Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Humor černý jako bota: Kdo vás rozesměje, ale také zraní...

/
  • Černý humor zachraňuje i zraňuje
    Černý humor zachraňuje i zraňuje (profimedia)
    31. května 2023 ● 06:00

    Některá hvězdná znamení jsou na svůj sarkasmus náležitě hrdá. Někdy jejich černý humor a ostrý jazyk působí trochu extrémně, ale oni jen upřímně doufají, že podnítí smích kolem sebe!  Snadno ovšem mohou šlápnout vedle.

  • 1.

    Rak

    ...
    Raci jsou přirozeně hraví, což z nich dělá jedno z nejzlomyslnějších znamení zvěrokruhu. Rak přistupuje k životu energicky a lehkovážně. Má neuvěřitelnou schopnost rozesmát lidi svými chytrými poznámkami a zábavnými anekdotami. Mají dar číst situaci a přesně vědí, co říct, aby lidi rozesmáli. Proto podávají pointu s naprostou přesností, což z nich dělá vynikající vypravěče! A nejen to: jejich schopnost vyprávět zábavné a poutavé příběhy z nich dělá skvělé společníky. Raci mají přirozený šarm a charisma, které k nim lidi přitahuje. Ale jsou to právě jejich uštěpačné poznámky a smysl pro černý humor, kterými jsou proslulí.

  • 2.

    Štír

    ...
    Lidé jsou často zaskočeni suchým štířím smyslem pro humor. Je osobitý, neortodoxní, ostatní často překvapí. Mají dar vidět svět neobvyklým způsobem a nacházet komičnost na nečekaných místech. Svými brilantními vtipy a zábavnými historkami mají dar lidi rozesmát. Kromě toho mají uvolněnou a pohodovou povahu, což z nich dělá výborné společníky. Zajímavé je, že toto vodní znamení má pohotový vtip a může přijít s chytrými hláškami. Mají ostrý jazyk a suché, jízlivé poznámky, které často používají k uvolnění napětí a odlehčení situace. Přesto mohou být některá jejich moudra pro některé lidi příliš sofistikovaná nebo akademická a některá prostě jen zlá.

  • 3.

     Lev

    ...
    Ryby jsou velké osobnosti a jejich smysl pro humor to odráží. Narodily se se schopností být jedním z nejzábavnějších znamení zvěrokruhu. A proto jsou plné energie a vzrušení, což se často projevuje v jejich černém smyslu pro humor. Mají bezelstnou a hravou povahu, což jim je inspiruje k různým legracím. Měli byste vědět, že Ryby jsou rády středem pozornosti, což se často odráží v jejich humoru. Jejich asertivní a sebevědomá osobnost se dobře hodí k pro roli vtipálka a často i třídního šaška.

  • 4.

     Lev

    ...
    Lvi mají svéráznou povahu a živý temperament. Svými brilantními vtípky, humornými poznámkami a poutavými historkami umí ostatní rozesmát.. Ať už je jejich téma jakékoli, díky Leově emocionální upřímnosti jejich vtip u lidí rezonuje. Ve skutečnosti to často obnáší zlehčování vážných situací a hledání humoru na nečekaných místech. Nebojí se svými sarkastickými poznámkami někoho urazit. Kromě toho dokážou i ty nejběžnější události poutavě ztvárnit. Koneckonců, Lvi jsou také známí svou teatrálností a láskou k dramatu, což může umocnit veselost a zapamatovatelnost jejich vtipů. Jejich slabinou je, že si nedokážou udělat legraci sami ze sebe, těžko snášejí vtipy na svou adresu a dokážou být velmi bezohlední a v rámci touhy po exhibici často někoho zraní nebo poníží.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz