Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Co o vás říká den v měsíci, ve kterém jste se narodili? Víc, než si myslíte!

/
  • Co o vás prozradí den narození?
    Co o vás prozradí den narození? (istock.com)
    27. listopadu 2023 ● 06:00

    Numerologie se zabývá vztahem mezi čísly a určitými událostmi. Obvykle se životní osud určuje tak, že se sečtou jednotlivé číslice celého data i roku narození. Ovšem ukázalo se, že energie konkrétního dne v libovolném měsíci je ještě silnějším ukazatelem. Co o vás vypovídá jedna jediná číslice dne, v němž jste přišli na svět?

    Podle mnohých je naše DNA zakódována v číslech a číslům podléhá celý náš život. Co jste dostali do vínku podle číslice dne, ve kterém jste se narodili? Budete se divit!

     

  • 1.

    Narodili jste se 1. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Pokud jste se narodili prvního v měsíci, je to super startovní pozice pro úspěšný život. Zejména se můžete těšit z vedoucí pozice, protože máte vůdčí schopnosti. Energie jedničky vám dává spoustu síly a sebevědomí, které můžete uplatnit v založení firmy nebo vedení nějaké společnosti. Vidíte vždy dopředu, na detaily se nezaměřujete, ty necháváte na druhých.

     

  • 2.

    Narodili jste se 2. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Dvojky jsou emocionální, lidské a citlivé bytosti. Máte neuvěřitelnou schopnost empatie a navazujete snadno přátelství. Díky vaší citlivosti nemusíte vždy rádi vyjadřovat svoje pocity, ovšem pokud vám někdo projeví náklonnost, stačí vám to.

     

  • 3.

    Narodili jste se 3. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Narodili jste se třetího v měsíci? Pak jste tak trochu pořád děti. S trojkovou energií máte spoustu vitality, díky které překonáte každou překážku a výzvu. Byli jste obdařeni darem slova a excelujete v komunikaci, psaném i mluveném projevu. Měli byste se dát na uměleckou dráhu. Pozor, jste ale také vystaveni dramatickým pádům, na které byste se měli připravit.

     

  • 4.

    Narodili jste se 4. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Narodili jste se čtvrtého? Jste nadaný manažer a organizátor. Také jste zodpovědnější a sebejistější než většina lidí. Můžete mít tendenci potlačovat svoje pocity, což vede k problémům v mezilidských vztazích.

     

  • 5.

    Narodili jste se 5. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Pětky jsou neklidné, potřebují často cestovat a měnit věci. Tito lidé nesnášejí nudu a mají rádi nové nápady a výzvy. Mají rychlou mysl, jsou chytří a vtipní. Vzhledem k přizpůsobivosti jsou progresivní myslitelé a mají tendenci nebýt zodpovědní, protože nesnáší svázanost.

     

  • 6.

    Narodili jste se 6. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Narodili jste se šestého v měsíci? Jste otevření, upřímní a hodně se zajímáte o rodinu a přátele. Bez ohledu na to, co děláte, budete mít vždy spoustu soucitu s druhými.

     

  • 7.

    Narodili jste se 7. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Sedmičky jsou mírně tvrdohlavé a sebestředné, raději pracují samy než pod vedením nějakého nadřízeného. Jste obdarovaní neuvěřitelnou intuicí, proto byste ji měli vždy následovat. Máte také dar hluboké duševní analýzy.

     

  • 8.

    Narodili jste se 8. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Narodili jste se osmého v měsíci? Pak jste ideální adept na podnikání. Máte rádi vše pod kontrolou a umíte zvládat finance. Víte, jak s penězi nakládat, a to je vaše velké plus. Bez ohledu na to, co budete dělat a jakou kariéru si vyberete, peníze k vám vždycky budou samy přicházet.

     

  • 9.

    Narodili jste se 9. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Devítky jsou humanisté, ale tuhle svou tvář neukazují často. Velmi rádi pracujete pro blaho ostatních a skvěle se vám pracuje v týmu. Jste totiž velmi tolerantní a velkorysí. Kvůli vaší soucitné povaze se ale často ocitáte v dramaticky nabitých situacích.

     

  • 10.

    Narodili jste se 10. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Desítky mají podobnou energii jako jedničky. Jsou skvělí vůdci a mají organizační schopnosti. Energie desítky navíc tyhle vlastnosti ještě znásobuje. Býváte nesnesitelný šéf, protože trváte na detailech a chcete, aby vše bylo na tisíc procent. Máte silnou vůli a sebedůvěru.

     

  • 11.

    Narodili jste se 11. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Narodili jste se jedenáctého? Jste výborný týmový hráč, raději pracujete ve skupině než sami. Máte schopnost přesvědčit ostatní pomocí osobního kouzla. Jste citliví a duchovně založení, máte analytické myšlení, které umíte zúročit v kreativních aktivitách. Všude tam, kde můžete kreativitu využít, budete úspěšní.

     

  • 12.

    Narodili jste se 12. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Dvanáctky mají podobnou energii jako trojky, což jim dává předpoklad překonávat snadno jakékoli překážky, ať už fyzické nebo duševní. Máte neuvěřitelné nadání vyjadřovat se na veřejnosti, což znamená, že obvykle uděláte hned napoprvé dobrý dojem. Máte racionální mysl a logické uvažování. Někdy ale skáčete z jedné věci na druhou.

     

  • 13.

    Narodili jste se 13. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Jste upřímní a pracovití. Každý den svého života se snažíte o dosažení svých cílů, ale vaše touha po absolutní dokonalosti může vaše okolí poněkud obtěžovat. Býváte někdy k ostatním netolerantní, zvláště k těm, kteří se nedívají na detaily.

     

  • 14.

    Narodili jste se 14. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Narodili jste se čtrnáctého? Jste talent na nápady a organizaci všeho možného. Umíte být systematičtí, pokud jde o plány. Vše, co děláte, má většinou hlavu a patu. Protože ale čtrnáctka obsahuje také energii pětky (1+4), nesnášíte rutinu a dělat dva dny za sebou stejnou aktivitu vás děsí. I to se ale musíte naučit.

     

  • 15.

    Narodili jste se 15. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Patnáctky jsou zodpovědné a schopné plnit všechny úkoly zejména rodinného života. Vždy se snaží o rovnováhu. Touha po harmonii z vás činí člověka pečujícího a laskavého, který se chce o své blízké postarat. Míváte umělecké schopnosti a můžete vyniknout v gastronomii.

     

  • 16.

    Narodili jste se 16. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Narodili jste se šestnáctého? Možná vás sužuje pocit osamělosti, který je spojen s vaší touhou pracovat samostatně. Jste emocionální, přesto je pro vás velmi těžké emoce vyjádřit. To je taky důvod, proč k sobě moc lidí nepustíte. Býváte tvrdohlaví a je těžké s vámi sdílet jednu domácnost a udržet si trvalý vztah.

     

  • 17.

    Narodili jste se 17. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Číslo sedmnáct naznačuje, že máte štěstí na peníze. Tohle číslo je skvělé pro podnikání. Jste schopní vydělat velké množství peněz a velké projekty zvládáte relativně snadno. Máte také výborné administrativní schopnosti. Jste cílevědomí a velmi ambiciózní, ovšem někdy můžete mít potíže s dokončením toho, co jste začali.

     

  • 18.

    Narodili jste se 18. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Osmnáctky pracují dobře v kolektivu, ale to neznamená, že by musely poslouchat ostatní na slovo. Naopak i ve skupině si zachovávají svou individualitu. Pokud máte nějaký nápad, raději dobře přemýšlejte a teprve pak odkryjte karty.

     

  • 19.

    Narodili jste se 19. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Lidé narození devatenáctého jsou nezávislí, ale dost často jim pod nohy hází život klacky, které musí překonat, aby si nezávislost udrželi. Někdy tedy nedodržujete pravidla hry ani metody, jen abyste získali to, co chcete.

     

  • 20.

    Narodili jste se 20. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Jste srdeční a neustále hledáte náklonnost druhých. Máte ale tendenci být náladoví a velmi často emocionálně reagujete. To vede k tomu, že jste náchylní k depresím, ze kterých se jen těžko dostáváte. Když všechno ale klape podle vašich představ, máte radost a jste šťastní. Klíčem ke štěstí je kontrola nad emocemi.

     

  • 21.

    Narodili jste se 21. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Narodili jste se jednadvacátého? Máte na lidi dobrý vliv a vyzařuje z vás solidnost. Jste přirozený komunikátor a slova umíte správně používat. Jste nadaní ve všech oblastech, které zahrnují zpracování informací, ať už v technologii, veřejné správě či účetnictví. Umíte výtečně vyjadřovat své názory a porozumět druhým.

  • 22.

    Narodili jste se 22. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Někdy míváte neortodoxní přístup k věcem, které děláte. Ale většinou je to vždy ku prospěchu. V mládí býváte tvrdohlaví, postupem času jste flexibilnější. Někdy zapomínáte na detaily, takže se nejdřív ujistěte, že jste na něco nezapomněli. Kvůli detailům může dojít k chybám, které mají velké následky.

     

  • 23.

    Narodili jste se 23. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Narodili jste se třiadvacátého? Pak budete úspěšní v profesích, které vyžadují cestování a kontakt s lidmi z různých kultur. A i když nepracujete v takové oblasti, určitě budete mít spoustu přátel z jiného prostředí a jiných zemí.

     

  • 24.

    Narodili jste se 24. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Jste opravdový miláček a máte zájem o každého člověka ve své blízkosti. Všechny byste rádi považovali za svou rodinu, ale to není možné. Nemůžete všem důvěřovat. Máte rádi objetí a často taky objímáte. Máte léčitelské schopnosti a umíte rozdávat lásku. Snadno se rozpláčete, zvláště když jste šťastní.

  • 25.

    Narodili jste se 25. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Máte zájem o technické, vědecké a další přírodovědné obory. Vaše jednání bývá založeno spíše na logice než na emocích. Míváte tendenci se izolovat od ostatních, protože energie čísla 7 (2+5), která rezonuje s dvojkou a pětkou, vás činí trochu osamělými.

     

  • 26.

    Narodili jste se 26. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Jste od přírody nadaní na „výrobu“ peněz a jste také dost ambiciózní na to, abyste dosáhli svých cílů. Přitom jste adaptabilní a kooperativní. Bývají z vás skvělí manažeři a diplomaté.

     

  • 27.

    Narodili jste se 27. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Jste nezávislí a nezištní. Moc si užíváte aktivit, které slouží větším cílům a dobru. Uvědomujete si, že lidstvo jako celek potřebuje spolupracovat a navzájem se podporovat. Vždy budete iniciátorem všech akcí proti nespravedlnosti světa.

  • 28.

    Narodili jste se 28. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Narodili jste se s vírou, že každý musí k cíli dojít sám vlastní prací a svou sílu najít v sobě uvnitř. Jste přirození vůdci a jako každý vůdce máte občas problém naslouchat jiným. Kdybyste je někdy více poslouchali a dali na jejich radu, byli byste nejen moudřejší, ale možná i úspěšnější.

  • 29.

    Narodili jste se 29. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Narodili jste se devětadvacátého? Jste idealisté a umělecky založení lidé. Máte tendenci zkoušet vše a jít i tam, kam nevidíte. Absolutně se nehodíte do světa podnikání, ovšem jakmile vedle sebe máte někoho s obchodním duchem a talentem, můžete být velmi úspěšní.

     

  • 30.

    Narodili jste se 30. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Síla vašich názorů a potřeba sebevyjádření jsou naprosto nezbytné pro vaše štěstí. Máte hlubokou potřebu být na správné straně při řešení problémů a rádi se zapojujete do rozvážných debat. Musíte se ale více soustředit na své vnitřní já, abyste se nestali jen lidským computerem, který spaluje názory druhých.

  • 31.

    Narodili jste se 31. v měsíci

    Autor: iStock

     

    Jednatřicítky jsou předurčené k velkolepému životu. A to bez ohledu na to, co si samy o sobě myslí. Váš přístup k práci, vztahům i životu je originální a svéhlavý, ovšem právě proto budete mít prospěch ze všeho, co děláte. Jen se snažte být víc flexibilní, abyste neustrnuli na jednom místě. Neplýtvejte energií na nesprávné věci.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz