Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tahle znamení dokazují, že máte na Zemi vyšší účel. Poznali jste se v tom?

/
  • Hvězdné duše mají na Zemi své vyšší poslání
    Hvězdné duše mají na Zemi své vyšší poslání (iStock)
    6. června 2023 ● 06:00

    Máte odjakživa pocit, že jste jiná než ostatní, více vnímavá a citlivá? Namísto toho, abyste si to dávala za vinu nebo se snad dokonce považovala za slabocha, uvědomte si, že jde o velký dar. A co když jsou tyto vlastnosti způsobené tím, že máte na Zemi vyšší účel? Tohle jsou znamení toho, jak poznáte, že máte hvězdnou duši...

  • 1.

    Jak poznat, že máte hvězdnou duši?

    Hvězdné duše mají na Zemi své vyšší poslání

     

    Jako hvězdné duše označujeme duše, které přišly na Zemi z jiné galaxie nebo dimenze. Přestože pocházejí ze vzdáleného vesmíru, mají na naší planetě určité konkrétní poslání nebo úkol. Podle některých jde o bytosti, jež jsou součástí velkého vesmírného plánu vyšší moci. Podle této teorie mají lidé s hvězdnou duší na Zemi speciální poslání, které musejí během svého života splnit. Většina z nich má pomáhat ostatním, lidstvu jako celku a do lidí na této planetě se vtělují pouze výjimečně, většinou pouze jednou.

     

    VIDEO: Jak na rituál za účelem vnitřního uvědomění a poznání? Podívejte se:

    Video
    Video se připravuje ...
    Kněžka Lilia Khousnoutdinova: Rituál vnitřního uvědomění a napojení se na předky • 

  • 2.

    Chrání lidstvo před hrozící katastrofou…

    Hvězdné duše mají na Zemi své vyšší poslání

     

    Lidé, kteří mají hvězdnou duši, mají většinou pocit, že musí ostatní a celé lidstvo neustále chránit. Bývají přesvědčeni o tom, že se blíží velká pohroma nebo katastrofa a že ostatním musí pomoci tímto obdobím úspěšně projít. Často proto zastávají profese hasičů, záchranářů, lékařů, učitelů, ale potkáte je také v řadách psychologů, astrologů, esoteriků, jasnovidců či senzibilů. Najdou se i mezi novináři, spisovateli, politiky a dalšími společenskými povoláními. Paradoxem je, že i když často komunikují s ostatními ve snaze jim pomoci, sami se ostatním se svým soukromím neradi svěřují, bývají tišší a uzavření. Hvězdné duše preferují samotu, ale zároveň mají silnou schopnost přimět ostatní k velkým činům.

     

  • 3.

    Obyčejný zevnějšek s neobyčejnou duší

    Hvězdné duše mají na Zemi své vyšší poslání

     

    Na první pohled jsou navzdory očekávání hvězdné duše zcela nenápadné. Vzhledově nemusí nijak vynikat. Mívají ovšem výrazný a upřený hluboký pohled s výraznýma velkýma očima. Někdy je jejich pokožka také poněkud bledší. Jinak vypadají lidé s hvězdnou duší jako kdokoliv jiný a podle vzhledu je tedy rozhodně nepoznáte. Po mnoho let neměli lidé o jejich existenci ani ponětí. S větší mírou poznávání se však mnoho změnilo.

     

  • 4.

    Příprava lidstva na nové období

    Hvězdné duše mají na Zemi své vyšší poslání

     

    Hlavním úkolem hvězdných duší přes mnoho jiných je připravit lidstvo na začátek nových časů a nového období. Pomáhají mu s plynulým přechodem z jedné éry do druhé. Vnitřní hluboká motivace žene takové lidi neustále kupředu a přidává jim na jejich přirozeném charismatu. Hvězdné duše se zároveň vyznačují velkou intuitivností, empatií a schopností hledět do vzdálenější budoucnosti. Prostřednictvím své laskavosti i schopnosti pochopení druhých představují pro druhé někoho, o koho se mohou opřít, s kým se nemusí bát a kdo je žene neustále kupředu. Duše, které k nám přišly ze vzdáleného vesmíru, jsou nejen velice hodné, ale také optimistické. Stejně jako hvězdy, které je seslaly na Zem, vyzařují jakési vnitřní teplo i pozitivní energii, která vám dokáže zvednout náladu.

     

  • 5.

    Pociťujete na sobě, že máte hvězdnou duši?

    Hvězdné duše mají na Zemi své vyšší poslání

     

    Hvězdnou duši doprovázejí i další nepatrné známky. Například neustálý pocit osamělosti i mezi lidmi, stesk po skutečném domově ve vesmíru nebo trvale nižší tlak, než mají ostatní. Kromě toho mají na těle některá nenápadná znaménka, jako jsou pihy a různé jiné pigmenty zajímavých tvarů. Většina hvězdných duší má také zvláštní nadání pro vědu a umění, díky vysoké inteligenci se dobře učí, vynikají v matematice, fyzice, lékařství, hudbě, malířství i dalších oborech. Mívají paranormální schopnosti a cítí zvláštní hučení v uších před nečekanými událostmi. Mohou mít problém i se společenským zařazením. Často se narodí svým rodičům nečekaně a ke všemu o něco dříve — přibližně v  7. nebo 8. měsíci. Hvězdné duše k sobě přitahují také zvířata a malé děti.

     

  • 6.

    Rozvíjejte svůj potenciál

    Hvězdné duše mají na Zemi své vyšší poslání

     

    Znamení, že máte hvězdnou duši, je mnohem více. Pokud některé z nich na sobě výrazně pociťujete, snažte se rozvíjet svůj potenciál, abyste mohla naplnit své poslání. Meditujte, abyste měla možnost hlouběji poznat své vlastní nitro a nebojte se naslouchat svým instinktům, které vás povedou. Nasměrují vaši duši tím správným směrem. Pomoci vám může i setkání se stejně naladěnými jedinci, se kterými se budete moci o vaše starosti i myšlenky podělit a budou mít pro vás stejné množství pochopení.

     

Autor: Tereza Brožová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz