Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Bohatí a úspěšní. Kdo ze zvěrokruhu k sobě přitahuje peníze a slávu?

/
  • (iStock)
    7. června 2023 ● 06:00

    Někdo má opravdu štěstí a od přírody k sobě přitahuje prosperitu a úspěch ve všem, k čemu se jen trochu přiblíží. Tito lidé nemají jen štěstí, jsou také nesmírně pracovití a ctižádostiví. Umí dodržovat pravidla, která jim pomáhají stoupat po žebříčku úspěchu.

    Podle astrologů v tom hraje svou roli také to, v jakém znamení se člověk narodil. Existuje šest znamení zvěrokruhu, která pravděpodobně zbohatnou a proslaví se. Patříte k nim?

  • 1.

    Beran

    ...

    Berani jsou sice netrpěliví lidé, ale jsou také neuvěřitelně vášniví a zapálení pro životní výzvy. Jsou také pracovití a vášeň dávají do všeho, co dělají. Tuhle vášeň dokážou proměnit v úspěch, bohatství a slávu. Berani jsou také velice chytří, což je jeden z dalších důvodů, proč se jim v životě tak daří.

     

     

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Beran

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 2.

    Býk

    ...

    Na rozdíl od Beranů jsou Býci velice trpěliví a extrémně houževnatí. Trpělivě budou kráčet stále dopředu, dokud nevyhrají a nezískají to, po čem touží. Jejich touha vést luxusní život jim dává každodenní motivaci tvrdě pracovat. Kromě toho mají obvykle štěstí na své straně, takže nezřídka dosáhnout slávy a bohatství dřív než ostatní.

     

     

     

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Býk

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 3.

    Lev

    ...

    Lvi jsou sebevědomí a milují světla ramp. Ví se o nich, že přijímají každou životní situaci a výzvu s plnou parádou a do všeho se hrnou po hlavě. Neúspěch neberou jako něco, co je zničí a položí na kolena, ale jako motivaci dělat to příště jinak a lépe. Samozřejmě milují, když jsou středem pozornosti, takže není divu, že nakonec skončí jako bohatí, slavní a úspěšní.

     

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Lev

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 4.

    Panna

    ...

    Panny jsou pevné jako ocel a milují mít vše zorganizované do všech detailů. Nic je nemůže odvrátit od jejich cesty ke slávě a bohatství. Jsou také velice pracovité a překážky neberou jako signál k neúspěchu. Každá překážka se dá podle nich překonat a využít ve svůj prospěch. Panny se také nikdy nespokojí s průměrností, což jim pomáhá dosáhnout těch nejlepších výsledků a zároveň slávy a bohatství.

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Panna

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 5.

    Kozoroh

    ...

    Kozorozi jsou dříči zvěrokruhu a taky jedno z nejúspěšnějších znamení vůbec. Jsou šéfové sami sobě a vždy vědí, kdy a jak musí co nejlépe dokončit svou práci. Mají absolutní odhodlání být nejlepší, což jim pomáhá stoupat ve firemním žebříčku a být dokonce šéfem celé společnosti. Kozorozi si také velice rádi užívají finančních výhod, které vyplývají z toho, že jsou lepší než ostatní.

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz