Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Nejpřísnější znamení zvěrokruhu. Kdo vyžaduje disciplínu a dodržování pravidel

/
  • (iStock)
    14. července 2023 ● 06:00

    Někteří lidé mají vysoké nároky na sebe i své okolí. Jsou přísní sami k sobě i k ostatním. Kdo ze zvěrokruhu má přísný přístup k pravidlům, očekáváním a disciplíně?

    Některá znamení zvěrokruhu jsou až příliš ambiciózní a snaží se dosáhnout co nejlepších výkonů. Někdy to ale přehánějí a jsou na sebe až moc přísná. Přehnaná přísnost je bohužel někdy na škodu. Touha po dokonalosti totiž není řešení, ani přehnaná kritičnost a přísnost. Kdo ze zvěrokruhu má s přísností problém?

  • 1.

    Panna

    panna

    Pannám vládne planeta Merkur a Panny jsou proslulé svou pečlivostí a touhou po dokonalosti. Bohužel to má za následek strnulý přístup k životu. Panny mají silnou potřebu ctít řád a dodržovat ho ve všem, co dělají. To se někdy promítá i do jejich osobních vztahů. Panny jsou skvělé organizátorky a plánovačky, což z nich dělá téměř ideální stoupence pravidel a protokolů. Jejich analytické myšlení a schopnost kritického uvažování přispívají k disciplinovanému chování a přísnosti nejen k sobě samým, ale i druhým.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 2.

    Štír

    štír

    Štíři jsou ovládaní planetou Pluto a jejich povaha je spojena s dravostí, odhodláním a koncentrací. Pokud jde o dosažení cílů, projevují Štíři bezkonkurenční disciplínu a koncentraci. Bývají často nároční na sebe i ostatní kvůli vysokým standardům, které mají, a také kvůli touze po dokonalosti. Jejich vášeň spojená s touhou po kontrole, je motivuje k tomu, aby v životě přijímali přísná opatření ve všech aspektech života. To je podle nich jediná cesta k úspěchu.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 3.

    Beran

    beran

    Beran je ohnivé znamení ovládané Marsem, a je známý odvahou, asertivitou a soutěživou povahou. Jsou obvykle považovaní za svobodomyslné a impulzivní, ale někdy se vyznačují rigidními sklony, kdy chtějí mít vše pod kontrolou. Mají vnitřní touhu uspět za každou cenu, i proto často projevují disciplinovaný přístup k životu. Jejich silné odhodlání uspět a zvítězit, jim umožňuje dodržovat přísné standardy a požadavky.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 4.

    Kozoroh

    kozoroh

    Kozorozi jsou ovládaní Saturnem a jsou neochvějně oddaní, odpovědní a disciplinovaní. Lidé narození v tomto znamení mají silnou pracovní morálku a přirozený sklon k pečlivé organizaci. Na sebe i ostatní mají vysoká očekávání, což z nich dělá osoby ztělesněné přísností. Mají tendenci dávat si jasné cíle usilovně pracují na jejich dosažení. Zároveň při tom dokážou obětovat krátkodobé potěšení pro dlouhodobý úspěch. Jsou na sebe přísní, protože sebekázeň považují za možnost, jak mít úspěch v kariéře i osobním životě.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 5.

    Býk

    býk

    Zemské znamení Býk je ovládán planetou Venuše, a většinou je považované za symbol stability a spolehlivosti. Býci budou vždy bránit své blízké i sebe a k tomu potřebují bezpečí a přísné hranice. Jsou pragmatičtí a realističtí, což přispívá k jejich přísnosti. Váží si tvrdé práce a k řešení úkolů přistupují metodicky a disciplinovaně.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz