Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Extrémní dovolenkáři podle horoskopu: Kdo volné dny proleží na gauči a komu utečou nejrychleji?

/
  • Žena - odpočinek
    Žena - odpočinek (iStock)
    15. srpna 2023 ● 06:00

    Spoustu lidí čeká na dovolenou celý rok. Je to nejen čas vhodný pro odpočinek, ale také ideální období pro splnění nedořešených úkolů v domácnosti. To ovšem rozhodně není případ následujících znamení zvěrokruhu, která volné dny nejraději prolenoší, takže o nějaké efektivitě u nich rozhodně nemůže být řeč. Koho se to týká?

  • 1.

    Ryby (21. 2. — 20. 3.)

    Čtyři znamení zvěrokruhu čeká jaro plné romantiky

    Ryby jsou přirozeně opatrné a mají své vlastní pomalejší tempo. Než si ve volnu mezi svým fantazírováním usmyslí, co mají zrovna v plánu dělat, bývá jejich dovolená u konce. Mají tolik snů, plánů a vytoužených činností, že se nakonec většinou raději rozhodnou nedělat nic. Nemluvě o povinnostech v domácnosti. Úklid anebo třídění starých krámů jim nic moc neříká a rozhodně se do něj nehrnou. Nejraději tráví Ryby volný čas odpočinkem, při kterém se mohou nerušeně zasnít a nechat se unášet fantazií. Jediné, čemu se nebrání, je trávit své volné chvilky přemýšlením u dobré knihy, oblíbeného romantického filmu anebo někde u moře na pláži.

     

    VIDEO: Jaký sport se k vám hodí podle znamení? Podívejte se:

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskopy: Sport podle znamení • Videohub

  • 2.

    Beran (21. 3. — 20. 4.)

    Čtyři znamení zvěrokruhu čeká jaro plné romantiky

    Berani mají nejraději zábavu a akci. Na pobyt doma je o dovolené neužije. Není divu, že kvůli tomu v domácnosti nic nezvládají. Dovolenou tráví zásadně aktivním odpočinkem. Potkáte je proto v divadle, na tenisovém kurtu, na kole, ve fitness nebo třeba na pláži. Chvíli neposedí. Volno jim uteče zběsile rychlým tempem, což nezřídka kdy může vést u Beranů k frustraci. Ani se nenadějí a pracovní povinnosti jsou zpátky.

     

     

  • 3.

    Býk (21. 4. — 21. 5.)

    Kdo bude v květnu náchylnější k hádkám podle znamení zvěrokruhu?

    Býci jsou líní a do ničeho se jim moc nechce. Nejraději lenoší u televize se sáčkem brambůrků a dobrým jídlem. Výjimkou nejsou pro požitkářské Býky milující luxus ani exotické all inclusive dovolené, kde jejich touha po odpočinku vezme za své. Často Býky můžete zahlédnout, jak někde hodují, dopřávají si vybrané pokrmy v restauraci anebo se baví jakýmkoliv ze svých zájmů. Jediné, čemu se pohodlní zrozenci v tomto znamení nejen o dovolené vyhýbají obloukem, jsou domácí práce. Nezřídka kdy volný čas z tohoto ohledu většinou promrhají, takže zatímco se někde věnují svým zájmům, doma se jim kupí hordy nádobí i špinavého prádla.

     

  • 4.

    Blíženci (22. 5. — 21. 6.)

    Znamení zvěrokruhu

    Chaotičtí Blíženci nestíhají ani o dovolené. Z radosti z dočasně nabyté svobody v podobě dovolené většinou neví co dřív. Dokonce ani naplánované úkoly, na které se chystají už dlouho, se jim leckdy nepodaří za celou dlouhou dovolenou splnit. Je to způsobené tím, že v organizaci rozlétání Blíženci neustále pokulhávají. Problém jim dělá i balení kufru na dovolenou, kdy mají pocit, že s sebou potřebují téměř vše, co doma najdou. O dlouho potřebné výmalbě, třídění nepořádku nebo úklidu v domácnosti proto u Blíženců během volna nemůže být řeč. Namísto toho střídají lidé v tomto znamení jeden výlet za druhým a přelétají od jednoho cíle k druhému. Na konci dovolené často běžně zjišťují, že nestihli ani polovinu věcí z těch, které si předtím naplánovali.

     

  • 5.

    Váhy (23. 9. — 23. 10.)

    Znamení Zvěrokruhu Váhy

    Váhy jsou hodně rozvážné. Jejich problémem je, že je pro ně obtížné se rozhodnout. Někdy jim trvá si vybrat, jak své vytoužené volné dny stráví. A dříve, než stihnou učinit zásadní rozhodnutí, co budou zrovna dělat, začne pršet anebo je jednoduše celý den fuč. Nezřídka kdy se jim stane, že zůstanou doma, aniž by stihly cokoliv pořádného udělat.

     

Autor: Tereza Brožová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz