Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Mistři v rychlém rozhodování. Těchto pět znamení se řídí víc intuicí než rozumem

/
  • (istockphoto.com)
    18. srpna 2023 ● 06:00

    V životě se občas dostanete do situace, kdy netušíte, jak se rozhodnout. Umění vyhodnotit situaci během vteřiny je dar, ale někdy může způsobit i trable. Některá znamení s tím ale problém nemají, protože se rozhodují téměř bez zaváhání.

    Která znamení patří k těm, kteří se umí okamžitě rozhodnout? K rychlému rozhodování přispívají jejich typické osobnostní vlastnosti, jako je odhodlání, přizpůsobivost, sebejistota i dobrodružný duch.

  • 1.

    Beran

    ...

    Není divu, že Beran patří na první místo v tomto seznamu. Beran je odvážný a neohrožený, protože mu vládne planeta Mars, což je planeta akce. Berani mají vrozenou schopnost rozhodovat se na místě bez zaváhání. Jejich ohnivá povaha podněcuje jejich odhodlání a dělá z nich přirozené vůdce, kteří dokážou rychle vyhodnotit situaci a s jistotou převzít kontrolu. Na Berany se můžete spolehnout při rozhodování, jehož výsledkem jsou napínavá dobrodružství a vítězství (ovšem někdy si můžete natlouct nos).

     

  • 2.

    Vodnář

    ...

    Vodnáři patří k takovým humanitárním pracovníkům zvěrokruhu. Mají progresivní mentalitu, která jim umožňuje rychle se rozhodovat. Vodnáři jsou vzdušné znamení, které je vnímavé k novým konceptům řešení a nestydí se zpochybňovat status quo. Při rozhodování, která jsou v souladu s jejich vnitřními pocity a jejich hodnotami, často spoléhají na intuici a inteligenci. Proto jim nedělá problém učinit blesková rozhodnutí, pokud cítí, že je to tak správně.

     

     

  • 3.

    Lev

    ...

    Lev nemůže chybět v tomto seznamu. Lvi jsou charismatičtí a rození vůdci zvěrokruhu, kteří si doslova libují v situacích, které vyžadují okamžité rozhodnutí. Typická je pro ně sebejistota, která jim dává schopnost věřit vlastním instinktům. Jsou rozhodní i proto, že si váží svého času a neradi plýtvají zbytečným přemýšlením. Královská povaha tohoto ohnivého znamení je motivuje k rozhodování, které je v souladu s jejich ambicemi a touhou po úspěchu.

     

     

  • 4.

    Blíženci

    ...

    Blíženci, kteří jsou symbolizovaní dvojčaty a jsou ztělesněním duality, jsou dalším znamením, které se dokáže rozhodnout během vteřiny. Jsou proslulí svým humorem a přizpůsobivostí, což jim umožňuje rychle porozumět informacím, které se k nim dostanou. Blíženci jsou intelektuální znamení, které se vyžívá ve výzvách a nemá absolutně žádné výčitky, pokud jde o neortodoxní řešení. Mají zvídavou povahu, která je nutí zkoumat všechny možnosti, ale většinou velmi rychle vyhodnotí všechny a dospějí k rozhodnutí. Zvláště pokud jde o obtížné rozhodnutí, bleskově zvolí to, co se jim jeví jako nejlepší řešení.

     

     

  • 5.

    Střelec

    ...

    Střelci jsou ohniví představitelé zvěrokruhu, kteří mají dobrodružnou povahu a milují nezávislost. Míří vždy vysoko a střílí obvykle přímo doprostřed terče. Bez námahy dělají odvážná a blesková rozhodnutí. Jsou to hledači pravdy a moudrosti, kteří se pořád snaží hledat nové zkušenosti a příležitosti, jak si rozšířit obzory. Jejich optimismus jim dává schopnost dělat sebevědomá a rychlá rozhodnutí.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz