Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Pět nejbázlivějších znamení zvěrokruhu: Před čím je varuje jejich neustálý vnitřní strach?

/
  • Čeho se neustále tajně bojí nejbázlivější znamení zvěrokruhu?
    Čeho se neustále tajně bojí nejbázlivější znamení zvěrokruhu? (iStock)
    17. července 2023 ● 06:00

    Každý se občas něčeho bojí, strach je přirozeným obranným mechanismem. Najdou se ale i takoví jedinci, kteří si od obav nikdy neodpočinou. Jaká znamení zvěrokruhu v sobě neustále skrývají vnitřní strach a z čeho pramení?

  • 1.

    Vodnář (21. 1. — 20. 2.)

    Znamení zvěrokruhu

    Vodnáři jsou velice inteligentní bytosti, o to více se ovšem děsí vzájemného nepochopení s druhými. Jako u jiných vzdušných znamení je hlavní doménou jejich zájmu komunikace. A právě ta je pro ně také nejdůležitější ve vztazích. Když se nedaří, dokáže to Vodnáře pořádně naštvat a zacloumat s jeho emocemi. Nejvíce se ho dotknete ve chvíli, kdy jeho myšlenku nebo nápad nepochopíte. Stejně tak není dobré zkoušet jedince v tomto znamení přesvědčit o svém odlišném názoru nebo se pokoušet ten jeho vlastní jakkoliv změnit. Nejenom, že s tím nejspíš nepochodíte, ale také ho tím pořádně vytočíte. Vodnáři potřebují v životě volnost, především ve svých myšlenkách. Ty si vždycky nejprve důkladně promýšlejí, než se o ně rozhodnou podělit se světem.

     

    VIDEO: Co čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu po zbytek roku 2023? Podívejte se:

    Video
    Video se připravuje ...
    ASTROZPRÁVY - ZNAMENÍ 2023 • Videohub

  • 2.

    Býk (21. 4. — 21. 5.)

    Znamení zvěrokruhu

    Býci jsou velice tvrdohlavé a urputné znamení zvěrokruhu. Není se proto čemu divit, že jejich největší strach pramení z toho, že nebude mít na vrch, nebo na jeho názory nebude brán zřetel. Býk rád o všem rozhoduje a potřebuje mít hlavní slovo. Kromě toho má také strach, že by tím dal okolí najevo své slabiny, čímž by kleslo i jeho sebevědomí. Na tom, jak působí na druhé, si hrdý Býk dává většinou záležet. Kromě toho v sobě mají Býci také velký strach ze změn a všeho nového, protože si potrpí na svůj klid a zázemí. Ve všem mají Býci rádi pořádek a stálý řád. Vybočení ze zažitých zvyklostí je stresuje. Pod kontrolou mívají materialističtí Býci také své finance a svůj příjem. Neustále touží jich mít dostatek a ocitnout se na jakkoliv dlouho bez práce a peněz by pro ně bylo mimořádně frustrující.

     

  • 3.

    Blíženci (22. 5. — 21. 6.)

    Znamení zvěrokruhu

    Blíženci se jako vzdušné znamení nejvíce děsí dvou věcí zároveň. Nesnesou stereotyp, který je ubíjí a zároveň v určitých okamžicích ani neumí být sami. Nuda a osamělost proto patří mezi skryté obavy zrozenců tohoto znamení. Blíženci jsou společenskými jedinci, kteří se cítí nejlépe, když mají kolem sebe hodně lidí. Když je tomu naopak, začnou se cítit opuštění a trápí se. Nezájem okolí je ubíjí, jejich vnitřní neklid může pomoci trochu napravit, až když najdou toho pravého partnera.

     

  • 4.

    Panna (23. 8. — 22. 9.)

    Znamení zvěrokruhu

    Panny jsou sebekritické a touží po dokonalosti své i ostatních. Jakmile udělají nějakou chybu, dlouho si to vyčítají, aniž by si uvědomovaly, že i prostřednictvím přešlapů se mohou něco naučit. Jejich strach z vlastních neúspěchů a nedostatečnosti je někdy dokáže paralyzovat. Panny vždy touží po tom být ještě lepší a dosáhnout větších věcí, než kterých zrovna dosáhly. Zkrátka neumí být spokojené samy se sebou. U některých Pann umí vyvolat paniku také chaos a nepořádek ve vztazích, v nichž potřebují mít stále jasno.

     

  • 5.

    Kozoroh (22. 12. — 20. 1.)

    Znamení zvěrokruhu

    Kozorozi jsou workoholici a touží po neustálých pochvalách, které je pohání kupředu. Nejvíc se bojí toho, že se přestanou posouvat dál, a že nebude za co dostávat pochvaly a četná oceněn, na které jsou zvyklí. Kozoroh neustále potřebuje se o něco snažit a pracovat na sobě samém. Další ne moc lákavou představou jsou pro Kozoroha příležitosti, kterých nedokázal úspěšně využít nebo cíle, kterých nemůže z různých důvodů dosáhnout.

     

Autor: Tereza Brožová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz