Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Dočkají se stovky a elánu mají na rozdávání: Tahle 4 znamení budou žít nejdéle

/
  • Která znamení mají elánu na rozdávání?
    Která znamení mají elánu na rozdávání? (istock.com)
    30. května 2023 ● 06:00

    Zajímá vás, jestli vám je souzena dlouhověkost? Pokud jste se narodili v jednom z těchto čtyř znamení, máte k ní podle hvězd předpoklady. Tato čtyři znamení patří mezi nejenergičtější, plná elánu a s přehledem se mohou dožít klidně i stovky. O kom je řeč?

  • 1.

    Beran (21. 3. — 20. 4.)

    Čtyři znamení zvěrokruhu čeká jaro plné romantiky

    Beran je ohnivé znamení, což se promítá i do jeho životního stylu a chování. Patří bezpochyby mezi nejenergičtější znamení z celého zvěrokruhu. Elánu mají Berani zkrátka na rozdávání. A díky tomu mají zároveň největší šanci, že se dožijí stáří a úctyhodného věku. Je ale potřeba, aby pro to sem tam něco také udělali. Humor, zábava a dostatek cvičení patří mezi nezbytnosti, které tohle znamení drží doslova při životě.

     

    VIDEO: Co čeká Berany v roce 2023? Podívejte se:

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro rok 2023: Berani • Videoredakce ženských webů

  • 2.

    Býk (21. 4. — 21. 5.)

    Kdo bude v květnu náchylnější k hádkám podle znamení zvěrokruhu?

    Býci potřebují k životu luxus a kvalitní odpočinek. Pokud obojí z toho mají, nebrání jim nic v tom, aby se těšili dobrému zdraví. Sem tam je sice potrápí nějaká alergie, jinak jsou to ale silní a houževnatí jedinci, kteří překonají všechno, co si zamanou. Jejich urputnost je vždy vede kupředu. Díky své občasné lenivosti poměrně dobře ventilují stres a další faktory, které by mohly ohrozit jejich zdraví. Životní požitky jsou pro Býky kořením života. Zejména dobré jídlo si nikdy neodepřou, přesto se o nich nedá říct, že by žili nezdravým životním stylem. Inteligence a zodpovědnost vede Býky celý život k tomu, aby dělali správná a bezpečná rozhodnutí. Z těchto důvodů se většina z nich dožívá vysokého věku, a může si tak užívat spokojeného života v důchodu.

     

  • 3.

    Blíženci (22. 5. — 21. 6.)

    Znamení zvěrokruhu

    Blíženci jsou sice jedinci, kteří se umí poměrně rychle a snadno vystresovat, což jim zrovna nesvědčí, zároveň ale zůstávají většinou veselí a optimističtí. A to i když se jim zrovna nedaří. Ze svých neúspěchů se dokážou rychle oklepat a jít dál. A právě to je tajemství jejich spokojeného života. Jejich pozitivita a vnitřní věčné dítě je udržuje aktivní a ve formě. Neustále touží po tom, zkoušet nové věci, jsou zvídaví a hraví. Blíženci mají šanci se dožít i stovky, pokud se budou vyhýbat nudě a stereotypům. Ani jedno jim totiž nesvědčí a na Blížence mohou mít škodlivý vliv. Jinak jsou ale díky dobré zábavě a neustálému poznávání stále mladiství, což se odráží nejen na jejich chování, ale i na jejich vzhledu. Většinou vypadají mladší, takže si rozumí i s mladšími ročníky. Díky své „nadčasovosti“ a nespočtu zážitků jim jejich elán vydrží až do pozdního věku.

     

  • 4.

    Panna (23. 8. — 22. 9.)

    Znamení zvěrokruhu

    Panny jsou obvykle puntičkáři, kteří potřebují mít ve všem pořádek. Ten jim totiž dodává tolik potřebný vnitřní klid a rozvahu. Díky ní se pak celý život většinou těší dobrému zdraví i přes možné občasné trávicí potíže. Na ty jim pomůže pouze změna jídelníčku, který by měl ale obsahovat dostatek živin a zdravých potravin. Pokud se na něj Panny více zaměří, budou žít dlouhý a spokojený život bez větších zdravotních problémů. Škodí jim také přejídání, kterému by se měly Panny raději obloukem vyhnout.

     

Autor: Tereza Brožová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz