Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vypadalo to nadějně a teď se neozývá? Odhalte důvod podle znamení zvěrokruhu

/
  • (iStock)
    20. dubna 2024 ● 06:00

    Všechno jde výborně, proběhlo několik schůzek, posíláte si zamilované textovky, dokonce už jste možná nejbližším přátelům řekla, že máte nový objev. A pak se něco zadrhne. Proč? Odpověď můžete najít v horoskopu.

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: scom
    Beran je rychlý a impulzivní. Nasadí ostrý start, a jde do toho naplno. Stejně rychle však může také ochladnout a začít vztah hledat jinde, pokud nemá pocit, že vše dokonale sedlo.

    Co dělat: Pokud chcete vědět, proč nenapsal ani nezavolal, zeptejte se přímo. Pokud bude vše jak má být, usmíří se s vámi v posteli.

     

     

     

     

     

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: scom
    Býci jsou ve vztazích skvělí, věrní, stabilní a spolehliví. Vědí, co chtějí, a toho se drží. Zní to skvěle, ne? Problém je, že muži v tomto znamení chtějí všechno hned. Všechno je buď černé nebo bílé, nereagují dobře na žádné váhání či  nejistotu z vaší strany. Pokud si není jistý, jak se cítíte, bude velmi rychle nejistý.

    Co dělat: Pomoc je snadná. Potřebuje uklidnění, takže s ním ohledně svých citů mluvte jasně.

     

     

     

     

  • 3.

    Blíženec

    ...
    ...
    Autor: scom
    Blíženci jsou rozpolcení sami o sobě, takže pokud nemáte jasno, co k vám cítí, je to jejich přirozený stav. Pokud vám dávají smíšené signály, je zatím jeden ze dvou důvodů. Buď to mezi vámi začíná být vážné a on má strach, nebo to vážné není vůbec a chce si jen dál hrát.


    Co dělat: Blíženci si obecně hrají rádi, a pokud vás to nebaví, je nejsnadnější sbalit se a se hrou skončit. Pokud jste sama také hráčka, dokážete ho upoutat a opravdu si to užijete.

     

     

     

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: scom
    Rak je vodní znamení, což znamená, že je hluboký, intuitivní, citlivý a pravděpodobně umělecký. To jde ovšem ruku v ruce s velkým emočním zatížením. Pokud se tedy muž v tomto znamení drží zpátky, je dost možné, že prochází nějakým depresivním obdobím. Dobrou zprávou je, že jeho špatná nálada možná s vámi nemá nic společného.

    Co dělat: Dej mu pár dní, a uvidíte, jestli zas vyleze z krunýře.

     

     

     

     

     

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: scom
    Lev miluje život a chce žít naplno. Je sebejistý, a upřímně řečeno, není divu, že vás zaujal. Vyžaduje spoustu pozornosti, v podstatě chce být považován za krále. Nejspíš prostě čeká, že projevíte víc zájmu.

    Co dělat: Nebojte se mu dopřát pozornost, ale dávejte pozor, aby se to nezvrhlo v posluhování a ustupování jeho rozmarům.

     

     

     

     

     

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: scom
    Panny jsou metodické, uvážlivé a vhodné pro život v páru. Všechno důkladně promýšlejí, takže pokud se neozývá, počítejte s tím, že se ujišťuje, že jste pro sebe navzájem tou nejlepší volbou. Chce mít zkrátka věci pod kontrolou.

    Co dělat: Rozhodně nepanikařte, chovejte se konstruktivně a poskytněte mu pocit, že si vybral správně.

     

     

     

     

     

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: scom
    Muž ve znamení Vah chce být věrný a vytrvalý, ale protože je odhodlán analyzovat všechny možnosti, trvá mu pěkně dlouho, než se rozhodne. Pyšní se tím, že je spravedlivý, ale jeho chování vůči vám není spravedlivé vůbec.

    Co dělat: Važte ho stejně, jako on váží vás. Možná ho to ponoukne k akci.

     

     

     

     

     

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: scom
    Šíři jsou skvělí milenci. Jsou to hluboký, vášniví milenci, kteří vychutnávají emoce a zkušenosti. Jsou jako vichřice, mohou vás ovšem taky pořádně zdevastovat a zdeprimovat.

    Co dělat: Pokud se Štír zdráhá, snaží se tlumit svou vášnivost. I když to pro vás není právě příjemné, nezbývá než vyčkávat.

     

     

     

     

     

     

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: scom
    Váš Střelec je jedním z nejvíce charismatických znamení zvěrokruhu. Je zábavný, okouzlující a plný energie. On je ten typ, který vás zrychlí tep. Bohužel to také znamená, že muži Střelci mají tendenci slibovat to, co nemohou, nebo nechtějí splnit. Obecně jsou to slušní chlapi, zpátečku berou právě proto, že příliš slibovali.

    Co dělat: Ujistěte je, že na ně nemáte přehnané požadavky.

     

     

     

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: scom
    Kozorozi jsou sebeovládání samo. Pokud cítíte změnu jeho chování vůči sobě, může to být proto, že na nějakou dobu sebeovládání ztratil a teď se vrací k normálu. Dobrou zprávou pro vás je, že jste ho přinutila, aby sebeovládání ztratil.

    Co dělat: Nic. Protože Kozorozi nejsou vrtkaví, bude se o vás pokoušet dál.

     

     

     

     

     

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: scom
    Vodnář je filozof, který rád sdílí své myšlenky, bohužel trochu plave v emocionální oblasti. Snadno se vyděsí. Pokud se neozývá, je dost možné, že „tráví“ city, které k vám chová.

    Co dělat: Nebojte se. Dokáže se s tím vypořádat.

     

     

     

     

     

     

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: scom
    Muž Ryba je sladký, citlivý, hezký, bohužel ze sebe rád dělá oběť. Je to přesně ten typ, který vám bude vyprávět o dívce, která mu zlomila srdce na střední škole, a tvrdit, že je opatrný, protože byl zraněn.Je možné, že si připadá romanticky melancholický, ale vás tím zbytečně otravuje.

    Co dělat: Žádné obavy, zase se ozve. Počítejte ale s tím, že Rybám všechno opravdu dlouho trvá.

     

     

     

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz