Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejlepší manželky zvěrokruhu. Kdo k nim patří podle znamení? Jste to vy?

/
  • (iStock)
    25. února 2023 ● 06:00

    Manželství není o věku, jde o to, najít tu správnou osobu, řekla americká herečka Sophia Bush. Jenže jak trefně podotkla, najít tu správnou osobu není žádná hračka. Najít vhodného partnera je úkol, který vyžaduje někdy hodně práce. Správná osoba pro jednoho nemusí být ale tou pravou pro každého. To znamená, že pro úspěšné manželství s vámi musí souznět osobnost správného partnera.

    Kromě vzdělání, výchovy, sociálního okruhu a přátel je důležitou věcí k analýze osobnosti člověka také jeho/její znamení zvěrokruhu. Lidé narození v různých znameních mají různé povahy. Pokud tedy hledáte partnerku a chcete vědět, které je nejlepší znamení zvěrokruhu z hlediska muže, hledejte ji mezi těmito pěti znameními. V nich se podle astrologů rodí nejlepší partnerky pro manželství. Samozřejmě to neznamená, že nemůžete hledat jinde.

  • 1.

    Rak (21. června – 22. července)

    ...

    Loajální jako žádná jiná

    Žena narozená v tomto znamení bývá podle astrologie nejvěrnější. Partnerku ve znamení Raka lze nazvat ideální pro manželství, protože je stabilní ve svých volbách a lásce. Tyto ženy mají velký zájem na tom, aby jejich pouta zůstala nedotčená a aby rodina byla nejvyšší prioritou. Žena Rak je upřímná, pravdomluvná a plní své sliby. Nesnáší lhaní, takže jim můžete vždy důvěřovat, aniž byste o tom museli vůbec přemýšlet. Mít ženu v tomto znamení znamená jistotu, pokud jde o vytváření sjednocené milující rodiny. Jejich věrnost rodině z nich dělá nejlepší manželky zvěrokruhu.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Raka: Jaká znamení se k němu hodí?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Raka: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Ryby (19. února – 20. března)

    ...

    Milují jako žádné jiné

    Ryby umí nejlépe dávat lásku. Jsou výjimečné v projevech lásky ke svým partnerům. Tato kvalita řadí Ryby na přední místa v žebříčku nejlepších partnerek podle znamení zvěrokruhu. Ryby nenechají kámen na kameni, dokud neudělají svému partnerovi radost. Někdy mohou být náladové, ale s trochou zájmu a pozornosti můžete odhalit jejich osobnost a rozvinout nejkrásnější lásku života. Ženy Ryby jsou také vysoce kreativní a inteligentní. Jsou velmi dobrosrdečné a chápavé. Nádherná směs kreativity, inteligence a nesmírné lásky dělá ze „rybiček“ ty nejlepší společnice na celý život.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Ryby: Jaká znamení se k nim hodí?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Ryby: Jaké znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 3.

    Váhy (23. 9. – 22. 10.)

    ...

    Živé jako žádné jiné

    Ženy narozené ve znamení Vah jsou nejživějšími partnerkami. Jsou známé svými dynamickými procesy myšlení a vysokou mírou trpělivosti. Takže mít partnerku ve Vahách zajišťuje šťastný klidný život s nejmenšími šancemi na rozchody, protože svou trpělivostí a láskyplným přístupem vždy uvedou jakoukoli hádku na pravou míru. Ženy Váhy jsou soucitné, a věří v udržení harmonie ve vztazích. Život s těmito ženami je navíc plný romantiky a krásných milostných chvil, protože partnerky ve znamení Vah jsou bezkonkurenčně nejromantičtější partnerky zvěrokruhu.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Váhy: Jaká znamení se k nim hodí?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Váhy: Jaká znamení se k nim hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 4.

    Býk (20. 4. – 20. 5.)

    ...

    Spřízněná duše jako žádná jiná

    První věc, kterou si u ženy Býka uvědomíte, je, že láska je u nich více o spojení myslí než o čemkoli jiném. Ženy ve znamení Býka milují dlouhé rozhovory a hluboké diskuse. Dostat se do vášnivé hádky je pro ně jedním ze způsobů, jak se navzájem spojit. V osobnosti ženy Býka můžete cítit jinou jiskru, která do vztahu a vzájemného pouta vlévá pozitivitu. Tyto ženy jsou velmi oddané svému milostnému životu. To není vše, jsou taky skvělé matky a jako matky bývají prostě úžasné.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Býka: Jaká znamení se k němu hodí?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Býka: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 5.

    Vodnář (20. 1. – 18. 2.)

    ...

    Okouzlující jako žádná jiná

    Ženy Vodnářky jsou nesmírně okouzlující. Jejich zdánlivě chladný a vyrovnaný postoj dodává jejich osobnosti výjimečné kouzlo. Partnerka ve znamení Vodnáře může naplnit váš život šťastnými, uvolněnými a příjemnými chvílemi. Vodnářky nenávidí monotónnost a tupost v milostném životě a udržují vztah živostí. To není vše, Vodnářky jsou taky inteligentní a chytré, takže si můžete být jisti, že s nimi prožijete šťastný a úspěšný život. Pokud si tedy vyberete Vodnářku, může to být nejlepší rozhodnutí vašeho života.

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Vodnáře: Jaká znamení se k němu hodí?

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Vodnáře: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

     

     

    VIDEO: Velký horoskop lásky na rok 2023...

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký horoskop lásky na rok 2023 • Videohub

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz