Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

4 znamení zvěrokruhu, která si užijí nejlepší léto! Patříte mezi ně?

/
  • Některá znamení letos čeká opravdu skvělé léto
    Některá znamení letos čeká opravdu skvělé léto (iStock)
    11. července 2023 ● 06:00

    Letošní léto bude přát poznávání, novým zážitkům i lásce. Zejména pak v případě těchto následujících čtyř šťastných znamení. Jste i vy mezi těmito šťastlivci, kteří si vychutnají léto po svém a budou na něj ještě dlouho vzpomínat?

  • 1.

    Beran (21. 3. — 20. 4.)

    Čtyři znamení zvěrokruhu čeká jaro plné romantiky

    Berani prožijí léto snů. Hvězdy jim slibují prožít hezké chvíle nejen z hlediska románků a úspěšného seznamování s novými protějšky. Tohle léto bude pro Berany zkrátka žhavé a nabité zážitky. Poznají někoho zajímavého a prožijí letní lásku. Kromě toho je pravděpodobné, že pojedou minimálně na jednu nebo i víc zajímavých dovolených, kde na ně čeká nespočet dobrodružství. Energičtí Berani si tohle léto zkrátka přijdou na své a nebude skoro nic, co by jim v něm tentokrát scházelo.

     

    VIDEO: Co čeká ve druhé polovině roku 2023 jednotlivá znamení? Podívejte se:

    Video
    Video se připravuje ...
    ASTROZPRÁVY - ZNAMENÍ 2023 • Videohub

  • 2.

    Býk (21. 4. — 21. 5.)

    Znamení zvěrokruhu

    Býci prožijí skutečně barevné a pestré léto plné odpočinku i nových zážitků. Celé nadcházející tři měsíce se podle hvězd u Býků projeví jako čas poznávání. Po boku partnera, rodiny a přátel je čeká skutečně nezapomenutelné léto plné radostí a seberozvoje. Je pravděpodobné, že během léta budou muset Býci na chvíli vykročit ze své komfortní zóny, aby se mohli dál rozvíjet, což jim bude výrazně ku prospěchu. Nejen v práci, ale především v osobním životě mohou Býci udělat významný krok kupředu.

     

    Na zrozence tohoto znamení čekají výlety, dovolená, dobré jídlo i skvěle fungující harmonický vztah s partnerem. Je možné, že plamen vášně mezi vámi znovu vzplane a vy i po letech soužití prožijete mimořádně romantické chvilky, které se vám zapíšou do paměti. Pokud jste zrozenkyní Býka, pravděpodobně vás čeká také období plné gurmánských a jiných smyslových zážitků. Budete grilovat a navštívíte několik luxusních restaurací, čeká vás řada zábavných degustací po boku partnera.

     

  • 3.

    Blíženci (22. 5. — 21. 6.)

    Znamení zvěrokruhu

    Blíženci jsou jako téměř každé léto i letos ve svém živlu. Horké dlouhé letní dny a vlahé noci si skutečně užívají. Umějí se radovat z příjemného slunečného počasí a rádi se vystavují hřejivým slunečním paprskům. Léto vnímají jako mnohem větší příležitost k zábavě, společenským setkáním — a především — k poznávací a zajímavé dovolené. Jako jednu z mála věcí si zvídaví Blíženci právě dovolenou plánují dlouho dopředu, ideálně tak, aby ve svém itineráři neopomenuli jediný zajímavý bod programu. Spíše než na horách Blížence potkáte u moře a v přímořských letoviscích.

     

    Blíženci se nejenom rádi potápějí, šnorchlují a opalují, ale rádi se i jenom tak osvěží v průzračném moři. Těší je také návštěva zahraničních měst a poznávání nových kultur. Zadané Blížence čeká šťastné léto plné zážitků, radosti a štěstí i spokojenosti po boku partnera, který je bude na cestách doprovázet. Ti nezadaní zase budou mít více příležitostí k seznámení. Tak či tak to letos pro Blížence vypadá více než slibně.

     

  • 4.

    Váhy (23. 9. — 23. 10.)

    Čtyři znamení zvěrokruhu čeká jaro plné romantiky

    Elegantní a vznešené Váhy to letos pěkně rozjedou. Budou hvězdami mnoha večírků a party, vyhledávat je budou přátelé i dávní známí. A to vše díky jejich nevídané zábavnosti, veselosti a dobré náladě. Váhy mohou mít dokonce pocit, jako by snad celé léto patřilo jen jim. Téměř všechno, na co sáhnou, se jim podaří. A kromě toho si najdou dostatek času na své koníčky. Dokonce budou stíhat dělat i to, co dříve nestíhaly. Není divu, že budou mít výbornou náladu. Hvězdy věští, že mají velkou příležitost, aby se pustily do všeho, co je baví, jako je třeba jízda na kole nebo turistika. Díky tomu budou Váhy opravdu šťastné. Léto jim zkrátka tentokrát mimořádně přeje.

     

Autor: Tereza Brožová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz