Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Kdo se cítí dobře, když je pod tlakem, a nic ho nerozhodí? Je to těchto pět znamení

/
  • (iStock)
    12. července 2023 ● 06:00

    Stresující, náročné a zdánlivě neřešitelné situace jsou běžnou součástí našich život. Ne všichni v takových situacích reagujeme stejně. Někoho dokáže i sebemenší nepříjemnost vykolejit, jiní dokážou zachovat chladnou hlavu. Když jde do tuhého, jsou naopak úspěšnější.

    Ve zvěrokruhu je pět velice mentálně silných znamení, která s největší pravděpodobností v každé situaci zareagují pozitivně a racionálně. Krize je nerozhodí, a naopak pod tlakem nejvíc prosperují. Kdo k nim patří?

  • 1.

    Kozoroh

    ...

    Kozorozi jsou takoví mravenci zvěrokruhu. Pracovití, soustředění a cílevědomí. Nikdy se nedají odstrčit, vyvést z míry nebo rozptylovat překážkami či nepříjemnostmi. Stresující situace využívají jako tlakový hrnec páru, je to pro ně jen víc energie ke spálení a víc nafty, aby se rychleji dostali do cíle. Kozorozi jsou zemské znamení, které jim dává schopnost stát nohama na zemi a vládnoucí planeta Saturn jim dává pragmatismus. Jsou to od přírody řešitelé problémů, z nichž nikdy nešílí, naopak jim čelí.

     

  • 2.

    Vodnář

    ...

    Stejně jako Kozoroh je Vodnář ovládán Saturnem, což jim dává zenovou vytrvalost, zvláště pokud se ocitnou tváří v tvář nepřízni osudu. Ani hurikán je neodradí od jejich cílů. Jsou skvělí v multitaskingu, dokážou provádět několik úkolů najednou, aniž by se zapotili nebo z toho měli nervy. Jejich běžný denní harmonogram úkolů je vždy nabitý, takže jsou zvyklí každodenně žonglovat se spoustou úkolů a projektů. Průměrný člověk by už dávno omdlel a raději by utekl, ale Vodnář nikoli. Naopak dokáže vše zvládat se záviděníhodným klidem a moudrostí starších a zkušených lidí.

     

  • 3.

    Býk

    ...

    Býk je zemské znamení, které vždy a v každé situaci najde řešení. Postavte je do deště a oni vždy najdou deštník nebo místo, kam se schovat. Nikdy je nepřemůžou emoce a hluboce uvnitř pohrdají těmi, kteří se emocemi nechají unášet. Nemají rádi blázny ani dramatické výstupy lidí, kteří vytvářejí pouze chaos. Jsou vyrovnaní i v těch nejobtížnějších situacích, což jim druzí závidí. Nenávidí ustarané a nervózní lidi, kteří mají tendenci špatné situace jen zhoršovat.

     

  • 4.

    Váhy

    ...

    Existuje důvod, proč znamení Váhy symbolizují váhy. Váhy vždy hledají rovnováhu v každé situaci. Uvědomují si, že zbytečné trápení se nad novým problémem vytváří pouze další problém. Jakmile se objeví další problém, vytváří se efekt sněhové koule, kdy vás nakonec zavalí lavina problémů. Místo toho, aby byly Váhy neurotické a představovaly si ty nejhorší scénáře, raději vypracují plán, jak problém vyřešit hned v zárodku. I když se někdy kvůli tomu mohou zdát, že jsou ledově chladné, ony mají pocit, že je lepší vypadat chladně než trpět neustálým „táním“ a hroucením se nad problémy.

     

  • 5.

    Panna

    ...

    I Panny jsou zemské znamení, kterému vládne planeta Merkur. Panny jsou i díky tomu pilné, opatrné a oddané. Jsou to perfekcionistky zvěrokruhu, které se vždy snaží věci trochu vylepšit praktickými činy. Nezhoršují situace tím, že by se nechaly pohltit strachem či stresem. Jsou výborné, pokud jde o myšlení na vlastní pěst a také v tom, aby byly vždy o krok napřed před ostatními. Pod tlakem se jim pracuje nejlépe a vždy vidí světlou stránku, než aby se nechaly pohltit temnotou. Když jim život nabídne citrony, udělají si z nich limonádu nebo si otevřou stánek a budou profitovat z nepřízně osudu.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz