Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jaký démon ničí vaše znamení zvěrokruhu? Býky deptá žárlivost, Ryby se bojí zklamání

/
  • (iStock)
    15. září 2018 ● 06:00

    Dokonce i ti nejšťastnější, nejhezčí a nejúspěšnější lidé mají nějaké vnitřní démony, které čas od času probublají na povrch. První krok k překonání těchto démonů je jejich rozpoznání. Když je správně identifikujete, dokážete je ovládnout. Jaké démony ukrýváte v sobě vy? A dokážete se s nimi poprat?

    Z čeho máte strach a s čím musíte každý den zápasit? Jaký démon stravuje vaši duši a nenechá vás, abyste roztáhla křídla? Horoskop vám napoví!

     

     

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Touha být nejlepší

    Berani jsou milovníci konkurenčního boje. Vždy mají touhu dostat se úplně nahoru. Jejich vnitřním démonem je hrozba a strach z toho, že nebudou nejlepší v tom, co dělají. Pamatujte si ale, že vítězství není všechno, na čem v životě záleží. Největší úspěchy v životě přinášejí i neúspěchy.

     

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock


    Žárlivost

    Býci, vaše žárlivost je věc, bez které nemůžete skoro žít. Žárlivost je kořením života, ale někdy i zabijákem, který ve vás neustále vyvolává pochybnosti. Očekáváte to nejhorší a zřejmě jste se v minulosti pořádně spálili. Ale ať je důvod jakýkoli, snažte se nesabotovat štěstí žárlivostí. Vždycky se najde někdo, kdo vás může zranit, takový je ale život. Věřte tomu, že většina lidí vás ale podpoří v dobrém i ve zlém.

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Moc řešíte, co si o vás myslí druzí

    Blíženci mají tendenci být jedním z nejpovrchnějších znamení zvěrokruhu. Proto často investují až moc energie do přemítání o tom, co si o nich myslí okolí. To jim brání v tom, aby dali volný průchod autentičnosti. Kvůli tomu jsou taky úzkostní, což negativně ovlivňuje každou část jejich života. Pamatujte si, že je lepší být prvotřídní verzí sebe sama než druhou někoho jiného. Navíc, většina lidí je tak zaneprázdněná, že nemají čas dávat vám neustále zpětnou vazbu o tom, co děláte nebo co byste měli dělat.

     

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Neustálá sebekontrola

    Raci, vaše potřeba neustále sledovat a kontrolovat to, co děláte, je vyčerpávající nejen pro vás, ale i pro každého ve vaší blízkosti. Neustálá sebekontrola vás zdržuje od toho, abyste si život skutečně užívali teď a tady, protože vaše kontrolní tendence vás nutí přemýšlet vždycky deset kroků napřed. Takže se snažte jen dýchat, přijímat život tak, jak jde. I ty nejlépe promyšlené plány můžou někdy dopadnout špatně. Život by měl být někdy chaotický.

     

  • 5.

    Lev

     

    Autor: iStock

     

    Přehnané sebevědomí a touha velet

    Lvi jsou zvyklí být středem pozornosti a mít všechno tak, jak si předsevzali oni sami. Rádi šéfujete všem a všemu, což může působit na lidi negativně a můžete je tím od sebe odehnat. Dokonce i ty, na kterých vám opravdu hodně záleží. Protože jste zvyklí velet, můžete se domnívat, že si ostatní lidé o vás myslí, že nejste schopní týmové práce. Ukažte jim, že to tak není, občas ustupte a nechte je, aby kopli jako první. Proč být pořád jen řidičem, když se někdy můžete nechat vézt?

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Pořád o sobě pochybujete

    Všichni rádi kritizujeme sami sebe, ale jakmile tahle koncepce přejde do extrému a začnete pochybovat o každém pohybu, je zle. Panny, oslabuje vás to a přiživuje to ve vás myšlenku, že nejste dost dobré. Je čas přestat kritizovat sama sebe, udělejte malé krůčky, třeba ranní afirmací, kdy si řeknete: „Jsem hodna být dobrá a velká.“ Opakujte si to každý den, dokud se nebudete kritizovat méně. Musíte pochopit, že toho, čeho se bojíte nejvíc, se vlastně bát nemusíte.

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Nedokážete se ozvat

    Je samozřejmě dobré vyhýbat se zbytečným konfliktům nebo tomu, co není skutečně nutné. Ovšem Váhy, vy si až moc často uhryznete jazyk, než abyste něco řekly, i když je to právě v ten moment zapotřebí. Díky tomu nikdy nevyjádříte, co si skutečně myslíte, a to není dobře. Ano, je fajn chtít, aby se lidé cítili spokojeně, ale ne na úkor toho, co si myslíte vy. Někdy je lepší mluvit než mlčet. Stačí, když budete mluvit upřímně a s pokorou.

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Bojíte se důvěry

    Štíři, vy se bojíte důvěřovat. Asi jste se taky někdy v minulosti spálili a naučili vaše srdce, aby se raději uzavřelo před další podobnou zkušeností. Proto se bojíte vytvářet smysluplné vztahy a riskovat ve své kariéře a v životě obecně. Jistě, určitě jsou kolem vás lidé, kterým je lepší nevěřit, ale taky jsou tu lidé, kteří vaší důvěry nezneužijí, když jim pootevřete svoje srdce. Život je o vztazích, takže se musíte někdy zhluboka nadechnout a důvěřovat.

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Strach ze ztráty svobody

    Střelci si rádi užívají dobrodružství a svobody, takže myšlenka na to, že by svoboda měla být nějak omezená, je doslova děsí. Mají přímo fobii z toho, že by někdo nebo něco mohlo sabotovat jejich svobodomyslný způsob života. I proto se bojí navázat skutečně naplňující a plnohodnotný vztah, aby o svobodu nepřišli. Je ale naprosto normální cítit obavy, když něco zamykáte, ovšem někdy je nutné strach ignorovat a ten krok udělat. Nejlepší věci vznikají obvykle z nejnáročnějších situací.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Strach z neúspěchu

    Kozorozi mají tendenci vnímat se jako perfekcionisté, ale svoje perfekcionistické tendence často maskují za něco mnohem hlubšího, co skrývají uvnitř. Je to strach z neúspěchu. Cítí se pod tlakem, aby dosáhli skutečně bezchybných výsledků v tom, co si nastavili jako prioritní, proto mají snahu věnovat se všem úkolům, na kterých pracují. Jsou tvrdí pracanti a neustále se zlepšují. Nevýhodou je, že vás to zdržuje od reality, takže jakmile selžete, jste ohromeni a zdrceni. I selhání je nezbytnou součástí života a dovoluje vám ocenit vítězství ještě víc.

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Křehké srdce

    Vodnáři, jste citlivé duše a vlastně na tom není nic tak špatného. Je to jedna z nejkrásnějších vlastností, bohužel vy to tak nevnímáte. Místo toho investujete veškerý čas a energii do toho, abyste ze sebe vytvořili obraz chladné dívky nebo muže, a zakryli tak svoje křehké srdce. Většina lidí by asi byla šokována, když by zjistili, jak moc jste senzitivní. Uvědomte si, že vaše zranitelnost vás dělá atraktivními a je jedním z hlavních faktorů při vytváření dlouhodobého a hlubokého vztahu. Nebojte se, co si o vás ostatní pomyslí, když odhalí vaši citlivost. Žijte autenticky a dovolte si být citliví.

     

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Strach ze zklamání

    Ryby se vždy obávají, že ostatní nějakým způsobem zklamou a nesplní jejich očekávání. Ať už se jedná o žádost o zvýšení platu nebo nový vztah, neustále si v duchu říkáte, že si to nezasloužíte. Často proto zůstáváte v toxických vztazích nebo v zaměstnání, kde se necítíte dobře. Je načase, abyste se obrátily do svého nitra a přestaly o sobě pochybovat. Udělejte to, co jste vždycky chtěly udělat, a pokaždé, když uslyšíte negativní hlas, který vás začne nahlodávat, připomeňte si vše, co jste už dokázaly.

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz