Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Navždy single! Tato 4 znamení nejsou předurčená pro stálý vztah

/
  • Komu vyhovuje být sám?
    Komu vyhovuje být sám? (istock.com)
    28. června 2023 ● 06:00

    Zatímco někteří touží po lásce na celý život, najdou se i volnomyšlenkáři, kteří jsou naopak spokojenější, když jsou nespoutaní. Zjistěte, zda patříte i vy mezi čtyři nezkrotná znamení zvěrokruhu, kterým je lépe, když jsou single.

  • 1.

    Vodnář (21. 1. — 20. 2.)

    Znamení zvěrokruhu

    Vodnáři jsou sice inteligentní, sociální cítění ale poměrně postrádají. Ve vztahu to s nimi není vůbec jednoduché. Ženy narozené v tomto znamení nejsou příliš ochotné se vázat. Jsou dobrodružné povahy, a navíc poměrně rády poučují ostatní. Vodnářky jsou proslulé svými pesimistickými názory a uzavřeností. Nikoho si moc nepouští k tělu a někdy dokážou být mírně paranoidní. Málokomu Vodnáři odhalí své skutečné já. Kdykoliv se ve vztahu začnou cítit příliš spoutaní, okamžitě z něj uprchnou.

     

    VIDEO: Jak na výchovu dětí podle znamení? Podívejte se:

    Video
    Video se připravuje ...
    Výchova dětí podle znamení • Videohub

  • 2.

    Beran (21. 3. — 20. 4.)

    Znamení zvěrokruhu

    Berani jsou impulzivní a urážliví, což bývá příčinou jejich častých konfliktů. Ve vztahu doslova s nikým nevydrží. Sice se nebojí tolik závazků jako ostatní znamení, na rozdíl od nich si však s málokým rozumí natolik, aby se mohl stát jejich celoživotním partnerem. Na každém si časem najdou nějaké mouchy, navíc energičtí a společenští Berani milují zábavu. O žádnou nesmí přijít a nikde nesmějí chybět. Jen těžko budou hledat protějšek, který by toleroval jejich paličatost spolu s flirtováním téměř s každým, kdo projde okolo.

     

  • 3.

    Štír (24. 10. — 22. 11.)

    Znamení zvěrokruhu

    Štíři jsou záhadní, tajemní a manipulativní, což jejich vztahům zrovna neprospívá. Dokážou udělat téměř cokoliv, aby nakonec dosáhli svého. Jsou mazaní a lstiví, takže jejich plány pravděpodobně ani nerozpoznáte. Dokážou se tvářit jako skutečná neviňátka, a přitom si myslí a chystají na vás pravý opak. Na Štírky se obecně vyplatí dávat si dobrý pozor. Je známé, že Štíři jsou sice smyslní, preferují však známost na jednu noc. Ve vztazích totiž hledají neustále nové milostné zkušenosti a prožitky, baví je se seznamovat s novými lidmi.

     

  • 4.

    Střelec (23. 11. — 21. 12.)

    Čtyři znamení zvěrokruhu čeká jaro plné romantiky

    Střelci jsou svobodomyslnými jedinci, kteří nedopustí, aby je cokoliv drželo na místě. Snažit se je zastihnout doma, je pro jejich partnera marný boj. Jsou to dobrodruzi, kteří jsou neustále jednou nohou venku ze dveří. Také ve vztahu mívají neustále pocit, jako by je ten druhý svazoval a brzdil v jejich možnostech. Střelci se zkrátka pro vážný vztah moc nehodí. Stejně tak jejich protějšek, pokud není stejně naladěný jako oni, s nimi přestává být časem spokojený. Chování Střelce ho může přivádět doslova k šílenství. Ve vztahu se Střelcem nikdy nebude šťastný ten, kdo je vysloveně usedlý typ, touží po dětech a má rád svůj klid. Takovou budoucnost mu totiž Střelec většinou slíbit nedokáže.

     

Autor: Tereza Brožová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz