životem a umožní vám dosáhnout harmonie. V životě nejsou jen plány, ale důležité jsou činy.

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Vaším andělem strážným je Zuriel, anděl harmonie. Jakmile pocítíte v životě prázdnotu, tenhle anděl vám pomůže si uvědomit, co potřebujete k tomu, abyste se cítili dobře a v míru. Podporuje ve vás přímočarost a přizpůsobivost, ale vyzývá také k tomu, že se nemusíte bát změny. Pokud před sebou máte nějaké rozhodnutí, pomůže vám zbavit se pochybností a rozhodnout se.

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Vaším strážným andělem je Barbiel, anděl podsvětí. Pomůže vám nalézt rovnováhu mezi temnotou a světlem. Díky němu najdete sama v sobě upřímnost a objektivitu ve své práci i ve vztazích. Kdykoli budete pochybovat, nebo budete cítit, že vás ostatní nespravedlivě soudí, požádejte o pomoc Barbiela. Barbiel je meč proti temnotě a je to síla, když ji potřebujete.

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Váš anděl strážný je Adnachiel, který pomáhá lidem pochopit, co je zapotřebí k tomu, aby se jejich přání vyplnila. Adnachiel vám otevře mysl a naučí vás, jak vnímat rozdíly mezi lidmi. Obrátí váš pohled k novým obzorům a průkopnickým vizím. Díky Adnachielovi se vaše sny mohou stát skutečností. Jakmile potřebujete povzbudit na své cestě za poznáním, zavolejte na pomoc Adnachiela. Naslouchejte jeho vedení a naplňte svůj osud.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Vaším andělem strážným je Hanael, který vám pomůže pokračovat a neustrnout na jednom místě. Energie Hanaela pomáhá poznat, kde se snažíte realizovat ze sobeckých motivů. Jakmile se cítíte přilepená nebo nemůžete pustit z hlavy nějakou bolestnou vzpomínku, zavolejte Hanaela. Připomene vám, abyste důvěřovala své intuici a následovala své srdce. Pokud si říkáte, že život nemá smysl nebo když se věci začnou vymykat kontrole, zavolejte si na pomoc Hanaela.

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Vaším andělem strážným je anděl Uriel. Když jste v krizi nebo pociťujete strach, zavolejte Uriela. Pomůže vám vidět i váš nevyužitý potenciál. Uriel je pokládán za nejmoudřejšího anděla, na kterého se můžete obrátit, když potřebujete nějaké intelektuální informace nebo hledáte praktická řešení. Osvětluje situaci a poskytuje i varování. Uriela se vyplatí přivolávat pravidelně, protože vám dá životní lekce.

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Vaším strážným andělem je anděl Barakiel, který vám pomáhá nebýt poražená. Pokud potřebujete sílu, on vám ji dá a znova se postavíte na nohy. Tento anděl má více vlivu na lidstvo než kterýkoli jiný anděl. Jeho ztělesněním je empatie a soucit. Když se budete cítit v nebezpečí, nebo někdo, na kom vám záleží, zavolejte Barakiela, aby vás dovedl na bezpečnější místo. Barakiel přináší pozitivní energii a štěstí, posiluje myšlení a pomáhá určit směr vedoucí k cíli.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz