Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Největší nafoukanci zvěrokruhu. Tihle patří k nejvíce sebestředným

/
  • (iStock)
    18. dubna 2023 ● 06:00

    I když je sebevědomí úžasná vlastnost, někteří ho mají víc než dost. Přemýšleli jste někdy nad tím, proč se někdo chová jako nafoukaný páv a chová se naprosto nesnesitelně? Kterých pět znamení má sklony k nafoukanosti?

    Datum narození člověka skutečně ovlivňuje a má vliv na jeho osobnost, a zatímco všech pět znamení, která jsou v následujícím seznamu, jsou jedinečná svým vlastním způsobem, mají jednu věc společnou: někdy mohou být tito lidé až příliš sebevědomí, nafoukaní a sebestřední. Pokud patříte do následujícího seznamu, možná by stálo za to trošku ze své páví nafoukanosti ubrat, aby se z vás stali společenští motýli, které mají ostatní rádi.

  • 1.

    Beran

    beran

    Beran je prvním znamením zvěrokruhu – tedy tím, kdo začíná nejen zvěrokruh, ale vše, k čemu se nachomýtne. Můžete najít Berana, který vede schůzku, fundraisingový fond nebo zakládá vlastní podnik Jedna věc je jistá, můžete vsadit opravdu velké peníze na to, že v jejich profilu na LinkedIn téměř vždy najdete označení „podnikatel“. Beran je dobrý v iniciování aktivit; pokud potřebujete někoho, kdo posílí morálku, nehledejte nikoho jiného než Berana. Ví, jak shromáždit dav a získat nápady.

     

    Co není na tomto ohnivém znamení až tak horké, že ne vždy Berani vědí, jak věci dotáhnout do konce. Jsou skvělí, když je máte na své straně, když potřebujete nějakou inspiraci, ale dokážou být často tak namyšlení, že úspěšně inspirují ostatní, ale někdy neví, jak věci uskutečnit a dotáhnout. Ať už je to v lásce nebo v kanceláři, když se spojí s uzemňujícím zemským znamením, jako je třeba Panna, které pomůže uklidnit jejich ego, Beran určitě uspěje.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 2.

    Býk

    býk

    Býk je znamení, které bezprostředně následuje Berana v kole zvěrokruhu. Představte si Býka jako znamení, které pomáhá všem ostatním zotavit se z jasného a rychlého způsobu života Berana. Býk ví, jak každého uklidnit. Dokáže chladnou hlavou vyhodnotit každou situaci a vždycky ví, co a kdy má udělat. Bohužel je to právě tahle vlastnost, díky které jsou Býci tak moc domýšliví a nafoukaní. Vědí, že dokážou zachovat chladnou hlavu a chtějí, aby to o nich všichni věděli.

     

    Vychutnávají si pozornost, když je druzí chválí, ale ve chvíli, kdy to neuděláte, Býci vás vyhodí ze svého fan klubu a budou se pohlížet jinde. Jejich nafoukanost jim pomohou zvládat vodní znamení, především Ryby, která zvládne býčí emoce a sesadí je z jejich pávího piedestalu.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 3.

    Lev

    lev

    Stejně jako Beran, je i Lev pikantní ohnivé znamení, které má tendenci létat příliš blízko ke slunci. Lvi neustále vyžadují, aby byli středem pozornosti, a mají tendenci vydávat ze sebe velké a namyšlené vibrace. Pokud jste milovníky sociálních sítích, zcela určitě je většina influencerů narozených ve znamení Lva. Chtějí navenek dobře vypadat a netouží být nikdy ve stínu.

     

    Lev sice chce dobře vypadat a dobře se bavit, ale uvnitř jsou Lvi tajně nejistí a jejich pokus působit sebejistě vede k tomu, že působí nafoukaně. Chtějí být viděni, ale také chtějí být respektovaní. Rozhlédněte se kolem sebe, máte-li nějaké přátele narozené ve znamení Lva, pravděpodobně právě teď s něčím uvnitř bojují, ale jsou příliš hrdí na to, aby to řekli. Potřebují mít vedle sebe vzdušné a chladnější Váhy, které potlačí touhu po pozornosti.  

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 4.

    Vodnář

    vodnář

    Vodnáři často působí na ostatní tajemně a moudře. Podobně jako Raci mají některé intuitivní schopnosti. Vodnáři vnímají svět trošku jinak než ostatní a jsou tak trochu jako z jiné dimenze. Nevadí jim utábořit se sami v lese a nepotřebují názory ostatních, vystačí si sami. Tato odtažitost je ale může přivést do problémů, protože ostatní lidé je vidí jako nafoukance.

     

    Vodnáři si musí neustále opakovat, že je důležité mít vedle sebe i přátele. Jsou sice rádi introvertní samotáři, ale je fajn, když se obklopí ohněm. Nejvíc se k nim hodí Střelci, kteří milují vzrušení a dobrodružství. Ti je vždycky dokážou vrátit do života a probudit v nich stejnou vášeň.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

     

     

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz