Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Jaký tvar a barvu si vyberete? Prozradí to vaši povahu, a co máte rádi!

/
  • (archiv/BPŽ)
    11. listopadu 2023 ● 06:00

    Obrázkové testy jsou velmi populární i v poradně psychologů či v FBI, kdy se podle nich dá celkem snadno odhadnout, jakou povahu testovaný člověk má. Zkuste se na sebe podívat nezaujatýma očima a podívejte se na obrázek, který vidíte. Vyberte si hned při prvním pohledu jeden z šesti symbolů a možná se o sobě mnohé dozvíte.

    Všichni máme nějaké preferované barvy a tvary, který dáme přednost před těmi druhými. Naše preference se projevují prostřednictvím našeho výběru oblečení, bytových doplňků, účesů, a dokonce i hudby. Není tedy divu, že pokud máte rádi věci čisté a organizované, zřejmě dáte přednost jiným barvám a tvarům než ti, kteří mají sklon k nepořádku a chaosu. Podívejte se na obrázek a vyberte, který vás přitahuje nejvíc. Berte v úvahu nejen tvar, ale i barvu obrázku. Co to vypovídá o vaší osobnosti?

     

  • 1.

    Optimistický

    Autor: archiv/BPŽ
    Vybrali jste si jedničku? Máte rádi teplejší počasí a chodíte rádi k vodě a na pláž chytat sluneční paprsky. Víte, jak si odpočinout a zůstat v klidu a pohodě i v těch nejbláznivějších a nejtěžších situacích. Lidé s vámi rádi jsou, protože máte svěží a optimistickou povahu.

     

     

     

     

     

  • 2.

    Soucitný

    Autor: archiv/BPŽ
    Vybrali jste si dvojku? Pak jste člověk, který je velmi empatický a soucitný, naladěný na pocity druhých lidí. Pravděpodobně nejíte maso (nebo minimálně), baví vás procházky přírodou, túry, milujete horký čaj a dobré knihy. Máte rádi kočky i psy.

     

     

     

     

  • 3.

    Stylový

    Autor: archiv/BPŽ
    Líbí se vám obrázek číslo tři? Pak jste spíše klidný a vyrovnaný, ovšem dokážete být i pořádně divoký. Máte skvělý smysl pro detaily a pro styl – nejen v módě, ale i v bytovém designu. Doma máte pravděpodobně nějakou kočku, nebo jste ji měli či chcete mít. Kočka je totiž čistotná, stejně jako vy.

     

     

     

     

  • 4.

    Zábavný

    Autor: archiv/BPŽ
    Lidé vás milují pro vaši spontánní a divokou povahu. Když jdete ven, obvykle tam zůstanete dlouho, klidně i celou noc. Ponocování vám nevadí, naopak. Trochu tápete mezi neznámými lidmi a jste z nich nervózní. Když jste byli malí, pravděpodobně jste milovali delfíny. Nebo ne?

     

     

     

     

  • 5.

    Racionální

    Autor: archiv/BPŽ
    Jste velmi prostí a rozumní. Lidé respektují vaše názory i to, co děláte. Chodí k vám kvůli tomu, že nikdy nejednáte uspěchaně a vždy si vše promyslíte do detailů. Jste vyrovnaný a někdy se dost nudíte. Ale nikdy ne dlouho. Máte raději psy než kočky. Kočka je na vás moc svá a tajemná.

     

     

     

  • 6.

    Přemýšlivý

    Autor: archiv/BPŽ
    Jste hluboce přemýšlející člověk. Hodně dumáte o všem – o společnosti, o lidech i o morálce. Milujete hlasitou hudbu a nebojíte se vyrazit na živý koncert. Vaši přátelé jsou pro vás stejně důležití jako rodina. Jste loajální, silný a odolný.

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz