Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Žijí si na vysoké noze: 5 znamení, která jsou předurčená zbohatnout

/
  • Znamení zvěrokruhu, která jednou zbohatnou
    Znamení zvěrokruhu, která jednou zbohatnou (iStock)
    13. března 2023 ● 06:00

    Každému bylo do vínku dáno něco jiného. Zatímco někdo si musí každý úspěch tvrdě vybojovat, jiný ho má skoro zadarmo. Najdou se jedinci, kterým bohatství spadne přímo do klína, protože je jim dáno osudem. Jakých znamení zvěrokruhu se to nejčastěji týká?

    Peníze a moc jsou hvězdami předurčené. Tahle znamení velice pravděpodobně během svého života zbohatnou. Na své straně mají planety i osud. Patříte i vy mezi budoucí milionáře? Přinášíme vám žebříček nejbohatších znamení.

  • 1.

    Beran (21. 3. — 20. 4.)

    Znamení zvěrokruhu, která jednou zbohatnou

    Energické ohnivé znamení Berana je velice ambiciózní. Je tvrdohlavé a dokáže jít přes mrtvoly. V kariéře díky tomu Berani dosáhnou téměř všeho, čeho si zamanou. A s tím souvisí i jejich nadprůměrně vysoký plat, kterého se zpravidla dočkají hned v začátcích své kariéry. Prestižní pracovní pozice Beranům umožňuje mít velké úspory, aniž by si museli cokoliv odpírat. Na kariérním žebříčku se nejenže drží vysoko, ale také v něm neustále stoupají. Často se uplatňují jako manažeři, ředitelé nebo vysoce postavení úředníci. A pokud budou obzvláště spořiví, dokážou mít časem na bankovním účtu naspořené statisíce až miliony. Stejně tak je možné, že větší finanční obnos peněz zdědí.

     

    Na co mají talent jednotlivá znamení zvěrokruhu? Podívejte se na video:

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop: Na co mají talent jednotlivá znamení? • Videohub

     

  • 2.

    Býk (21. 4. — 21. 5.)

    Znamení zvěrokruhu, která jednou zbohatnou

    Býci jsou tvrdohlaví a urputní. Když o něco stojí, jdou si za tím přímočaře a na nic se přitom neohlížejí. Ke všemu mají slabost pro finance, majetek a bohatství, kterého se během života snaží ze všech sil docílit. A prostřednictvím jejich stálosti a vytrvalosti, která jim byla dána do vínku, se jim to skutečně může povést. Býci mají zájem o luxus, shromažďují proto drahé a kvalitní věci, ideálně včetně nemovitostí. Vyčkávají, až dokud nezvýší svou hodnotu, což umí dokonale vystihnout. Když pak nějaké své zhodnocené drahocennosti prodají, přinese jim to pěkný balík.

     

  • 3.

    Panna (23. 8. — 22. 9.)

    Znamení zvěrokruhu, která jednou zbohatnou

    Panny jsou důsledné a pracovité. I když úspěch mají většinou vydřený. Díky jejich ctižádosti a neustálému šetření, nemají nouzi o finance. Navíc má tohle znamení podle hvězd velkou šanci, že jednou vyhraje solidní částku pěnez, která jim umožní žít na vysoké noze. Panny vždy přemýšlejí dopředu a už v mládí si spoří na důchod. Zdaleka však nejde o jejich jedinou investici. Všechny pečlivě zvolené investiční fondy jim zkrátka vynáší. Podnikatelé ve znamení Panny se vždy setkají s úspěchem, který jejich firmu udrží dlouhodobě v kladných zelených číslech.

     

  • 4.

    Štír (24. 10. — 22. 11.)

    Znamení zvěrokruhu, která jednou zbohatnou

    Štíři jsou důmyslní mistři manipulace. Intriky jim obvykle umožní mít na kontě celou řadu úspěchů, včetně zbohatnutí. Všechno zvládají přesně naplánovat tak, aby to vyšlo. Neštítí se při tom ovlivňovat druhé ke svému vlastnímu prospěchu a na jejich dobro se neohlíží. I když v případě Štírů nemůže být řeč o férové hře, takové chování jim prochází, a co víc zajišťuje jim materiální i finanční dostatek. Ten se prostřednictvím výhodných investic a série úspěšných riskování časem přemění v bohatství. Na kontě mívají zralí lidé ve Štíru nezřídka kdy miliony. Kromě toho podobně jako u Pann i u Štírů existuje slušná šance, že jednoho dne vyhrají v loterii jackpot.

     

  • 5.

    Kozoroh (22. 12. — 20. 1.)

    Znamení zvěrokruhu, která jednou zbohatnou

    Kozorozi jsou bezkonkurenčně největší workoholici z celého zvěrokruhu. Všechno co mají je důsledkem stálé snahy a vysoké inteligence. Neustále se rozvíjejí. Dochází na různé kurzy a navyšují si vzdělání. V práci se mohou postupně vyšplhat až na nejvyšší pozici a nemají přitom ani adekvátní konkurenci. Není divu, že peněženka zrozenců v Kozorohu rozhodně nezeje prázdnotou, naopak, doslova praská ve švech. Větší problém než peníze vydělat, mají Kozorozi s tím je utrácet. Vzhledem ke svému obvyklému zaměstnání v řadách právníků, lékařů, ekonomů či informačních techniků jim nezbývá moc volného času. Nejčastěji tak své peníze utrácejí za moderní vybavení domácnosti.

     

Autor: Tereza Brožová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz