Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Snílci, vizionáři a průkopníci zvěrokruhu. Těchto pět znamení míří hodně vysoko

/
  • (iStock)
    4. září 2023 ● 06:00

    Snít ve velkém a mířit vysoko není pro každého přirozené. Některá znamená mají vrozenou touhu, která je nutí letět až ke hvězdám, stanovovat si ambiciózní cíle a neúnavně na nich pracovat.

    Mezi ty, kteří míří za všech okolností hodně vysoko, patří pět znamení. V čem se liší od ostatních? Mají neúnavné odhodlání, neochvějný optimismus a také osobnostní charakteristiky, díky nimž jsou pro druhé inspirací. Kdo se nachází v seznamu největších ambiciózních snílků?

  • 1.

    Beran

    ...

    Nebojácní průkopníci

    Berani vyzařují jedinečnou energii a odhodlání. Jejich neochvějné sebevědomí a nebojácnost z nich dělá přirozené vůdce. Lidé narození ve znamení Berana sní opravdu ve velkém a mají odvahu razit nové cesty, což z nich dělá průkopníky ve všech možných směrech. Nikdy se nezaleknou překážek, protože splnění jejich snů je pro ně prioritní.

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Beran

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 2.

    Lev

    ...

    Kreativní vizionáři

    Lidé narození ve znamení Lva jsou známí pro svou kreativní brilantnost a magnetické charisma. Jejich vrozená potřeba uznání je nutí snít ve velkém a projevovat své vize na velkých scénách. Milují pozornost a nebojí se prosadit jakýkoli názor. Vždy míří vysoko a přijímají velké výzvy. Díky své vnitřní lví odvaze se nebojí překonávat překážky. Pokud je někdo, kdo má vize, které se skutečně splní, jsou to Lvi. Jejich život je plný kreativních snů.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Lev

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

     

  • 3.

    Střelec

    ...

    Dobrodružní snílci

    Střelci jsou ohnivé znamení, které se vyznačuje bezmezným nadšením a láskou k dobrodružství. Střelci sní ve velkém především hledáním nových obzorů a zkušeností. Jejich neukojitelná zvědavost podněcuje jejich ambice, když míří vysoko, aby si rozšířili intelektuální a zkušenostní obzory. Neustále se pokoušejí naučit něco nového a inspirují se vším neznámým. Nebojí se jít do neznáma a nebojí se ani překážek, protože ví, že nic není zadarmo.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Střelec

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 4.

    Kozoroh

    ...

    Ambiciózní bojovníci

    Kozorozi jsou synonymem ambicióznosti a odhodlání. Lidé narození v tomto znamení jsou poháněni silnou touhou stoupat po žebříčku úspěchu co nejvýš. Jsou to zřejmě nejpracovitější jedinci ze zvěrokruhu. Jejich praktičnost a vytrvalost jim umožňuje snít ve velkém a pak pomalu a pečlivě pracovat na svých cílech. Kozorozi jsou ambiciózní dříči, kteří často dosahují pozoruhodných výkonů.

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 5.

    Vodnář

    ...

    Inovativní idealisté

    Vodnáři v sobě skrývají jedinečnou směs inovativnosti a idealismu. Jejich progresivní myšlení a humanitární rozhled je nutí směřovat k velkým snům o tom, jak smysluplně ovlivní společnost. Vodnáři míří vysoko už tím, že posouvají hranice konvenčního myšlení a prosazují nekonvenční myšlenky. V prosazování originálních myšlenek jsou Vodnáři skutečně nedostižní a jedineční.

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Vodnář

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz