Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Tato 4 znamení zvěrokruhu čeká žhavé léto. Kdo potká osudovou lásku a koho čeká prázdninový flirt?

/
  • Některá znamení se mohou těšit na letní lásku
    Některá znamení se mohou těšit na letní lásku (iStock)
    26. června 2023 ● 06:00

    Některá znamení letos zažijí skutečně žhavé léto. Během zábavy a nových zážitků je totiž čeká seznámení s novým protějškem. Mohou se těšit na velkou životní změnu a spoustu zážitků. U koho půjde spíše jen o pouhý letní flirt a kdo se seznámí se svým životním partnerem?

  • 1.

    Vodnář (21. 1. — 20. 2.)

    Znamení zvěrokruhu
    Vodnáři mají od června možnost poznat nový protějšek. A to poslední, co by očekávali je, že jejich letní flirt přeroste ve vážnou známost, která má velkou šanci, že přetrvá. Vodnáři si rádi v hlavě představují, jaký by měl jejich protějšek být. A co teprve, když letos v létě ho potkáte naživo! A ještě ke všemu budou vaše sympatie vzájemné. Není to sen, letos se skutečně Vodnářům vyplní všechny jejich tužby a tajná přání. A jako bonus s létem neskončí, ale přetrvají hodně dlouho. Kdo ví, je možné, že Vodnáři získají rovnou partnera pro celý život.

     

    VIDEO: Co dalšího čeká Vodnáře v tomto roce? Podívejte se:

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro rok 2023 - Vodnář • Videoredakce ženských webů

  • 2.

    Beran (21. 3. –– 20. 4.)

    Znamení zvěrokruhu
    Ženy v Beranu se letos budou cítit plné sebědůvěry a okouzlující, což z nich bude celé nadcházející období doslova vyzařovat. A díky tomu, že je tak uvidí i jejich okolí se rozverné a nespoutané Beranky pravděpodobně dočkají hned několika žhavých flirtů. A i když je šance, že z některého z nich vznikne plnohodnotný vztah poměrně nízká, tak či tak si užijí nezapomenutelné a zábavné léto plné nových příležitostí a zážitků. Určitě na něj budou Berani ještě dlouho vzpomínat. Tohle léto, hvězdy a planety jsou tomuhle znamení zkrátka nakloněné. Půjde o období jako dělané ohnivým energickým Beranům na míru.

     

  • 3.

    Štír (24. 10. — 22. 11.)

    Znamení zvěrokruhu
    Záhadní Štíři si letošní léto budou skutečně pochvalovat. Bude totiž plné nových impulzů a příležitostí k seznamování se zajímavými osobnostmi. A nejenom to. Díky mimořádnému štěstí v tomto období se jim letos naskytne příležitost poznat i partnera pro fungující vztah. Ujasní si totiž dopředu, co vlastně od druhého očekávají, a to jim pomůže s výběrem toho pravého. Díky novému protějšku získáte i možnost dalšího osobního růstu a seberozvoje, což náležitě oceníte. Zadaní Štíři mají zase velkou šanci, že svůj současný vztah posunou na mnohem významnější, další úroveň. Mají naději na romantické zásnuby. Tak či tak si nadcházející teplé měsíce smyslní a vášniví Štíři náležitě vychutnají, protože to pro ně v oblasti lásky a vztahů vypadá skutečně slibně. Budou se u nich dít zkrátka velké věci a bude to hojně jiskřit.

     

  • 4.

    Střelec (23. 11. — 21. 12.)

    Znamení zvěrokruhu

    Střelci se neradi vážou, a tak se už od června těší na to, jaká dobrodružství a výletění si v létě užijí. Kdyby jen tušili, že se budou týkat i jejich milostného života, byli by příjemně překvapeni. Možností k seznámení budou mít letos v létě Štíři hojné množství. Jestli ale z některého z nových románků bude něco víc, záleží pouze na Střelcích a jejich momentálním rozpoložení. Rozhodně se ale nevyplatí je do něčeho nutit. Pokud máte pocit, že vám nezávazná zábava s vaším idolem stačí a víc od ní neočekáváte nebo se na ní necítíte, nechte to být. Rozhodně se do ničeho netlačte, nemuselo by to dobře dopadnout. Je ale možné, že pokud se jako zrozenkyně Střelce doopravdy zamilujete, přestanete sama sebe poznávat... Pro novou známost najednou uděláte cokoliv a budete ochotná se i zavázat a sdílet své soukromí, což se vám zrovna moc nepodobá...

     

Autor: Tereza Brožová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz