Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Používáte zrcadlo správně? S těmito rituály si přivoláte lásku, sebevědomí a bohatství

/
  • Se zrcadlem si můžete vykouzlit štěstí i věštit lásku
    Se zrcadlem si můžete vykouzlit štěstí i věštit lásku (iStock)
    27. května 2023 ● 05:00

    Zrcadlo bylo odpradávna spojováno s magickou mocí a uznávanými psychology bylo považováno za nástroj sebepoznání. Jiní zase věřili, že jde o portál, který spojuje svět živých s nadpřirozenou říší. Vyzkoušejte zrcadlovou magii a přičarujte si sebevědomí nebo zjistěte, kdy konečně potkáte pana Pravého...

  • 1.

    Co říkáte zrcadlu, se vám možná splní...

    Se zrcadlem si můžete vykouzlit štěstí i věštit lásku

     

    Dávejte si dobrý pozor na to, co svému odrazu v zrcadle, byť jen sama pro sebe, říkáte. Podle ezoteriků má totiž moc číst a odrážet naše myšlenky, které se potom mohou splnit. Zkuste proto být více pozitivní a zaměřte se na to, jakým způsobem se před zrcadlem chováte. Jestli si přejete mít lepší den, postavte se po ránu před zrcadlo, upřímně se zasmějte a milý úsměv ideálně doplňte vlastním mottem, které vás bude pohánět vpřed po celý den. Zrcadlo pozitivní emoce odrazí do celého vašeho dne. Ten bude díky tomu hezčí a všichni kolem milejší. Pokud tento rituál začnete provádět pravidelně, pomůže vám to získat ztracené sebevědomí a začít se mít lépe.

     

    Co jsou a v čem spočívají rituály? Podívejte se na video:

    Video
    Video se připravuje ...
    Kněžka Lilia Khousnoutdinova: Co to jsou rituály • 

  • 2.

    Zrcadlo plní přání a nosí štěstí

    Se zrcadlem si můžete vykouzlit štěstí i věštit lásku

     

    Když si budete něco přát, zrcadlo vám to splní. Pokud vaše vroucí přání bude vyřčené před zrcadlem bez zlých či postraních úmyslů, budete mít velkou naději, že se vám vyplní. Zrcadla umí přinášet štěstí. A kromě toho umí opakované prosby vyslat do vyšších sfér a spojovat jak pozitivní, tak i negativní energii. Máte tak slušnou šanci, že se vaše upřímné sny a touhy svěřené zrcadlu, ale pozor — bez falše a intrik — díky vyšší moci stanou realitou.

     

  • 3.

    Čarování s malým kulatým zrcátkem

    Se zrcadlem si můžete vykouzlit štěstí i věštit lásku

     

    Ze všeho nejčastěji zrcadla sloužila také k přičarování lásky nebo k hlubšímu poznání vztahů. Dokázala také věštit budoucnost. K tomu i k milostné magii vám ideálně poslouží menší kulaté zrcadlo či zrcátko. Jestliže ho ale nemáte zrovna po ruce můžete věštbu praktikovat i před větším zrcadlem. Zajímá vás, kdo se stane vaším životním partnerem? K večeru, až bude v místnosti přítmí, se postavte před zrcadlo a připravte si hřeben, zapalte k tomu nejlépe červenou svíčku. Začněte si rozčesávat vlasy přes obličej. To byste měla udělat přesně stokrát. Až to uděláte po sté rychle se přes vlasy zahleďte do zrcadla před sebou. Zjeví se vám v něm obličej vašeho budoucího partnera, kterého už brzy potkáte.

     

  • 4.

    Slibte si vzájemnou věrnost

    Se zrcadlem si můžete vykouzlit štěstí i věštit lásku

     

    Dříve lidé věřili, že pokud povrch zrcadla namažou lékořicovým olejem, mohou si tím s partnerem zajistit vzájemnou věrnost. Musíte se potom však naráz společně zadívat do odrazu v zrcadle. Pro posílení magie se u toho můžete políbit a také se zhluboka dívat jeden druhému do očí. Pokud nemáte k dispozici lékořicový olej, vystačíte si třeba s kokosovým nebo jiným rostliným tukem. Takový rituál vám s vaším drahým údajně přinese věrnost, stálost a věčnou lásku. Stanete se magicky spoutanými a vaše city neohrozí ani delší odloučení.

     

  • 5.

    Používáte zrcadlo správně? Může vám to zajistit bohatství

    Se zrcadlem si můžete vykouzlit štěstí i věštit lásku

     

    Někteří lidé dodnes věří tomu, že správné používání zrcadla vám zajistí bohatství. A jak toho dosáhnout? Umístěte zrcadlo tak, aby zabíralo místo v pokoji, kde máte uložené úspory. Podle pověr by se váš majetek měl díky zrcadlení zanedlouho znásobit.

     

  • 6.

    Ochrana před zloději? 

    Se zrcadlem si můžete vykouzlit štěstí i věštit lásku

     

    Chcete se cítit bezpečněji kdykoliv někam jdete? Noste v kabelce malé zrcátko. To by mělo mít moc vás podle pověstí ochránit před zločinci a kapsáři. A co si budeme povídat, spojíte tak magické s užitečným. Která žena by nepotřebovala mít alespoň menší kapesní zrcátko vždy po ruce?

     

Autor: Tereza Brožová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz