Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jak vás vidí ostatní a co si o vás myslí? Vypočítejte si to!

/
  • (istock.com)
    12. září 2018 ● 06:00

    Chcete vědět, jak vás vidí vaše okolí, vaši přátelé, kolegové i cizí lidé? Numerologie vám to pomůže zjistit. Stačí vědět, jaké je vaše číslo vnějšího sebevyjádření. Tohle číslo ukáže, jak se prezentujete mezi lidmi, jaké jsou vaše myšlení, vaše reakce nebo co od vás druzí očekávají. Ne vždy totiž odhalujeme při setkání se světem svoji pravou tvář.

    Číslo vnějšího sebevyjádření nemusí nutně odhalit, jací skutečně jsme. Naše osobní zvláštnosti, způsob, jakým vycházíme s ostatními, i řeč těla ukazují často víc, než si připouštíme. To je taky klíčem, s nímž můžeme odhalit některé vlastnosti, ale neodhalíme je všechny. Co tedy lze vyčíst z čísla vnějšího sebevyjádření?

     

  • 1.

    Jak číslo vnějšího sebevyjádření spočítat?

    Autor: archiv blesku

     

    Číslo vnějšího sebevyjádření spočítáte součtem hodnot všech souhlásek, tedy všech písmen kromě A E I O U Y. Jako základ pro výpočet použijete vaše jméno a příjmení, například JANA MALÁ. Souhlásky nahraďte odpovídajícími čísly, pak všechna čísla sečtěte a sčítejte tak dlouho, dokud vám nevyjde jednociferné číslo. V tomto případě: J (1) + N (5) + M (4) + L (3) = 13 = 1+3=4. Vaším číslem vnějšího sebevyjádření je číslo 4. Co znamenají jednotlivá čísla?

  • 2.

    Číslo 1

    Autor: shutterstock.com

     

    Jedničky jsou průkopníci a samotáři. Lidé o nich předpokládají, že mají všechno v malíčku a že problémy řeší snadno. Okolí se jedničky prezentují jako nezávislé a schopné velet. Ostatní je považují za osobnosti s velkým sebevědomím. Jedničky jsou často v čele firem či podniků, bývají rádci, kteří korigují ostatní. Tip: Dejte si pozor, abyste nebyli moc dominantní a vyhledávejte kontakt se společností.


  • 3.

    Číslo 2

    Autor: shutterstock.com

     

    Ostatní lidé vidí dvojky jako trpělivé, klidné a příkladné osoby, které mají soucit a pochopení. Jsou emocionální, citově založené a velmi oblíbené. Dvojky se ostatním zdají taky neklidné a nespokojené se svým životem, protože v každé situaci touží po perfekcionismu. Někdy mají problém se rozhodnout a bývají v rozporu. Jen nerady jsou dvojky samy, vždy potřebují partnera. Rády se totiž o druhé starají. Tip: Přiznejte si někdy, že nejste dokonalí, a užívejte si život.

     

  • 4.

    Číslo 3

    Autor: shutterstock.com

     

    Okolní svět vidí trojky jako okouzlující lidi se smyslem pro humor a příjemným vystupováním. Trojky jsou hráči a životní optimisté a taky tak navenek působí. Když se mezi lidmi objeví trojka, všichni mívají obvykle radost, protože dokážou zlehčit situaci a zlepšit náladu. Komunikace je hlavní složkou jejich povahy. I jejich pohled je charismatický, kterým řeknou často víc než slovy. Trojky přitahují štěstí, mají cit pro krásné věci a lidem se z nich může někdy zatočit hlava. Tip: Věřte si víc a nechte věcem volný průběh.

     

  • 5.

    Číslo 4

    Autor: shutterstock.com

     

    Ostatní vidí čtyřky jako rozhodné, konzervativní a praktické osoby, které neporuší nikdy zákon nebo nařízení. Jsou velmi disciplinované a odhodlané dokončit vždy zadaný úkol. Velmi často pracují až moc, takže jim hrozí vyhoření. Navenek ale vyzařují spokojenost a taky úspěch. Jsou spíše samotáři, kteří se straní ostatních. Bývají skromní a nenápadní. Tip: Otevřete se sociálním kontaktům a odhalte lidem, kteří za to stojí, svoje pocity.

     

  • 6.

    Číslo 5

    Autor: shutterstock.com

     

    Okolí vidí pětky jako chytré, sympatické a šarmantní. Působí taky na ostatní jako velmi zkušené, všestranné a velmi zvídavé. Pětky milují svobodu, změny a rozmanitost, nesnášejí nudu. Mají silný vliv na opačné pohlaví, což občas škodí jejich vztahům. Pětky jsou velmi smyslné a mají velké srdce. Rády pomáhají ostatním a milují nové podněty. Tip: Dodržujte dané sliby.


     

  • 7.

    Číslo 6

    Autor: shutterstock.com

     

    Ostatní hledají u šestek pomoc a útěchu, protože vyzařují něco mateřského. Můžete za nimi přijít s jakoukoli otázkou či prosbou, vyhoví vám. Poskytují okolí bezpečí, proto u nich obvykle lidé hledají ochranu. Jsou vyhledávanými společníky. Šestky mají sociální cítění, hledají pravdu a spravedlnost, ale nesnášejí hádky. Navenek působí přátelsky a optimisticky, uvnitř mohou být jiní. Jsou dobří hostitelé. Tip: Nevnucujte se ostatním sami a pomáhejte jen tehdy, když vás o to požádají.

     

  • 8.

    Číslo 7

    Autor: shutterstock.com

     

    Ostatní vidí sedmičky jako samotářské, které hledají často úkryt před lidmi. Milují samotu a klid, kdy mohou přemýšlet nebo filozofovat. Sedmičky jsou soucitné a upřímné, rády tají před ostatními, co si skutečně myslí a co cítí, protože se bojí, že by je nepochopili. Mají výborný pozorovací talent, který jim pomáhá analyzovat všechny situace. Umí skvěle naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Ostatním můžou připadat někdy jako podivíni, ale důslední. Tip: Důvěřujte jen těm, které milujete. Ještě víc naslouchejte své intuici a choďte do přírody.

     

  • 9.

    Číslo 8

    Autor: shutterstock.com

     

    Okolí vidí osmičky jako autoritativní osoby, které vyjadřují sílu a moc. Maličkostmi se osmičky nezabývají, míří co nejvýše a chtějí mít vše pod kontrolou. Mají vysoká etická měřítka a vytyčují si vysoké cíle. Dobré výkony umí rozpoznat a ocenit. Na okolí působí jako úspěšní obchodníci, kteří jsou poživační a ukazující, co si můžou dovolit. Tip: Nevystavujte svoje úspěchy tak moc na veřejnosti, buďte skromnější.

     

  • 10.

    Číslo 9

    Autor: shutterstock.com

     

    Devítky vnímá okolní svět jako otevřené lidi s velkými ideály. Devítky jsou tolerantní, soucitné a schopné odpouštět. Mají dobré chování, což potěší každého v jejich blízkosti. Jsou empatické a mají sociální cítění. Díky nezištnosti jsou u mnohých velmi oblíbené. Jsou velmi důvěřivé. Mívají také sklon k filozofování a duchovním tématům. Jsou někdy extrémně emotivní – jednou jsou „strašně šťastné“, jindy „smrtelně smutné“. Tip: Prosazujte svoje sny, plány s co nejvíce lidmi. Díky tomu svoje emoce uvedete do rovnováhy.

     

     

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz