Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Poselství andělských karet! Andělé vám poradí a utěší vás. Jak v nich číst?

/
  • (istock.com)
    22. září 2018 ● 06:00

    Dostali jste se do těžké situace, potřebujete radu, pomoc nebo jen útěchu? Vezměte si na pomoc andělské karty. Každá z nich obsahuje symboly, které mohou sloužit jako klíč k odpovědím, kterým můžete odemknout bránu do světa andělů.

     Za každým symbolem stojí jeden nebo i více andělů, kteří tyhle symboly aktivují a dodávají jim energii. Jejich harmonizační vibrace vám pomůžou, abyste vnímali a pociťovali šance k růstu nebo změně. Uvolňují taky blokády v těle, mění negativní energii v pozitivní a pomáhají k nalezení harmonie. Mimo jiné aktivují a léčí duši. 

  • 1.

    Jak s kartami pracovat a jak v symbolech číst

    Autor: archiv

     

    Pro použití neexistuje prakticky žádné omezení, nejlepší radou je následovat intuici. Můžete s jejich pomocí očistit tělo od negativní energie, můžete se naopak dobít. Symboly andělů poukazují taky na možné duševní pozadí při nepříjemných pocitech a nemocích. Pozitivně můžete s kartami taky vylepšit energii v bytě, v němž žijete. Na rozdíl od tarotových karet nabízejí andělské karty pozitivní a povznášející informace. A jak začít?

     

  • 2.

    První krok – Žádné rozptylování

    Autor: archiv

     

    Důležité je dbát na vytvoření uklidňující a relaxační atmosféry. Můžete mít kolem sebe květiny, svíčky, vonné tyčinky nebo může hrát meditační hudba. To vše pomůže, abyste v kartách našli tu správnou odpověď. Přeplněná a neuklizená místnost „ucpává“ vaši mysl, takže byste obtížněji slyšeli andělské rady a návrhy. Stejně tak byste neměli být pod vlivem nějaké stimulace, to by také ovlivnilo interpretaci. Hlavním cílem je, abyste se uvolnili.

  • 3.

    Druhý krok – Pozvěte anděly do svého prostoru

    Autor: iStock

     

    Dalším krokem je oslovení anděly, a to tak, že je pozvete do svého prostoru. Můžete se během tohoto pozvání lehce dotýkat karet, abyste je naplnili svou energií. Pokud víte, který je váš osobní strážný anděl, zavolejte ho také. Udělejte to tak, že se zhluboka nadechnete, uvolníte ramena a zaměříte svou energii na andělské karty, které leží před vámi. Nechte jednoduše anděly, aby sami poznali, že jsou vítaní a že u nich hledáte radu.

     

  • 4.

    Třetí krok – Položte andělům svou otázku

    Autor: iStock

     

    Pokud se už cítíte připraveni, předem si určete hlavní oblast, na kterou se chcete ptát. Jakmile máte otázku připravenou, vyslovte ji a teprve pak vyberte z balíčku karet jednu jedinou. Tu pak položte na stůl před sebou. Každá karta má svůj vlastní symbol a tím pádem v sobě nese i jiné sdělení. Ujistěte se, že je vaše otázka dobře formulovaná.

  • 5.

    Čtvrtý krok – Následujte svou intuici

    3478726:gallery:true:true

     

    Posledním krokem je správně interpretovat andělské sdělení. Nezapomeňte, že andělské karty jsou „jen“ nástrojem pro hlubší spojení s vaším osobním andělem. Kartu, kterou jste si vytáhli, pečlivě chvilku analyzujte, abyste opravdu našli správnou odpověď a radu. Pokud necítíte, že jste ji dostali, vyberte si intuitivně další karty, a to tolik, kolik budete považovat za nutné. Věřte tomu, že mezi vámi a anděly existuje pozitivní interakce s cílem poskytnout vám zpětnou vazbu v podobě rady či podpory.

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz