Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Kdo se vyhýbá realitě a konfrontaci? Tahle znamení mají často hlavu v oblacích

/
  • (iStock)
    23. srpna 2023 ● 06:00

    Patříte k těm, kdo se raději dívají na hvězdy, než aby se postavili čelem realitě? Nejste sami. Mnozí lidé mají sklon vyhýbat se drsné realitě každodenního života a raději lítají ve vlastním světě. A existuje spousta důvodů, proč tito lidé nejsou ochotní slyšet a vidět realitu.

    Jedním z nejčastějších důvodů, proč nechtějí někteří lidé přijmout realitu, je strach a úzkost. A podle astrologů existují ve zvěrokruhu konkrétní znamení, která se realitě vyhýbají téměř neustále. Kdo k nim patří?

  • 1.

    Váhy

    ...

    Váhy jsou mistři rovnováhy a harmonie. Hledání harmonie však někdy může způsobit, že se lidé narození v tomto znamení, vyhýbají konfrontaci s nepříjemnými aspekty reality. Váhy mají přirozenou averzi ke konfliktům a raději problémy zametou pod koberec, než aby je řešily přímo. Jejich diplomatická povaha vede často k tomu, že se snaží za každou cenu zachovat status quo.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 2.

    Ryby

    ...

    Ryby jsou empatické, citlivé a věčné vizionářky zvěrokruhu. Tohle vodní znamení se velmi často vyhýbá realitě. Jsou to jedinci, kteří mají svou mysl často v oblacích, a nacházejí útěchu ve své živé představivosti. Ryby na sebe přebírají tíhu světa, díky čemuž se občas vyhýbají kruté pravdě. Ryby budou vždy radši plavat ve vodách fantazie, kde je složitost existence nemůže dostihnout.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

  • 3.

    Blíženci

    ...

    O Blížencích se ví, že jsou to společenští motýli zvěrokruhu. Jsou nesmírně inteligentní a taky přizpůsobiví. I proto jsou to ideální parťáci pro život. Je to pro ně ale dost často taky prostředek, jak se vyhnout tvrdé realitě. Blíženci mají sklon vyhýbat se hlubším diskusím, které by mohly natvrdo odhalit realitu, takže dávají přednost nekonečným rozhovorům a aktivitám, aby nemuseli nic řešit. Tahle úniková strategie jim umožňuje držet si odstup od reality.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 4.

    Střelec

    ...

    Střelci jsou neohrožení dobrodruhové, milující nezávislost a svobodu. Realita je pro ně tedy často velmi omezující. Tohle ohnivé znamení je totiž poháněné nekončící touhou prozkoumávat nová místa i lidi. Zážitky jsou pro něj úplně nejvíc, to ale může někdy způsobit, že se zdráhají přijmout naplno realitu. Než by ji akceptovali, raději se vrhají naplno do nepředvídatelného vzrušení.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 5.

    Rak

    ...

    Raci jsou citliví a používají k ochraně svých emocí svůj račí krunýř. Tahle skořápka jim poskytuje emocionální bezpečí, ale taky jim bohužel často brání konfrontaci s brutální realitou. Raci se mohou v reakci na tvrdou realitu stáhnout ještě hlouběji do své ulity a vyhýbají se přímým diskuzím a konfrontacím. Jsou silně zaměření na pohodlí a bezpečí domova, což jim brání čelit náročným životním situacím.

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz