Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Znamení, se kterými je radost trávit volný čas: Těchto pět vymýšlí ty nejbláznivější letní aktivity

/
  • 5 znamení, se kterými můžete zažít zábavné léto
    5 znamení, se kterými můžete zažít zábavné léto (iStock)
    25. července 2023 ● 06:00

    Zajímá vás, s kým máte šanci zažít to nejbláznivější a nejzábavnější léto zároveň? Jestliže máte tyto lidi kolem sebe, můžete si blahopřát. Kterých pět znamení zvěrokruhu dokáže vymyslet tu nejlepší letní zábavu?

  • 1.

    Beran (21. 3. — 20. 4.)

    Znamení zvěrokruhu

    Mezi znamení, o kterých je všeobecně známo, že žijí naplno a jdou s velkou vervou do všeho po hlavě, patří jednoznačně Berani. Tohle znamení se dokáže bavit přímo královsky. Proto není divu, že mu všechno prochází a že na něj pokaždé čekají četná dobrodružství. Trávit svůj volný čas s Beranem je vždycky sázka na jistotu. Beran ví, kde to žije a kde můžete poznat nové lidi. Je pravděpodobné, že vás na jakékoliv dovolené i víkendovém pobytu vytáhne do společnosti. A to, i kdybyste se zrovna nacházeli na samotě a v okolí byla pouze jedna jediná osamělá hospůdka či bar.

     

    VIDEO: Jak se povede jednotlivým znamením po celý rok 2023? Podívejte se:

    Video
    Video se připravuje ...
    ASTROZPRÁVY - ZNAMENÍ 2023 • Videohub

  • 2.

    Blíženci (22. 5. — 21. 6.)

    Znamení zvěrokruhu

    Blíženci nesnesou nudu ani stereotyp, a proto se mu úzkostlivě vyhýbají. Pohybovat se poblíž Blížence nejen nyní v létě, ale téměř kdykoliv je zárukou zábavy a nových zážitků. Vsaďte se, že na výletě nebo při společných chvílích s Blížencem přijdete společně na mnoho nových vtípků a budete objevovat různá místa, kraje i neznámé končiny. Blíženci dlouho nevydrží na místě, proto se nejraději vydávají za turistikou nebo na delší exotickou dovolenou. Nepohrdnou ale ani zábavným odpolednem při grilování s přáteli nebo koupačkou s dostatkem vodních aktivit a her.

     

  • 3.

    Lev (23. 7. — 22. 8.)

    Kdo bude v květnu náchylnější k hádkám podle znamení zvěrokruhu?

    Lvi jsou právem označovaní jako lvi salónů. Jsou rádi za každou cenu středem pozornosti a udělají pro to téměř cokoliv. Hýří vtípky a zajímavými historkami a jako první i poslední se vždy hlásí o slovo. Je jich všude plno. Lvi chtějí být zkrátka za každou cenu vidět i slyšet. A i když to nemusí být zrovna ideální vlastnosti pro partnera, jako kamarád je Lev nepřekonatelný. Ve společnosti tohoto baviče se budete smíchy za břicho popadat, a pokud neurazíte Lvovo náchylné ego, odnesete si ze společných výletů a setkání zajímavé a vtipné zážitky. Lvi se nebojí adrenalinu, takže je možné, že vás na společné dovolené přiměje udělat něco neočekávaného a mimořádně odvážného.

     

  • 4.

    Štír (24. 10. — 22. 11.)

    Kdo bude v květnu náchylnější k hádkám podle znamení zvěrokruhu?

    Štíři jsou sice záludní a jen těžko čitelní, ovšem nikdy ne, když jde o zábavu. Rádi se přidávají ke všem potrhlým a netradičním nápadům a nechybí jim odvaha zkoušet něco nového. Zejména v létě je to táhne cestovat a organizovat společně s přáteli zajímavá setkání. Umí druhé rozesmát a navíc dokonale vymyslí a zařídí program tak, aby se nikdo nenudil. A i když při plánování myslí především sami na sebe, jejich snaha se vyplácí a nakonec se většinou dobře baví všichni. Jenom je třeba přistoupit na Štírova pravidla hry a skousnout některé chování, které je pro manipulativního Štíra typické.

     

  • 5.

    Střelec (23. 11. — 21. 12.)

    Znamení zvěrokruhu

    Střelci jsou jako neřízené střely. Jednou jsou tam, po druhé zase jinde. Není se čemu divit, že vyskytovat se v jejich blízkém okolí je pro mnohé zábava. Touha po dobrodružství, která Střelce neustále pohání, dokáže ovlivnit i ostatní. Je tedy dost dobře možné, že se se Střelcem vydáte přes léto na výzkumnou expedici na druhý konec světa, nebo budete lézt po horách. Jedno je však jisté, pokud máte ve své blízkosti Střelce, doma sedět určitě nebudete. To vás raději vynalézavý Střelec přiměje dělat to, o čem byste si nikdy ani nepomysleli, že vás může bavit.

     

Autor: Tereza Brožová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz