Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Znamení zvěrokruhu, která se bez dovolené u moře neobejdou! Patříte mezi ně?

/
  • Některá znamení pobyt u moře zbožňují
    Některá znamení pobyt u moře zbožňují (iStock)
    3. července 2023 ● 06:00

    Nastává období vytoužených letních dovolených plných poznávání, relaxace a… Někdy také povalování se na pláži s drinkem v ruce. Která znamení si vybírají dovolenou podle toho, zda je v dosahu moře? Tato se bez něj neobejdou!

  • 1.

    Ryby (21. 2. — 20. 3.)

    Znamení zvěrokruhu

    Ryby se cítí na pláži doslova jako ryby ve vodě. Mají rády plavání i povalování se na lehátku. Při opalování s radostí poslouchají šumění vln, což jim přináší blahodárný pocit uvolnění a klidu. Navíc kde jinde se zasněným Rybám lépe přemýšlí a dává průchod své pestré fantazii než právě na lehátku? Když zažívají tu pravou pohodu, jde o ideální chvíle, kdy mohou stavět své vzdušné zámky a vysnívat si svou budoucnost. Díky pobytu u moře se Ryby cítí obvykle jako znovuzrozené a mají dobrou náladu.

     

    VIDEO: Jaká barva se k vám hodí podle znamení zvěrokruhu? Podívejte se:

    Video
    Video se připravuje ...
    Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše? • Videohub

  • 2.

    Blíženci (22. 5. — 21. 6.)

    Znamení zvěrokruhu

    Dotaz, zda mají Blíženci raději moře, nebo hory, je předem zodpovězený. I když jsou Blíženci akčním a zvídavým znamením, nejlépe se cítí, když jsou při tom hezky v teple. Slunce a moře jim dodává sílu, navíc jako správní romantici milují Blíženci pozorování ranního rozbřesku i večerního západu nad mořem. To však ještě neznamená, že v exotických krajích mají Blíženci v úmyslu jenom lenošit. Naopak. Pro zrozenkyně tohoto znamení, které nikdy nepřejde touha poznávat, je ideální skloubit výletění se zábavným koupáním. V takovém případě považují svou dovolenou za skutečně vydařenou a nejlépe tím dobijí energii.

     

  • 3.

    Lev (23. 7. — 22. 8.)

    Kdo bude v květnu náchylnější k hádkám podle znamení zvěrokruhu?

    Lvi mají rádi dobré jídlo i veselé zábavné party, a to obojí jim dokáže hotelový resort přímo u moře nabídnout. Na dlouhé túry Lvy většinou moc neužije, zato na společenské večírky nebo grilování venku během teplých letních večerů až dlouho do noci ano. A kromě toho Lvy fascinuje podvodní mořský svět a vodní sporty, které si během letní dovolené u moře užívají naplno. Nutno podotknout, že na rozdíl od jiných znamení se Lvi budou cítit podobně dobře i na horách. Odpočinek u moře, včetně vodní zábavy, opalování a v neposlední řadě hotelový all inclusive přímo na pláži u nich o všem malinko vede. Díky full servisu se samolibí Lvi cítí ještě více středem pozornosti a žádoucí, což jim vyhovuje.

     

  • 4.

    Váhy (23. 9. — 23. 10)

    Čtyři znamení zvěrokruhu čeká jaro plné romantiky

    Váhy jsou na pláži jako doma. Umí si udělat pohodlí a vydrží strávit klidně celý den šnorchlováním nebo relaxovat na lehátku. Rády se opalují stejně, jako se rády potápí a pozorují mořský svět. Nepohrdnou ani projížďkou na lodi či jachtě s dobrou hudbou a občerstvením. Některé Váhy jakožto vzdušné znamení mají rády i surfování ve vlnách. Budou je bavit i další vodní sporty, jako jsou vodní lyže, skútr nebo jízda na dalších zajímavých atrakcích.

     

  • 5.

    Štír (24. 10. — 22. 11.)

    Kdo bude v květnu náchylnější k hádkám podle znamení zvěrokruhu?

    Štíři se rádi vyhřívají na sluníčku a neodolají žádné příležitosti k osvěžení a plavání. Moře jim v tomto směru naprosto vyhovuje. Nespočet různých sportovních aktivit a věcí k poznávání je pro Štíry nesmírně atraktivní. Štíři si rádi užívají všech požitků života a dovolená u moře je pro ně v tomto směru ideální. Je možné, že si ji prodlouží alespoň na měsíc a spojí jí s další turistikou, každopádně moře je pro Štíry velice podstatným cílem v jejich prázdninovém itineráři.

     

Autor: Tereza Brožová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz