Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Žijete na správné adrese? Číslo domu vám to prozradí!

/
  • (iStock)
    24. července 2023 ● 06:00

    Každý dům či byt má svůj příběh. Podle numerologie má ale každý domov taky svou vrozenou osobnost a charakter, které vás mohou ovlivňovat.

    Mezi čísly a událostmi existuje mystické spojení a vy můžete na nějaké adrese pociťovat lepší vibrace než jinde. Objevte tajemství vaší adresy a zjistěte, co čísla odhalují o vaší energii a charakteru.

  • 1.

    Jak vypočítáte číslo svého domova

    Autor: iStock

     

    Bydlíte například na adrese: Hubálkova 724. Vezměte si trojčíslí 724 a rozložte ho: 7+2+4 = 13, pak znova rozložte: 1+3 = 4. Číslem vašeho bytu nebo domu je číslice 4. Pokud žijete v ulici, která je složená ze dvou názvů, ignorujte to a zadejte pouze číslo. Jestli žijete v apartmánu, například 1200 Willow Court, Apt. 33, vezměte pouze číslo apartmánu, tedy 33. Co znamenají jednotlivé číslice?

  • 2.

    1: Nezávislost, inovace, síla

    Autor: iStock

     

    Adresa, jejímž číslem je jednička, bývá dobrým místem pro osoby samostatně výdělečné činné nebo pro osoby, které žijí samy. Energie tohoto bytu vybízí k udržení nezávislosti, autonomii a osobní svobodě. Má tu nejlepší energii pro někoho, kdo začíná podnikat, pracuje z domova nebo se snaží zjistit víc o sobě samém. Byt s číslem jedna posiluje vaše odhodlání a víru, nabízí ale také výzvy. Chcete-li najít partnera nebo hledáte rodinné prostředí, není to pro vás pravé místo.

     

     

  • 3.

    2: Starostlivost, útulnost a citlivost

    Autor: iStock

     

    Domov s číslem dvě je místo, které podporuje láskyplné vztahy a oddanost celé skupině. Je harmonickým místem pro život. Je to také dobré místo pro romantické partnerské vztahy, mladé rodiny a spolubydlící, kteří jsou dobrými přáteli, protože se tady budou cítit dobře a pohodlně. Energie domu či bytu s číslem dvě je citlivá a sentimentální, je to krásné místo pro ty, kteří se rádi obklopují rodinnými fotografiemi a přáteli, místo pro důvěrná setkání a kde se vyjadřují pocity a náklonnost.

     

  • 4.

    3: Zábava, kreativnost a optimismus

    Autor: iStock

     

    Numerologové věří, že číslo tři má kreativní vibrace, takže dům či byt s tímto číslem je dobré místo pro umělce nebo kohokoli, kdo pracuje v kreativní sféře. Je to ale taky skvělé prostředí pro společenské setkání, zábavu a prožívání života naplno. Je ideální pro návštěvy, party a setkávání s fascinujícími lidmi. Chcete-li tady žít se svou rodinou, myslete na to, že rodinná energie zde může být rozptýlená, což se může projevit třeba neustálými výdaji.

     

     

  • 5.

    4: Praktičnost, ochranitelství a uzemněnost

    Autor: iStock

     

    V numerologii má číslo čtyři vážnou a zakotvenou vibraci. Vyplývá z toho, že čtyřka podporuje disciplínu, strukturovanost a odpovědnost. Je to skvělé místo pro rozšiřování podnikání, růst rodiny nebo převzetí kontroly nad finančními prostředky, protože se v tomto bytě podporuje disciplína. Je to taky dobré místo v případě, že dáváte přednost změnám stability nebo chcete, aby byl váš domov konvenční. V tomhle bytě se budete těšit z pěkné zahrady nebo květin.

     

  • 6.

    5: Aktivita, sociální chování a dynamičnost

    Autor: iStock

     

    Byt s číslem pět udržuje energii, v níž se obyvatelé chovají aktivně a dynamicky. Je vhodný pro lidi, kteří milují zábavu a hosty. Pětka ale taky propaguje rozmanitost a změny. Takže pokud hledáte klid nebo stabilitu, v bytě či domě s číslem pět je nenajdete. Život v pětce je ale celoživotní lekce, lidé, kteří zde žijí, budou povzbuzováni, aby žili naplno, řešili problémy neohroženě a dokázali vydělat i z limonády. Zde se naučíte využívat svobody a čelit vašim strachům.

     

     

  • 7.

    6: Láska, harmonie a rodina

    Autor: iStock

     

    Šestka je ideální domov pro rodinu. Je to útočiště, kde se každý bude cítit vítaný. Daří se zde dětem i zvířatům. Tady se budou cítit jako doma naprosto všichni, i ti, kteří sem přijdou jen na návštěvu. Energie čísla šest je živelná a harmonická, která přitahuje lásku. Někdy to ale může být i na škodu. Protože je zodpovědnost základním kamenem pro energii šestky, můžete se někdy cítit tak moc zodpovědně, že se raději zahrabete do své kukly a odmítnete se zapojit do světa kolem vás.

     

  • 8.

    7: Reflexe, tajemno a duchovno

    Autor: iStock

     

    Numerologie sedmičky naznačuje, že v tomto bytě se udržují vibrace, které jsou poněkud tajemné. Dům nebo byt s tímhle číslem se bude neustále inspirovat hlubokými myšlenkami, takže je ideální pro introverty nebo pro ty, kdo se rádi vracejí domů, aby zde našli klidné místo pro zamyšlení. V tomto bytě je nutné eliminovat veškerý nepořádek i myšlenky, které je potřeba harmonizovat s energií vaší domácnosti. Sedmička je povzbuzující místo pro každého, kdo pracuje sám – pro spisovatele, vědce nebo profesory, protože zde můžete poznat sami sebe, a to velmi hluboce.

     

     

  • 9.

    8: Prosperita, hojnost a ambice

    Autor: iStock

     

    Osmička podporuje růst a ambice, což z ní dělá super prostor pro podnikatele a osoby, kteří jsou orientovaní na kariéru. Pokud chcete zlepšit vaše postavení ve firmě nebo v životě, nebo si zajistit finanční bohatství či velikost rodiny, osmička je pro vás skvělé číslo. Není ale nejlepší pro ty, kteří chtějí, aby byl jejich domov uvolněný. V tomhle čísle uvolněnost moc nepanuje, zato díky energii osmičky vyděláte velký balík.

     

  • 10.

    9: Soucit, přijetí a komunita

    Autor: iStock

     

    Téměř každý je přitahován podvědomě k atmosféře čísla devět. Devítka má totiž milující energii, která přitahuje doteky, návštěvy z celého světa. Je to místo, kde se dozvíte spoustu nejen o sobě, ale i o ostatních. Je to číslo humanitárnosti a charitativních sklonech. Energie čísla devět podporuje kreativitu, duchovnost, nezištnost a odpuštění. Pokud žijete v bytě či domě s číslem devět, můžete změnit svět, aby se stal lepším.

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz