Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

9 způsobů, jak si přitáhnout do života lásku. Feng-šuej vám pomůže!

/
  • (iStock)
    24. srpna 2018 ● 06:00

    Čínské umění feng-šuej se snaží o to, abychom dosáhli harmonického plynutí energie čchi. Všechno, co je kolem vás, má vliv na zdraví, štěstí i lásku. Díky feng-šuej můžete toho pravého najít velmi rychle. Co pro to musíte udělat?

  • 1.

    Rozmístění nábytku v bytě

    Autor: iStock

     

    Pokud hledáte lásku, vytvořte v bytě útulné uspořádání židlí, sedaček či pohovek. Jednotlivé kusy nábytku by neměly být blízko sebe, aby mohla proudit energie. Pohovka či křesla by neměly být umístěny tak, abyste na nich seděli zády ke dveřím. Židle či jednotlivé kusy sedacího nábytku by měly být rozmístěny do tvaru osmiúhelníku či kruhu, což navozuje pocity intimity. Nevhodné jsou rovné linie, kdy všichni sedí vedle sebe a před nimi je třeba televize.

     

  • 2.

    Nahraďte obrázky osamělých postav obrázky šťastných párů

    Autor: iStock

     

    Na podvědomí má velký vliv i umění. Když se obklopíte fotografiemi, obrazy, sochami či vyřezávanými kusy osamělých postav, budete pravděpodobně single i vy sami. Vyměňte je za obrázky, na nichž jsou šťastné páry, budete k lásce blíž.

  • 3.

    Odstraňte z ložnice televizi a počítač

    Autor: iStock

     

    Nic nezabíjí romantiku víc než moderní blikající přístroje. Máte-li potíže s usínáním, zkuste se místo televize pustit nějakou hudbu, číst si básně nebo romány. Vaše podvědomí se postupně posune a stane se virtuálním magnetem pro nalezení lásky.

     

  • 4.

    Zařiďte si ložnici smyslně

    Autor: iStock

     

    Polštářky z vašich studentských let nebo pracovní materiály rozházené po posteli rozhodně nejsou žádnou výhodou pro váš romantický život. Zlikvidujte všechny artefakty z minulosti a zařiďte si ložnici smyslným povlečením, polštářky a svíčkami, které vás přinutí zůstat v posteli.

  • 5.

    Udělejte místo pro potenciálního partnera

    Autor: iStock

     

    Vyvarujte se toho, aby ve vašem bytě byla přemíra vašich věcí, odstraňte svůj osobní nepořádek ve sdílených prostorách vašeho domova. Ukliďte skříně, zásuvky a vyčleňte tam místo pro partnera, i když ho ještě nemáte. Když prokážete, že jste ochotná sdílet svůj fyzický prostor velkoryse s vaším partnerem, otevřete tím i vaše srdce pro lásku.

     

  • 6.

    Odtáhněte postel od stěn

    Autor: iStock

     

    Vaše lůžko by se nemělo dotýkat zdí, tím vytlačujete podvědomě ze svého života šanci na to, abyste potkali lásku. Uspořádejte postel tak, aby měla ze všech stran dost prostoru.

  • 7.

    Ložnice má být soukromým útočištěm

    Autor: iStock

     

    Ložnice je symbolem romantického života. Poslední, co by v něm mělo být, jsou fotografie vašich rodičů, babiček či jiných příbuzných. Ani dětské hračky nebo umělecké výtvory dětí nemají v ložnici co dělat, podkopávají sexuální život. Oslavujte tyhle rodinné vazby v jiných částech vašeho bytu, z ložnice ale vytvořte budoár soukromého útočiště.

     

  • 8.

    Myslete růžově!

    Autor: iStock

     

    Teplé barvy jako je růžová nebo červená mohou oživit váš milostný život, a to dost významně. Měkké odstíny růže, lososu nebo korálu mohou přilákat do vašeho života nového partnera, který bude ohleduplný k vašim potřebám. Pokud ložnici vybavíte šarlatovou, karmínovou nebo vínovou barvou, najdete vášnivého partnera.

  • 9.

    Napište si seznam

    Autor: iStock

     

    Hledáte lásku? Aby vám do života vstoupil nový muž, dejte si do sektoru budoucnosti fotografii vysněného muže nebo si sepište seznam vlastností, kterými by měl oplývat. Tohle místo je v místnosti uprostřed vpravo od dveří.

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz