Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

9 znamení, že vám chce vesmír něco sdělit! Naučte se je rozpoznat

/
  • (iStock)
    19. září 2018 ● 06:00

    Z vesmíru dostáváme mnohem víc znamení, než si uvědomujeme. A i když tomu možná ani nevěříte, zkuste se zamyslet nad tím, zda právě teď vám nedává vesmír nějaký signál, který by mohl být pro váš život důležitý. Zkuste se naučit rozpoznat znamení shůry, a až se to naučíte, můžete dokonce sami vesmír požádat o radu či znamení.

    Nebojte se, všichni máme tu sílu, navíc vesmír respektuje naši svobodnou volbu. Požádat o znamení můžete nahlas, v duchu nebo napsat prosbu na papír. Vždy se pak snažte případné signály interpretovat a nalézt v nich hlubší význam.

     

     

  • 1.

    Zátarasy na silnici či značky se zákazem vjezdu

    Autor: iStock

     

    Buďte pozorní, když někam cestujete autem, jedete na kole či jdete pěšky. Vidět například následky nehody může být signál z vesmíru, že byste měli ve svém životě zpomalit. Pokud po cestě spatříte nějaký zátaras nebo dokonce zákaz vjezdu, měli byste zbystřit a zamyslet se nad tím, zda se nechystáte udělat nějaký nerozvážný krok třeba v práci.

     

  • 2.

    Světlo na ulici

    Autor: iStock

     

    Už se vám někdy stalo, že jste procházeli po chodníku a z ničeho nic se rozsvítily všechny pouliční lampy? Může to být samozřejmě náhoda, ale taky to může mít něco společného s elektronickými impulzy mozku. Všechny naše myšlenky a pohyby jsou výsledkem elektrických impulzů, které mozek vysílá. A když mohou tyhle impulzy ovlivnit vaše tělo, mohou mít vliv i na vnější svět. Jestli jste způsobili, že naráz osvětlíte celou ulici, vyslali jste do vesmíru silnou energii a vesmír vám odpovídá. Zeptejte se sami sebe, o čem jste zrovna přemýšleli? Na koho jste mysleli?

  • 3.

    Slyšíte rozhovor, který není určený vám

    Autor: iStock

     

    Pokud najednou vnímáte úplně cizí rozhovor, který s vámi nemá nic společného, může to být signál z vesmíru, že právě ten rozhovor máte slyšet. Předpokládejme, že třeba toužíte po novém vztahu, ale jste nervózní něco podniknout. Najednou ale uslyšíte dva lidi, jak se baví nadšeně o svých romantických aktivitách, třeba prostřednictvím internetové seznamky. Právě jejich rozhovor může být znamením, že byste měli být ochotní riskovat a vyzkoušet něco nového.

     

  • 4.

    Vaše sms zpráva se neodeslala nebo záhadně zmizela

    Autor: iStock

     

    Myslíte si, že je to jen náhoda, když se váš telefon prostě zasekl ve chvíli, kdy jste chtěli odeslat nějakou zprávu? Nebo že se najednou přerušilo internetové připojení? Možná to byl vesmír, který se vás pokusil zastavit, abyste neudělali nějakou hloupost. Když se to stane příště, chvíli přemýšlejte o tom, co chcete udělat. Proč chcete tu zprávu poslat a co tím získáte. Opravdu ji chcete poslat? Nebo byste měli přeformulovat obsah zprávy a teprve potom ji odeslat. Berte to tak, že vám vesmír dává v podstatě druhou šanci. Chyťte ji za pačesy.

  • 5.

    Zažíváte déjà vu, pocit, že jste už něco takového prožili

    Autor: iStock

     

    Téměř každý z nás už zažil ten vzrušující pocit déjà vu, kdy máme pocit, že tuhle situaci jsme už někdy prožili nebo jsme už potkali toho člověka. Někdy je to znamení, že by nás ten člověk mohl něco nového naučit, proto mu dovolte přirozeně vstoupit do vašeho života. Může se taky stát, že potkáte někoho, kdo ve vás vyvolá okamžitou vzpomínku na někoho z vaší minulosti. To může signalizovat, že je vhodný čas na to, abyste ho vyhledali, nebo že vztah s ním nemáte dosud emocionálně vyřešený.

     

  • 6.

    Hudba ve vaší hlavě

    Autor: iStock

     

    Kolikrát se vám už stalo, že jste celý den měli v hlavě nějakou konkrétní píseň nebo melodii a nemohli jste ji vyhnat z myšlenek? I to je velmi užitečné znamení, kterým vám dává vesmír najevo, že byste se měli soustředit i na text k té melodii. I když vám bude připadat stupidní, možná vám přinese skrytou a užitečnou radu. Taky je důležité, kdy a kde jste tu píseň slyšeli.

  • 7.

    Vidíte kolem sebe stále stejné zvíře

    Autor: iStock

     

    Pokud stále vidíte nějaké určité zvíře, například na televizní obrazovce, obrazech nebo reklamách, přemýšlejte o tom, proč právě tohle zvíře. Jaká je jeho povaha, charakteristika, zvláštnosti? Veverka by vám například mohla signalizovat, že byste měli začít více šetřit. Sova vás zase může informovat o tom, že aby byl váš život lepší, měli byste se více učit a shromažďovat moudrost prostřednictvím studia nebo knih.

     

  • 8.

    Stav vašeho bytu nebo domu

    Autor: iStock

     

    To, jak vypadá váš byt, může velmi silně poukazovat na konkrétní vnitřní problémy, kterým musíte čelit. Jakmile budete problémy potírat, může se to projevit tím, že se začnou v bytě objevovat praskliny nebo začne opadávat omítka. Přetekla vám vana nebo vytekla pračka? Zvažte, jestli náhodou nezažíváte emocionální povodeň, takže potřebujete čas na odpočinek a relax.

  • 9.

    Nečekaná překvapení

    Autor: iStock

     

    Věci, které nečekáte a které k vám přijdou, jsou velmi často užitečným znamením z vesmíru. Můžou být šokující a zvláštní, ale právě to naznačuje, že jde o zprávy z universa. Příkladů je spousta – může vám přijít dopis, který je určen někomu jinému a vy ho čirou náhodou otevřete a zjistíte, že obsah se přesně shoduje s tím, co právě prožíváte. Může vám taky zavolat někdo, kdo si vás s někým spletl, ale ve finále vám může být telefonát prospěšný třeba pro další kariéru. Nikdy neopomínejte tahle překvapující znamení!

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz