Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Mají nejlepší vztah se svou matkou: Kozoroh a další 3 znamení patří mezi největší mamánky!

/
  • Největší mamánci zvěrokruhu
    Největší mamánci zvěrokruhu (iStock)
    5. června 2023 ● 06:00

    Některá znamení se občas chovají, jako by ani nikdy nedospěla. A i když už jim dávno není pět, neustále vyhledávají přítomnost své matky. Jaká znamení zvěrokruhu mívají nadstandardní vztahy se svými matkami a kdo se v jejich blízkosti drží i v dospělosti? Tohle jsou čtyři největší mamánci zvěrokruhu.

  • 1.

    Beran (21. 3. — 20. 4.)

    Znamení zvěrokruhu

    I když energičtí Berani působí na první pohled jako společenské a nezávislé znamení, na svou rodinu, konkrétně zejména na matku nedají dopustit. Berani rádi zůstávají bydlet u rodičů až do pozdní dospělosti, a někdy se dokonce neosamostatní vůbec. Užívají si opečovávání od svých maminek a těží veškeré benefity ze společnosti rodičů. Na druhou stranu je výhodou, že se Berani nestydí s nimi společně vyrazit na výlet nebo dovolenou a společné chvíle s rodiči si užívají naplno. Berani mívají se svými matkami hluboké a neobvykle silné pouto, které jim vydrží po celý život.

     

    VIDEO: Jakým jste rodičem podle znamení? Podívejte se:

    Video
    Video se připravuje ...
    Rodič podle znamení • Videohub

  • 2.

    Rak (22. 6. — 22. 7.)

    Znamení zvěrokruhu

    Raci jsou rodinné typy každým coulem. Je pro ně běžné, že si blízký kontakt se svou matkou udrží i v dospělosti. Raci často maminkám svěřují na hlídání své děti, a každý den si s nimi volají a píší, i když se vídají několikrát týdně. Maminky jsou pro Raky vždycky na prvním místě, ať se děje cokoliv, takže je upřednostňují před svým okolím. Někdy mají ženy narozené v tomto znamení blíže ke své matce než ke svému partnerovi. Tak či tak, Raci udělají cokoliv pro udržení dobrých a pevných rodinných vztahů. U svých matek hledají oporu i vzor. Zbožňují jejich rady a řídí se i jejich názory. Pokud někdo dokáže Raky nasměrovat správným směrem, je to právě jejich matka.

     

  • 3.

    Lev (23. 7. — 22. 8.)

    Kdo bude v květnu náchylnější k hádkám podle znamení zvěrokruhu?

    Lvi jsou vyhlášení mamánci. Všichni vědí, že u nich přes jejich maminku nejede vlak. Dají téměř vždycky na její rady, a pokud se nezamlouváte mamince Lva, nemáte šanci ani u něj samotného. Pro maminku je egoistický a sebestředný Lev většinou vždy na prvním místě a stejně tak ona pro něj. Společenský Lev si rád vychutnává péči rodičů například, když má kocovinu po náročném večírku a svěřuje jim bez váhání do péče i své děti. A i když Lvi čas od času se svými rodiči také nesouhlasí a někdy dojde ke konfliktům, naštvanost je obvykle brzy přejde, aby se opět mohli těšit jejich přízni. Baví je být středem pozornosti a obdivů ze strany rodičů. Samolibým Lvům se totiž líbí, že jsou v očích svých matek dokonalí a bezchybní.

     

  • 4.

    Kozoroh (22. 12. — 20. 1.)

    Znamení zvěrokruhu

    Kozorozi se kromě práce hodně soustředí na rodinu. Od svých maminek se Kozorozi ve svém dětství s radostí učili zodpovědnosti a praktičnosti. V dospělosti jim tak rádi ukazují, jakých úspěchů díky nim dosáhli. Je jedno, zda jde o povýšení v práci, dokončené studium nebo zvednutý plat, Kozorozi se vždy nejprve pochlubí svým maminkám. Projevují jim vděčnost a lásku za péči, které se jim od nich dostává. A co víc, snaží se jim jí oplácet.

     

    Matky jsou ke všemu obvykle prvními, s kým vás partner Kozoroh seznámí. Proto byste se měla snažit na matku Kozoroha udělat dobrý dojem, protože Kozorozi jim většinou plně důvěřují. Jejich pozitivní názor na vás je pro ně nesmírně důležitý. Stačí nepatrná kritika nebo zmínka maminky Kozoroha na vaši adresu a máte smůlu. Kozoroh je schopen kvůli tomu ukončit vztah i kamarádství. Maminky Kozorohům obvykle pomáhají stát se lepší verze sebe samotných, takže se nebojí řídit jejich moudrými doporučeními, které jim dávají.

     

Autor: Tereza Brožová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz