Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kdo před ostatními skrývá bolest a trápení? Je to těchto pět znamení

/
  • (iStock)
    28. července 2023 ● 06:00

    Zadržujete emoce před druhými? Raději se se slzami skryjete někde v ústraní a nechcete, aby o tom druzí věděli? Nebo patříte dokonce k těm, kteří své city potlačují. Někdo prostě emoce vyjadřovat neumí, natož dávat najevo, že se trápí.

    Není samozřejmě dobře, když emoce zcela potlačujeme, někdy je vhodné se s trápením svěřit aspoň někomu, nebo vyhledat odbornou pomoc. Kterých pět znamení skrývá svou bolest?

  • 1.

    Štír

    Štír
    Autor: istock.com
    Štíři jsou sice intenzivní a vášniví a plní emocí, ale snad právě kvůli svému sklonu k tajnůstkaření jsou velmi zranitelní. I proto svoje emoce často raději skrývají, aby je druzí nezranili ještě víc. Tak raději sklopí hlavu a svoje emoce nedají najevo.

     

     

     

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Štír

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 2.

    Kozoroh

    Kozoroh

    Kozorozi jsou velmi pragmatičtí lidé, kteří jsou velmi důrazně proti tomu, aby druhým ukazovali svoje emoce. A to dokonce i nejbližším přátelům či partnerům. Je to proto, že si myslí, že by to znamenalo projevení slabosti, a to je něco, co Kozoroh skutečně nikdy nechce. Nemůže si dovolit být zranitelný, tak se raději vyhýbá projevování emocí či bolesti. Otevře se jen tehdy, když si někdo získá jeho důvěru.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 3.

    Ryby

    Ryby

     

    Ryby jsou sice velice citlivé a emotivní, ale když prožívají intenzivní utrpení či bolest, často je raději před ostatními skrývají za masku úsměvu. Nebo se ponoří do kreativních aktivit, v nichž můžou svoje pocity zvládnout samy a v soukromí.

     

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Ryba

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

  • 4.

    Rak

    Rak

    Raci jsou velmi často laskaví a starostliví. A velmi často raději nasadí masku statečnosti, aby ochránili své blízké před stresem z jejich vlastní bolesti či utrpení. Vždy se snaží upřednostnit potřeby druhých před svými vlastními.

     

     

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Rak

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 5.

    Panna

    Panna

    Panny jsou realistické a analytické. Často maskují bolest tím, že se soustředí na svou práci a povinnosti. Je pro ně lepší být zaneprázdnění, protože jedině tak zapomenout na své emocionální problémy. Pokud cítí nějaké zranění, nejraději své pocity pohřbí hluboko ve svém srdci. Je jen velmi těžké přimět Pannu, aby se otevřela.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz