Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Zlatokopky zvěrokruhu. Na tahle znamení si dejte pozor, může jim jít jen o peníze

/
  • (iStock)
    9. srpna 2023 ● 06:00

    Hned na začátku musíme říct, že nelze zobecňovat. To znamená, že v následujícím seznamu pravděpodobných zlatokopek můžete najít i ženy, které rozhodně po penězích neprahnou. Kromě slunečního znamení hrají roli i jiné věci. Takže i když náhodou zjistíte, že dáma vašeho srdce je v tomto seznamu, nemusíte se s ní okamžitě rozcházet.

    I když, na druhou stranu, víte, co se říká. Na každém šprochu pravdy trochu. To, že tyto ženy mají rády peníze, ale nemusí opravdu znamenat, že z vás budou chtít vydolovat všechno, co máte na účtu nebo v peněžence.

  • 1.

    Rak

    Rak

    Ženy ve znamení Raka jsou sice empatické a starostlivé, ale snad právě proto oceňují jistotu a stabilitu ve svých vztazích. Hledají tedy partnery, kteří jim poskytnou emocionální a finanční podporu. Ale i když to může vypadat, že jim jde jen o peníze, pravdou je, že často upřednostňují potřeby svých blízkých před svými vlastními, čímž vytvářejí harmonické partnerství.

     

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Raka: Jaké znamení se k němu hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Raka: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Panna

    Panna

    Praktické a analytické Panny mají doslova ostříží zrak pro nejmenší detaily, včetně finančních záležitostí. I když je nemotivují jen peníze, váží si partnera, který s financemi hospodaří zodpovědně. Panny jsou vysoce organizované a milují stabilní prostředí. Tahle vlastnost se projevuje i v jejich romantických vztazích, proto preferují partnery s podobnými finančními hodnotami a dlouhodobými cíli.

     

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Pannu: Jaká znamení se k ní hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Pannu: Jaká znamení se k ní hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 3.

    Kozoroh

    Kozoroh

    Ženy narozené ve znamení Kozoroha jsou ctižádostivé a touží silně po úspěchu. To se týká i jejich vztahů. Váží si partnerů, kteří jsou cílevědomí a finančně zodpovědní. Kozorožky touží po stabilitě a jsou ochotny vynaložit značné úsilí, aby dosáhly svých cílů. Finanční zajištění je pro ně prostředkem k položení základu pro dlouhodobý vztah.

     

     

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Kozoroha: Jaké znamení se k němu hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Kozoroha: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 4.

    Štír

    Štír

    Štírky jsou intenzivní a vášnivé a ve svých vztazích si cení především loajality. Ani je nemotivují peníze, ale váží si partnerů, kteří jsou finančně zodpovědní a oddaní. Preferují dlouhodobá, emocionálně a finančně stabilní partnerství.

     

     

     

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Štíra: Jaké znamení se k němu hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Štíra: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 5.

    Býk

    Býk

    Býci jsou zemské znamení a ženy narozené ve znamení Býka si velmi cení finanční stability. Milují proto muže, kteří jsou spolehliví, nerozhazují peníze a dokážou zajistit finančně jejich budoucnost. Nemusí být nutně zlatokopy, ale ve vztahu touží po praktičnosti a pohodlí. K tomu potřebují dostatek finančních prostředků. Ženy ve znamení Býka jsou proslulé svou vytrvalostí a tolerancí, což z nich dělá oddané partnerky.

     

     

    VIDEO: Horoskop lásky pro Býka: Jaké znamení se k němu hodí

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Býka: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz