Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Narodili jste se na rozhraní dvou znamení? Tohle vás odlišuje od ostatních!

/
  • ...
    ... (istock.com)
    13. července 2023 ● 06:00

    Astrologie dokáže odpovědět na spoustu otázek, pokud tomu samozřejmě věříte. A jestli jste pravidelnými čtenáři předpovědí podle vašeho zvěrokruhu, pak byste měli vědět, že v některých případech není tak jednoznačné, které znamení k vám pasuje víc. Jde o případy, kdy jste se narodili na rozhraní dvou znamení, takže podle některých astrologických výkladů jste například Střelec, podle jiných už Kozoroh.

    A je vlastně jedno, jak to je. Možná na sobě totiž sami pociťujete obě energie, které z obou slunečních znamení vyplývají. Nebo v sobě máte pocit, že vlastně nepatříte k žádnému z nich. Má to svůj důvod. Okraje zvěrokruhu, takzvané vrcholy, jsou extrémně citlivé dny, kdy se energie mohou měnit v jiné. I „čarodějnice“ tvrdí, že je to doba, kdy magie působí nejsilněji. Tyto dny dosahují nekonečné síly, a pokud jste se narodili právě na tomto vrcholu, pak je vaše energie směsicí obou znamení zvěrokruhu. Přečtěte si tedy, jací pravděpodobně jste a co je vám předurčeno.

  • 1.

    Ryby-Beran (19. 3. – 25. 3.)

    Autor: iStock
    Autor: iStock

     

    Jde o takzvaný Vrchol Proroků. Je ve vás jiskra Berana a jaro, které přináší změny. Pokud jste se narodili v tomto rozmezí, můžete uskutečnit cokoli, co vás napadne a co se vám objeví v hlavě. Je to mimo jiné proto, že podobně jako Ryby máte silnou intuici a dokážete vidět budoucnost. Pokud v sobě udržíte naději, dokážete si splnit jakékoli sny nebo sny druhých.

     

    VIDEO: Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše?

    Video
    Video se připravuje ...
    Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše? • Videohub

     

  • 2.

    Beran-Býk (18. 4. – 22. 4.)

    Autor: iStock

     

    Energie ohně se mísí s energií zemského Býka a výsledkem jste právě vy. Majestátní sopka. Pokud jste se narodili právě v tomto rozmezí, milujete, když můžete všechno řídit, a hlavně svůj život. Nemůžete žít bez toho, aniž byste neměli něco pod dohledem. Jste velmi tvrdohlaví, ale taky odvážní a stateční. Vaše srdce je vaším kompasem a můžou z vás být skvělí vůdci, ovšem musíte umět naslouchat ostatním. Tento vrchol je vrcholem hrdinů.

     

  • 3.

    Býk-Blíženci (18. 5. – 22. 5.)

    Autor: iStock

     

    Ti, kteří se narodili v tomto rozmezí, jsou v takzvaném vrcholu géniů. Býci jsou jedni z nejracionálnějších znamení, a když se jejich energie zkombinuje s Blíženci, výsledky jsou úžasné. Zemský Býk je ovlivněn vzdušnými Blíženci a jejich intelektuálními schopnosti. Jste tak nadšení pro vše, že potřebujete jednou za čas spadnout na zem. Pamatujte, že energie zemského Býka je ve vás pořád. Budou z vás skvělí vědci, ale někdy byste měli naslouchat i svému srdci.

     

     

  • 4.

    Blíženci-Rak (17. 6. – 23. 6.)

    Autor: iStock

     

    Jste součástí vrcholu osvícených. Pokud jste se narodili v tomto rozhraní, jste zrozenci letního slunovratu! A síly slunovratu jsou tak silné, že mohou překročit i vaše chápání. Tohle je období, kdy je Slunce absolutně na vrcholu a poznání Blíženců se mísí s energií Raků. Rtuť a Měsíc dohromady vytvářejí pozoruhodnou směs. V tomto období se rodí skutečně nadaní lidé, kteří milují umění a mohou využít své síly k tomu, aby se proslavili mnoha způsoby, pokud se o to ale pokusí.

     

    VIDEO: Velký horoskop lásky na rok 2023

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký horoskop lásky na rok 2023 • Videohub

  • 5.

    Rak-Lev (19. 7. – 24. 7.)

    Autor: iStock
    Autor: iStock

     

    Zrozenci v tomto období jsou na vrcholu mořských panen. Co se asi stane, když se smíchá emoční příliv Raků s jasným sluncem Lva? Tito lidé mají jedinečnou schopnost okouzlit kohokoli, na koho se zaměří, stejně jako mořské panny, které přivábí každého rybáře do svých sítí. Jsou citliví, ale tahle schopnost je u nich zpravidla blokovaná v raném dětství, jakmile objeví sílu svých magických schopností. Aby zabránili omylům, měli by své síly spojit.

     

     

  • 6.

    Lev-Panna (20. 8. – 24. 8.)

    Autor: iStock

     

    Jde o vrchol vynálezců. Nejjasnější energie Slunce se spojuje s extrémními schopnostmi Panny. Pokud jste se narodili v těchto dnech, pak budete mít schopnost vymýšlet nové věci, spousta vynálezců se rodí právě v tomto rozmezí. Nejde jen o technické vynálezy, ale o způsob, jakým žijete. Vaši zaměstnavatelé na vás pokaždé tak trochu žárlí, protože dokážete vždy přijít s nějakým úžasným řešením. Jsou z vás také skvělí vůdci, protože máte selský rozum. Pozor si dejte jen na to, ať nejste moc kritičtí vůči ostatním i sobě samým.

     

  • 7.

    Panna-Váhy (19. 9. – 25. 9.)

    Autor: iStock

     

    Tohle rozmezí je vrchol elfů. Co to znamená, když se potkají dvě energie perfekcionismu? Panny a Váhy? Vzniknou elfové. Tahle magická, inteligentní a krásná stvoření symbolizují toto astrologické rozmezí. A není to jen tak ledajaký vrchol, je to čas podzimní rovnodennosti, absolutní rovnováhy. V tento čas převládají kouzla a krása. Lidé, kteří se narodili pod tímto vlivem, jsou velcí perfekcionisté a rádi se snaží vše zlepšit – ve jménu míru a krásy. Tito lidé musí najít svou emoční rovnováhu, pak k sobě přitáhnou vše, co chtějí.

     

     

  • 8.

    Váhy-Štír (21. 10. – 24. 10.)

    Autor: iStock

     

    Když se skloubí přirozená zvědavost Vah s vášnivou energií Štíra, narodí se Hledač. Tito lidé mají v sobě vášeň pro pravdu a spravedlnost. Mohou velmi tvrdě pracovat na tom, aby došli k pravdě nebo aby dosáhli svého cíle. A téměř vždy najdou způsob, jak svých cílů dosáhnout nebo, jak rádi říkají, své pravdy. Jejich potenciál je velký, pokud nedají průchod své úzkosti. Jejich posedlost se může stát kreativní, když najdou způsob, jak kreativitu spojit s láskou.

     

  • 9.

    Štír-Střelec (20. 11. – 23. 11.)

    Autor: iStock
    Autor: iStock

     

    Jde o vrchol kentaurů. Vášeň a instinkty Štírů naplňují duchovní a hravou povahu Střelců. Lidé narození v tomto rozmezí jsou narození v období kentaurů, kteří byli považováni za velké válečníky a učitele. Mohou motivovat druhé, ale taky jimi manipulovat. Jejich jedinečné schopnosti z nich dělají osoby, které jsou schopné splnit jakýkoli úkol, který ostatní považují za nemožný. Jsou praktičtí, ale emotivní. Jestli chtějí dosáhnout svých cílů, musí dostat do rovnováhy to, co chtějí, a to, co skutečně potřebují. Skutečnost, že můžou vyhrát válku, neznamená, že vyhrají i bitvu.

     

     

  • 10.

    Střelec-Kozoroh (19. 12. – 25. 12.)

    Autor: iStock

     

    Lidé narození v rozmezí znamení Střelců a Kozorohů patří do vrcholu probuzení. Je to čas zimního slunovratu, kdy solární král umírá, aby se znova narodil – nový a lesklejší. To jsou dny probuzených. Slunce dává lidem, kteří se narodili pod tímto vlivem, jedinečnou schopnost kosmického vědomí. Jsou to proroci nové doby. Lidé, kteří mohou všechno změnit. Jsou to i praktičtí vizionáři, takže vidí i to, co ostatní nevidí. Mají taky odvahu následovat svoje sny. Nikdy se nevzdají bez ohledu na to, kolikrát selžou. Věří a víra je dovede vždy tam, kam chtějí.

     

  • 11.

    Kozoroh-Vodnář (18. 1.–21. 1.)

    Autor: iStock

     

    Lidé narození mezi Kozorohem a Vodnářem jsou silní a odvážní, jedineční a výstřední. Existuje jen jedna cesta – ta jejich. Pokud jste se narodili pod tímto vlivem, pak jasně víte, o čem je řeč. Vy najdete vždy jakékoli řešení, které vás napadne. Ovšem musíte mít silný motiv. Jste extrémně chytří a rozhodní, můžete posunovat hranice všeho možného (včetně svých hranic), jen abyste našli způsob, jak to udělat jinak a lépe. Pro vás existuje jen jedna možnost. Vítězství. Jste tvrdohlaví a věříte tomu, co v sobě máte. Tahle tvrdohlavost z vás činí neodolatelné bytosti.

     

  • 12.

    Vodnář-Ryby (17. 2. – 20. 2.)

    Autor: iStock
    Autor: iStock

     

    Magie naplňuje tajemství. Vodnář je znamení prostoupené tajemnou moudrostí, a když se zkombinuje tahle energie s empatickými schopnostmi Ryby, zrodí se víly. Tohle je astrologický vrchol víl. I když se zdá, že patříte do jiného světa, než jsou všichni kolem vás, můžete k sobě přilákat nepředstavitelnou sílu a bohatství. Klíčem je najít způsob, jak konstruktivním způsobem vyjádřit své nejistoty. Pokud se vám podaří nejistotu porazit, nic vám nemůže bránit ve štěstí.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz