Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Bordeláři zvěrokruhu. Komu je jedno, jestli má doma nebo v práci nepořádek?

/
  • (iStock)
    2. června 2023 ● 06:00

    To, že je někdo bordelář, ale nic nevypovídá o jeho vztahu k čistotě. Nepořádný neznamená, že jste špindíry. Jen že vám je jedno, jestli máte v dřezu neumyté nádobí a raději dáte přednost sledování filmu na Netflixu (nádobí se umyje později), nebo máte na pracovním stole každý papír s poznámkami jinde.

    Žít ovšem s bordelářem, pokud vy nejste bordelář, je velká výzva. Bože, zase ty ponožky na zemi? Zase ten přeplněný koš, zase to nevyžehlené prádlo v obýváku, zase ty boty mimo botník. Mezi čtyřmi nejnepořádnějšími znameními najdete tři vzdušná. Ale to dává smysl, protože tahle znamení se buď poflakují životem jako vichřice, nebo se vznášejí ve vánku jako lísteček. Každý nepořádek je ale motivován něčím jiným.

  • 1.

    Blíženci (21. května – 20. června)

    blíženci

    Blíženci do tohoto seznamu zaslouženě patří, protože jsou vždycky na cestě někam jinam, než se právě nacházejí. Kdo má čas uklízet, když je zrovna nějaká důležitá společenská událost? Životní prostor Blíženců je skutečně jakási mezistanice, a pokud se objeví něco, co je zajímavější než úklid, Blíženci milerádi odspěchají jinam. Je to vlastně sympatické, protože věci nikdy nebudou důležitější než reální lidé, za kterými se chystají jít. Kromě toho jsou Blíženci poněkud roztěkaní, takže udržení pořádku nejenže není jejich priorita, ale je to i poměrně náročná disciplína.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 2.

    Lev (23. července – 22. srpna)

    lev

    Jediné ohnivé znamení v seznamu bordelářů. Lvi nejsou nepořádní, protože jsou rozmarní a lítají myšlenkami ve vzduchu. Jsou nepořádní, protože si myslí, že to za ně vyřeší někdo jiný. Věří, že jejich dovednosti se lépe využijí k tomu, aby udržovali morálku druhých a byli vůdci všech. Lvi jsou srdeční, velkorysí a zábavní jako čert. Ale jejich sklon být trochu (nebo hodně) ješitný je občas přiměje dívat se skrze prsty na „podřadné“ úkoly, jako je úklid. A to dokonce i úklid po sobě. A vlastně, no a co, že je doma trochu nepořádek? Opravdu na tom někomu záleží?

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 3.

    Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

    střelec

    Střelci jsou idealističtí dobrodruzi s velkým smyslem pro humor a bohužel téměř žádnou trpělivostí. Takže i když cítí, že by měli něco uklidit, raději to odloží a v duchu si namlouvají, že vlastně o nepořádek nejde. Střelci si cení svobody nade vše a nesnesou pocit svázanosti, včetně péče o své hmotné statky. A jsou tak upřímní, že vám klidně řeknou, že se jim vlastně uklízet vůbec nechce. Tohle znamení, které miluje přírodu, miluje neznámé a nepředvídatelné. Je snad les úplně dokonalý? Organizovaný? Raději zavřou oči nad neumytým nádobím, nasadí batoh, obují pohorky a vyrazí na dlouhou túru. Na úklid bude dost času později.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 4.

    Vodnář (20. ledna – 18. února)

    vodnář

    Fanoušci Hamleta možná znají citát: "Ačkoliv je to šílenství, přec v tom je jakási souvislost. To se hodí na Vodnáře úplně přesně. Tohle znamení nesnáší konvence a monotónnost natolik, že se přehoupnou na druhý konec spektra a často nacházejí radost v chaosu. Ale protože jsou notoricky analytičtí a nekonečně kreativní, nestačí jim myslet „mimo krabici“, potřebují změnit účel krabice tak, aby byla něčím větším než jen krabicí. Možná přidat motor, nebo nějaké třpytky. Pro nevodnářské oči to může navenek vypadat jako nepořádek nebo dokonce bordel, ale Vodnáři vědí, kde co je, protože v tom mají systém. Takže držte pusy a krok, je to jejich věc. Vodnáři mají svůj chaotický způsob a je jim fuk, že vy to nechápete.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz