Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

9 kamenů, které musí nosit každá žena! Karneol dodá odvahu, safír pomůže s láskou

/
  • (iStock)
    8. září 2018 ● 06:00

    Už od starověku lidé drahé kameny používali pro jejich silné energetické vlastnosti. Kameny pomáhají léčit nejen nemoci těla, ale taky hluboké emocionální rány. Přinášejí štěstí, prosperitu nebo vás ochrání. Které drahokamy jsou nejdůležitější pro ženy a které by měly nosit neustále při sobě?

  • 1.

    Černý onyx

    Autor: iStock

     

    Černý onyx je kámen síly a vytrvalosti. Pokud jste nadměrně unavená a špatně spíte, pořiďte si právě tento kámen. Dodá vám sílu a vytrvalost. Zvláště novopečené matky s miminkem tenhle kámen ocení.

     

  • 2.

    Růženín

    Autor: iStock

     

    Růženín je kámen lásky a soucitu, který otevírá a léčí srdce. Zejména ženám, které neustále pomáhají ostatním a nemyslí samy na sebe, tenhle kámen pomůže. Je připomínkou toho, že se musíme bezpodmínečně milovat a dávat taky prostor samy sobě. Jedině pak můžeme získat lásku i od druhých.

     

  • 3.

    Tyrkys

    Autor: Kameny na focení zapůjčila ezoterická prodejna Modrá brána, Zborovská 1, Praha 5

     

    Tyrkys je kámen zdraví, rovnováhy a intuice. Je to velmi živý kámen, který ženám pomůže, aby se vrátily samy k sobě a nalezly harmonii. Jako modrý kámen je také spojen s krční čakrou, mocným energetickým centrem, které umožňuje hlubší komunikaci se sebou samým. S tyrkysem se vám podaří odstranit vaše vnitřní strachy.

     

  • 4.

    Karneol

    Autor: iStock

     

    Karneol je kámen ochrany, stability a vitality. Tento kámen pomáhá ženám, aby byly neohrožené a odvážné ve všem, co dělají. I když vám život naloží víc, než si myslíte, že unesete, s pomocí karneolu to nakonec dokážete. Noste ho, aby se z vás stala nebojácná bohyně!

     

  • 5.

    Angelit

    Autor: iStock

     

    Angelit je andělský kámen přijetí. Když ho budete nosit, snáze přijmete sama sebe a budete mnohem chápavější. Nebudete mít pocit viny, že něco nezvládáte nebo že nejste dokonalá matka či manželka. Díky angelitu budete sebevědomější a klidnější. Je to kámen, který pomáhá milovat a přijmout sebe sama takovou, jaká jste.

     

     

     

  • 6.

    Jaspis

    Autor: iStock

     

    Jaspis je oblíbený kámen pro ženy, které se chystají na mateřství. Obnovuje vaši auru a zbavuje stresu. Ženám, které byly nějakým způsobem zneužívány nebo prožily nějaká traumata, tenhle kámen pomůže, aby se cítily lépe. Jaspis vám taky dodá rovnováhu během premenstruačního syndromu nebo menstruace a zharmonizuje vaše emoce.

     

  • 7.

    Amazonit

    Autor: iStock

     

    Je obyčejně považován za umělecký kámen a také kámen pravdy a lásky. Amazonit by měly nosit ženy, které trpí nejistotou, neboť zvyšuje jejich sebevědomí. Ženy, které nosí amazonit, jsou odvážné, nebojácné, odhodlané a pozitivní. Pomáhá taky ženám a dívkám, které trpí anorexií.

     

  • 8.

    Safír

    Autor: iStock

     

    Snad nejkrásnější ze všech léčivých krystalů je ideální pro řečníky nebo ženy, které se snaží o kariéru zahrnující veřejný projev. Safíry jsou také vynikající pro ženy, které podezírají své partnery. Kromě toho nošení tohoto kamene zlepšuje manželské a partnerské vztahy a podporuje pozitivní vibrace. Ideální je též pro ženy, které nemají partnera a nějakého hledají.

     

  • 9.

    Topaz

    Autor: iStock

     

    Topaz je kámen naděje a je vynikající pro ženy, které jsou depresivní nebo mají pocit, že neuspěly ve vztazích či kariéře. Topaz napomáhá, abyste získala bohatství a hojnost, a to ve všech podobách. Pokud jste ztratila naději na to, že váš život bude lepší, měla byste si hned pořídit topazový přívěsek.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz