Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tahle znamení mají talent na vše, co zkusí! Patříte mezi ně?

/
  • (iStock)
    22. února 2023 ● 06:00

    Popravdě, je těžké být skvělý ve více věcech. Například zpěváci nejsou vždy úspěšní herci a vždy je pak příjemným překvapením najít herce, který umí i perfektně zpívat. Jen si vzpomeňte na film Mamma Mia, kde populární herci nejen hrají, ale také zpívají. Například Pierce Brosnan moc dobře nezpívá, ale Meryl Streep ano. Někteří lidé mají dar zvládnout dobře téměř cokoliv.

    I když není nemožné zdokonalit se ve více dovednostech, někteří to mají snazší než druzí, částečně díky svému znamení zvěrokruhu. Podle astroložky Desiree Roby Antily, mají tři nejtalentovanější znamení zvěrokruhu společnou jednu velmi důležitou věc. Všechna tři mají podobnou vnitřní energii. Ta nejtalentovanější jsou také nejvíc flexibilní a ambiciózní a dokážou proto zazářit v jakémkoli prostředí. Kdo k nim patří?

  • 1.

    Blíženci (21. května – 20. června)

    blíženci

    Pokud by se vyhlašovala soutěž v tom, kdo je ze dvanácti znamení zvěrokruhu nejtalentovanější, s největší pravděpodobností by zvítězili Blíženci. Jsou od přírody zvídaví a udělají si vždy čas na to, aby se naučili vše, co je třeba vědět o předmětu nebo aktivitě, které je momentálně zajímají. Podle astroložky Desiree Antily jsou Blíženci džentlmeni všech profesí a mají schopnost naučit se nové věci rychlostí blesku. Chtějí se naučit malovat? Zajdou si na víkendový kurz a v neděli už můžou vystavovat v galerii. Kombinace jejich proměnlivé povahy a vládnoucí planety Merkur z nich dělá neuvěřitelně všestranné a inteligentní osoby.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký horoskop práce a financí na rok 2023 • Videohub

  • 2.

    Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

    střelec

    Ohniví Střelci milují nové zážitky. Baví je cestovat, poznávat nové lidi a různé kultury. Všechno to souvisí s jejich touhou prožívat život naplno. Jak říká astroložka Desiree Antila, během svých dobrodružných cest se neustále učili, osvojovali si různé jazyky, náboženství a filozofie. Jako ohnivá znamení mají přirozenou schopnost rychle se učit jakékoli nové věci, takže je snadné pochopit, proč jsou právě oni na seznamu nejtalentovanějších znamení.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký horoskop lásky na rok 2023 • Videohub

  • 3.

    Ryby (19. února – 20. března)

    ryby

    Jako poslední znamení zvěrokruhu vstřebaly Ryby energii předchozích jedenácti slunečních znamení. Díky tomu jsou schopny proniknout do svého podvědomí a využít svou moudrost k tomu, co chtějí. Ryby jsou velmi silně v kontaktu se svými emocemi, což jim pomáhá vyniknout v kreativních oblastech. Je velmi pravděpodobné, že mezi Rybami najdete herce, hudebníky nebo spisovatele, a v každé profesi, kterou budou dělat, odvedou neuvěřitelnou práci. Jejich schopnost cítit je činí nadanými v mnoha různých oblastech.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop zdraví na rok 2023 • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz