Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Skřivani, nebo sovy: Která znamení začínají svůj den brzy ráno a jsou ranní ptáčata?

/
  • (iStock)
    17. května 2023 ● 06:00

    Jsou lidé, kteří vstávají s prvními ranními paprsky, vyskočí jako rybičky a v devět hodin už mají hotovou polovinu práce z osmihodinové pracovní doby. A jsou lidé, kteří si nejraději ze všeho přispí, vstávají co nejpozději to jde, a nejaktivnější jsou večer po setmění. Kdo ze zvěrokruhu patří k ranním ptáčatům?

    Být ranní ptáče není něco, co si lze vynutit. Buď jím jste, nebo nejste, a pokud nejste a musíte vstávat brzo třeba kvůli práci, všichni tušíme, jak to asi vypadá. Stěžujete si, remcáte, jste nevrlí a v duchu si připravujete všechny možné výmluvy, abyste mohli zůstat ještě v posteli. Ranní ptáčata jsou úplně jiná. Ti vítají den doslova s otevřenou náručí a ani trochu jim nevadí, že budík ukazuje teprve půl šesté. Kdo ze zvěrokruhu patří ke skřivanům?

  • 1.

    Rak (21. června – 22. července)

    rak

    Raci patří k ranním ptáčatům. Milují pozorování východu slunce a zbožňují ranní rituály, včetně sprchování ve studené vodě nebo cvičení. Raci jsou ti, kteří meditují, zapalují svíčky, milují klid a ticho časných ranních hodin a s úsměvem vítají popeláře. To všechno v nich vyvolává pocit, jako by byli na světě sami a v bezpečí. Rána blažená, že Raci?

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Rak

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 2.

    Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

    kozoroh

    Kozoroh je ranní ptáče, které musí ze své podstaty vstávat co nejdříve, protože je neuvěřitelně pracovitý a produktivní. A aby mohl být ještě víc produktivní, nesmí ztratit ze dne ani minutu. Kozorozi mají tvrdou pracovní morálku a respektují ji, i když to vyžaduje vyčerpávající rozvrh s budíčkem v 5 hodin ráno. Nemusíte je ale litovat, Kozoroh to bere tak, že je přece škoda spát, když se dají někde venku vydělat velké peníze.

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 3.

    Panna (23. srpna – 22. září)

    panna

    Panny milují časná rána, a i když říkají, že se vyspaly dosyta, nikdy na budíku není víc než sedm hodin. Kromě toho Panny milují rutinu, a pokud jejich rutina znamená, že musí být na nohách už v půl 8, nikdy to neporuší. Jsou to detailistky, které vědí, proč je nutné vstávat brzo. Panna vstane jako čamrda, rychle se umyje, vypije rychlé kafe a běží do práce. Žádné prodlevy nehrozí, Panna miluje organizaci a přesnost.

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Panna

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 4.

    Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com

    Svobodomyslný Střelec miluje dobrodružství, i proto vstává brzo. Jaký by to jinak mělo smysl, když by prospal celé dopoledne a utekly by mu nejzajímavější věci, které stojí za prozkoumání? Navíc, když je opravdu brzo ráno, je všude ticho a je tedy velká šance, že nikdo jiný ještě nebude vzhůru a Střelec může tyhle vzácné ranní hodiny strávit se svou nejoblíbenější osobou – sám se sebou. Takže si dopřeje hluboké přemýšlení, cvičení i plánování. Kam se vydám dnes?

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Střelec

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 5.

    Lev (23. července – 22. srpna)

    lev

    Lev v divoké přírodě rád lenoší a zdá se, že nedělá nic jiného, než spí (pokud tedy zrovna neloví, když má hlad). I proto je překvapivé, že podle zvěrokruhu jsou Lvi spíše ranní ptáčata. Možná si myslíte, že král džungle by chtěl ležet v posteli ideálně celý den, dokud nezapadne slunce, ale mýlili byste se. Lev chce začít den brzo, protože ať už je jakýkoli den, bude rozhodně skvělý. A Lev tak může celý den zářit a oslňovat ostatní.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Lev

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz