Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Mohlo za jejich rozchod znamení zvěrokruhu? Tyto slavné páry byly podle hvězd odsouzeny k zániku

/
  • Slavné páry, které se k sobě podle horoskopu nehodí
    Slavné páry, které se k sobě podle horoskopu nehodí (Profimedia)
    1. dubna 2023 ● 06:00

    Jsou slavní a úspěšní a dlouhou dobu k nim vzhlížely tisíce fanoušků. Řeč je o celebritách, které bývaly nerozlučné, nakonec však jejich milostný vztah ztroskotal. Stalo se tak kvůli hvězdám? Tohle jsou nejslavnější partnerské dvojice, kterým mohlo jejich společné soužití nepříznivě ovlivnit i jejich znamení zvěrokruhu.

  • 1.

    Brat Pitt (Střelec 24. 10. – 22. 11.) a Angelina Jolie (Blíženci 22. 5. – 21. 6.)

    Slavné páry, které se k sobě podle horoskopu nehodí

     

    Vzdušní Blíženci a ohniví Střelci se k sobě příliš nehodí. Přestože obě tato znamení mají smysl pro humor a slabost pro společenské akce i zábavu, dochází mezi nimi velice často k souboji názorů. Střelci i Blíženci jsou nezávislé nesvázané povahy a kromě tvrdohlavosti mají společné i to, že neradi přejímají zodpovědnost za druhé. Jsou nespolehliví a mají co dělat, aby zvládli péči sami o sebe. V případě Brada Pitta (Střelec) a Angeliny Jolie (Blíženci) podle novinářů docházelo k častým hádkám a neshodám, což je pro tato dvě znamení typické. Obě dvě jsou upovídaná a stojí o to mít neustále poslední slovo.

     

    Jaký bude rok 2023 pro znamení Střelce? Podívejte se na předpověď astroložky:

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro rok 2023 - Střelec • Videoredakce ženských webů

  • 2.

    Reese Witherspoon (Beran 21. 3. - 20. 4.) a Jim Toth (Lev 23. 7. - 22. 8.)

    Slavné páry, které se k sobě podle horoskopu nehodí

     

    Před pár dny oznámila herečka Reese Witherspoon rozpad už druhého manželství s Jimem Tothem. Zdá se, že nakonec ani jí s manželem hvězdy nepřály. Berani a Lvi jsou rádi středem pozornosti a není výjimkou, že mezi nimi dochází k časté rivalitě, závisti a konkurenčním bojům. Obě tato znamení jsou ráda ve vůdčím postavení, proto jsou zvyklá, že vše běží tak, jak si zrovna zamanou. Co když mají ale najednou zcela jiný názor na věc? Pak se nevyhnou dusnu v domácnosti, které přetrvá i několik týdnů. Usmíření jim trvá dlouho i kvůli tomu, že ani jedno ze znamení nerado dělá první krok, protože ho vnímá jako proces ponížení. Lvi a Berani si moc nesednou ani jako kolegové nebo přátelé, často se na sebe vzájemně uráží a prosazují své ego na úkor toho druhého, proto milostné partnerství mezi nimi nebývá časté.

     

  • 3.

    Kim Kardashian (Váhy 23. 9. – 23. 10.) a Kanye West (Blíženci 22. 5. – 21. 6.)

    Slavné páry, které se k sobě podle horoskopu nehodí

     

    Už třetí manželství s raperem Kanye Westem se rozpadlo Kim Kardashian. Přestože jsou Váhy vzdušné a poměrně komunikativní znamení, mají i poněkud výrazné nedostatky, které jim znesnadňují soužití s ostatními. Nejen, že jsou Váhy nerozhodné, ale často se též rády zbavují zodpovědnosti a povinností, které s oblibou přehazují na druhé. A právě Blíženci jsou na mazanost Vah celkem citliví, navíc sami mají raději zábavu než povinnosti, proto takové negativní vlastnosti Váhám nehodlají dlouho tolerovat.

     

  • 4.

    Monika Absolonová (Váhy 23. 9. - 23. 10.) a Tomáš Horna (Štír 24. 10. - 22. 11.)

    Slavné páry, které se k sobě podle horoskopu nehodí

     

    Kombinace nerozhodných Vah a lstivého manipulativního Štíra není příliš šťastná, což se nakonec projevilo i u zpěvačky Moniky Absolonové a jejího přítele Tomáše Horny. Štíři jsou záhadní a tajemní, zatímco vzdušné a upovídané Váhy rády o všem mluví narovinu. Nesnášejí nespravedlnost a už vůbec nesnesou, když se jim lže do očí. Štíři mívají ve vztazích obecně problém s tím, že kolikrát aniž by si to sami vůbec uvědomovali, něco jiného druhému říkají a něco jiného si myslí. Lidem, kteří vyžadují od ostatních upřímnost, jako jsou Váhy, to ale pochopitelně vyhovovat nebude, což vede jen k neustálým sporům a ze strany Vah k častým výslechům, které Štíři nemohou vystát.

     

Autor: Tereza Brožová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz