Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Největší otravové horoskopu: Která znamení to jsou?

/
  • Vyjít s nimi není žádná legrace.
    Vyjít s nimi není žádná legrace. (iStock)
    30. června 2023 ● 06:00

    Někteří lido mají dar jít ostatním na nervy,i když ze svého pohledu se ničeho nedopouštějí.Patříte k nenapravidelným otravům, nebo s nimi naopak žijete, či pracujete? Poradíme, jak z toho ven.

  • 1.

    Rak

    ...
    Raci nemají v úmyslu obtěžovat ostatní. Bohužel jejich citlivá a emotivní povaha může být někdy těžkopádná - zejména pro ty, na jejichž podporu a ujištění spoléhají nejvíce. Navíc se jejich nálady neustále mění. Když jste v blízkosti Raka, můžete si připadat jako na horské dráze. Nejvíce frustrující vlastností tohoto znamení je však pravděpodobně jeho závislost na partnerovi. Naštěstí se moudrý Rak může stát věrným, ochranitelským a soucitným přítelem a partnerem.

  • 2.

    Vodnář

    ...
    Ačkoli je Vodnář nejinteligentnějším a nejinovativnějším členem zvěrokruhu, jeho někdy protichůdná osobnost může ostatní dráždit. Přestože jsou Vodnáři laskaví a dobročinní, rádi si dělají věci po svém - a pokud to ostatní rozčiluje. Vodnář dokáže ignorovat pomluvy i nadávky, stejně jako dobré rady a někdy ulpí ve svých nerealistických plánech příliš dlouho. Samozřejmě, že jejich neochota se změnit okolí často rozčiluje ještě víc.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    Trávit příliš mnoho času s tímto znamením může být vyloženě vyčerpávající. Jejich touha po zábavě je neutuchající, a pokud nejste také ten typ, může vám ta smršť akcí a emocí připadat trochu moc.  Mají energii dvou lidí a dokážou na sebe strhnout veškerou pozornost. Toto znamení má také problémy s přepínáním z režimu večírku do vážného režimu. Blíženci jsou známí tím, že jsou okouzlující, zábavní a hraví, ale když je čas začít mluvit vážně, Blíženci nedokážou rychle přepnout na jiný režim. To může vadit i jejich nejbližším přátelům a členům rodiny.

  • 4.

    Beran

    ...
    Beran, první znamení zvěrokruhu, má tendenci být netrpělivý, rychlý a odvážný. Je to rychlé znamení a na věci reaguje okamžitě, čímž může své okolí zaskočit Zbrklost a stres, který tím Berani vyvolávají, může ostatní dost rozčilovat, stejně jako jejich agresivní chování a touha, aby bylo vždy po jejich. Naučit se vycítit náladu a v případě potřeby se uvolnit tomuto znamení velmi pomůže.

  • 5.

    Lev

    ...
    Povaha tohoto znamení, které žije na večírcích, nesedne každému. Lidé narození ve Lvu mohou být vychloubační. Dokážou být zábavní a mají skvělý smysl pro humor, ale jejich touha být stále v popředí jde lidem na nervy. Nejvíce však toto znamení tíhne k hlučnosti a dramatičnosti, což může lidem vadit. Někdy je jejich sebevědomí vede k přeceňování sebe sama, a pád jim jejich okolí často přeje. Když se Lev smíří s tím, že nemusí být vždy středem pozornosti, bude mít rozhodně víc přátel a lepší pověst.

  • 6.

    Panna

    ...
    Ať už jde o mikromanagement spolupracovníků v kanceláři, nebo o vytváření rozpisu povinností pro spolubydlící doma, pečlivá povaha Panny je někdy frustrující. Lidé ve znamení Panny jsou puntičkáři a jejich potřeba kontroly může být dusivá. Svou náročnou a perfekcionistickou povahou mohou nakonec ostatní obtěžovat. Pokud patříte k tomuto znamení, na chvíli uvažujte, než se zase pustíte do peskování partnera, nebo kolegů. Možná to není nutné a vy pak nebudete za otravu.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz