Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kdo nikdy nezradí své přátele? Na těchto pět se můžete vždycky spolehnout

/
  • (iStock)
    12. května 2023 ● 06:00

    Důvěra je základem každého vztahu. Jste-li s někým, komu můžete plně důvěřovat, můžete si dovolit být i zranitelní. Nemusíte se bát projevit svoje city a můžete být sami sebou. Ne všem ale můžete věřit. Ve zvěrokruhu je pět znamení, která patří mezi nejdůvěryhodnější.

    Astroložka a numeroložka Aarti Dahiva říká, že slovo důvěra znamená věrnost, poctivost a porozumění. Důvěryhodnost a loajálnost bývá v dnešní době problém, proto je velmi důležité najít někoho, kdo takový je. Pokud ho najdete, snažte si ho udržet, protože je to zázrak, když někdo takový ve vaší blízkosti je. Kdo do tohoto seznamu patří?

  • 1.

    Kozoroh

    ...

    Kozorozi moc dobře vědí, jak plnit své závazky a také jak udržet tajemství. Vždy se snaží vystupovat jako důvěryhodná osoba a pokud se domnívají, že máte pravdu, určitě vás podpoří. Ovšem ve chvíli, kdy vědí, že se mýlíte, neopustí vás a nezradí vás, naopak vám řeknou, proč se mýlíte, ale neotočí se k vám zády.

     

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 2.

    Rak

    ...

    Raci jsou loajální k lidem, kterým mohou oni sami důvěřovat. Pokud vám ale nevěří, nevidí důvod, proč nabízet stejnou zdvořilost. Obvykle jsou pravdomluvní a upřímní ve všem, co dělají. Mají silnou intuici, pokud jde o správnou věc (nebo špatnou). Proto se snaží žít poctivě, slušně a tak, aby vaši důvěru nezničili. Dejte si pozor, abyste je nezklamali.

     

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Rak

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 3.

    Štír

    ...

    Štíři jsou schopni hluboce milovat toho, kdo je po jejich boku. Stejně silný cit chovají i ke svým přátelům. Vždy se můžete spolehnout na to, že Štíři budou za všech okolností při vás. Obvykle ale platí, že jejich důvěryhodnost a loajalita závisí na lásce a vášni, kterou k druhým chovají. Pokud mají někoho rádi, neudělají nic, čím by mu zlomili srdce. Když se k něčemu zavážou, dodrží to.

     

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Štír

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 4.

    Panna

    ...

    Panny jsou ztělesněním důvěryhodnosti, spolehlivosti a poctivosti. Jsou velmi přemýšlivé a vždy vám řeknou pravdu, ať je sebevíc drsná nebo nepříjemná, ale ve skutečnosti se vám jen snaží pomoci. Panny nejsou jen dobré kamarádky, jsou spolehlivé i jako kolegové a spolupracovníci. Máte-li kolem sebe nějakou Pannu, držte se v její blízkosti.

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Panna

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 5.

    Váhy

    ...

    Váhy jsou známé jako skvělé diplomatky, které mají schopnost vidět obě strany sporu. Téměř vždy najdou společnou řeč a nezřídka dovedou ostatní přesvědčit, aby viděli věci z jejich úhlu pohledu. Jsou velmi okouzlující a díky tomu se druzí v jejich přítomnosti cítí dobře. Protože je jejich vládnoucí planetou Venuše, chápou, že přátelství i láska se bez důvěry neobejdou. Pokud jste jejich přítel, můžete se spolehnout, že vaše tajemství nikomu neprozradí.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Váha

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz