Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Komu trvá věčnost, než přizná, že vás má rád? Tahle znamení mají problém projevit city

/
  • (iStock)
    5. února 2023 ● 06:00

    Seznamování může být pěkně komplikované a někdy nemůžete skutečně vědět, co si ten druhý myslí, pokud se ho nezeptáte. A kdo ví, jestli vám opravdu řekne pravdu. Stává se, že se s někým sbližujete, ale netušíte, co se odehrává v jeho hlavě. Chová se stydlivě, chvílemi odtažitě a váhá, zda má odhalit svoje pocity.

    Pokud s někým takovým jste, možná máte co do činění s jedním ze čtyř znamení zvěrokruhu, kterým bude trvat věčnost, než se přiznají, že vás mají ráda. Obvykle tyhle „drahoty“ dělají zemská znamení, která jsou stabilní a taky pragmatičtější, pokud jde o lásku. Zemská znamení jsou stydlivější a dávají přednost pomalému pohybu díky své opatrné povaze. U koho budete muset na vyznání nějaký ten pátek čekat?

  • 1.

    Býk (20. dubna – 20. května)

    býk

    Býk je notoricky pomalý v téměř každém aspektu jejich života. Je to proto, že prostě nevidí potřebu věci uspěchat. A týká se to samozřejmě i lásky. Spokojí se s tím, že budou postupovat den po dni a čekají, jak se věci vyvinou. Tuhle jejich pohodu, s níž přistupují ke vztahům, může být těžké akceptovat, zvláště pokud by sami jste už připraveni navléknout snubní prsten. Nejlepší je ale na Býky netlačit. Pokud to uděláte, zatroubí a raději vše ukončí. Dobrou zprávou je, že pokud budete mít trpělivost počkat na to, až vám Býk konečně řekne, že vás má rád, bude to na celý život.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Býka: Jaká znamení se k němu hodí?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Býka: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Panna (23. srpna – 22. září)

    panna

    Panny mají tendenci dávat si na čas, pokud jde o vyjádření pocitů, protože jsou velmi opatrné, pokud jde o srdeční záležitosti. Jsou také známé tím, že jsou perfekcionistky a nechtějí udělat chybu a přiznat své pocity někomu, kdo se buď necítí stejně, nebo není tím pravým. Můžete mít tedy často pocit, že vás Panny analyzují, aby zjistily, zda odpovídáte nějakému jejich nemožnému standardu. Jakmile ale projdete zkouškou na jedničku, promění se z rezervovaného partnera na otevřeného. Budete se možná divit, ale spousta největších romantiků jsou právě Panny.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Pannu: Jaká znamení se k ní hodí?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Pannu: Jaká znamení se k ní hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 3.

    Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

    kozoroh

    Kozorohům vládne Saturn, což je planeta pravidel, povinností a omezení. Z tohoto důvodu bývají velmi zdrženliví, formální a často působí jako „strnulí“, pokud jde o srdeční záležitosti. To, že váhají s přiznáním svých pocitů, pochází z toho, že se chtějí ujistit, že si skutečně zvolili správného partnera a že jejich volba opravdu dokonalá. I když dokážou být divocí a vášniví ve svých pocitech, potřebují se nejdřív ujistit, že jste sázka na jistotu. Jakmile budou vědět, že jste důvěryhodní, otevřou se a jsou pak skvělými partnery, takže čekání se vždycky vyplatí.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Kozoroha: Jaká znamení se k němu hodí?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Kozoroha: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 4.

    Štír (23. října – 21. listopadu)

    štír

    Štír je pevné vodní znamení, které je loajální a na oplátku očekává stejnou oddanost od svého partnera. Štíři jsou také známí tím, že jsou velmi tajemní a uzavření a otevřou se pouze tehdy, pokud budou mít pocit, že je nečeká žádné nemilé překvapení a že budou v naprostém bezpečí. Protože jsou tajemní, je někdy velmi těžké odhadnout, co se jim honí hlavou. Můžete se taky vsadit, že budou neustále testovat vaši loajalitu. Jakmile prokážete, že jste loajální a že vám můžou věřit, jsou vaši na celý život.  

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Štíra: Jaká znamení se k němu hodí?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Štíra: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký horoskop lásky na rok 2023 • Videohub

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz