Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Manipulátoři zvěrokruhu. Kdo rád překrucuje slova a chce druhé ovládat?

/
  • (iStock)
    10. července 2023 ● 06:00

    Určitě někoho takového znáte. Existují jedinci, kteří mají talent na hraní myšlenkových her. Tyhle hry zahrnují nenápadnou manipulaci, psychologické taktiky a strategické manévry s cílem získat kontrolu nad druhými nebo vytvořit zmatek.

    Myšlenkové hry nejsou zdravé a nevedou ke skutečnému spojení mezi lidmi. Přesto jsou určitá znamení zvěrokruhu, která mají k takovým metodám sklon. Patří k nim čtyři znamení, která jsou mistry v manipulaci.

  • 1.

    Blíženci

    ...

    Blíženci, vzdušné znamení, kterému vládne Merkur, jsou proslulí dvojí povahou. Mají vrozenou schopnost přizpůsobit se a manipulovat se situacemi tak, aby vyhovovaly jejich požadovanému přání. Myšlenkové hry Blíženců jsou často poháněny jejich zvědavostí a touhou po intelektuální stimulaci. Vynikají v překrucování slov, vytváření nejednoznačnosti a používání nejrůznějších triků, aby ostatní udrželi ve střehu. I když jejich záměry nemusí být vždy zlomyslné, jejich záliba v těchto hrátkách může u ostatních vyvolat emocionální zmatek.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Blíženec

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 2.

    Štír

    ...

    Štír, vodní znamení, kterému vládne Pluto, je známý svou intenzivní a tajemnou povahou. Štíři si libují v pronikání do hlubin lidské psychiky a jejich osobní mindráky jsou poháněny touhou po moci a ovládání ostatních. Štíři velmi dobře rozumí lidským emocím a tyto znalosti využívají k manipulaci a vyvolávání reakcí u ostatních. Velmi dobře umí skrývat svoje skutečné záměry, což dodává jejím hrám prvek intrik, díky čemuž jsou doslova mistry manipulace.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Štír

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 3.

    Kozoroh

    ...

    Kozoroh, zemské znamení, kterému vládne Saturn, je velmi ambiciózní a strategický ve svém přístupu k životu. Kozorozi mají přirozený talent pro myšlenkové hry s druhými a jsou často pohánění touhou po úspěchu a dominanci. Kozorohové dovedou analyzovat situace, spočítat si rizika a používat rafinované taktiky, aby získali výhodu. Jejich trpělivá a vypočítavá povaha jim umožňuje pečlivě organizovat hry mysli, které slouží jejich dlouhodobým cílům. Tyhle hrátky nedělají obvykle pro zábavu, ale u ostatních mohou vyvolat pocit neklidu a zmatku.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 4.

    Vodnář

    ...

    Vodnáři, vzdušné znamení, kterému vládne Uran, jsou známí svou intelektuální zdatností a nekonvenčním myšlením. Bravurně dokážou využít svůj intelekt a důvtip k rafinované manipulaci s ostatními. Vodnáři vynikají v myšlenkových hrách, které ostatní nutí zpochybňovat jejich vlastní názory a přesvědčení. Vodnáři se dokážou emocionálně odpoutat a přistupují k situacím analyticky, což z nich dělá výborné manipulátory. Jejich manipulativní chování podkopává důvěru, komunikaci a emoční pohodu. Je potřeba stanovit si zdravé hranice.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Vodnář

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz